10 erittäin yleistä terveydentilaa, jotka voivat mitätöidä matkavakuutuksesi - ja mitä tehdä, jos sinut hylätään

Matkavakuutus

Horoskooppi Huomenna

Matkustaminen ilman suojaa sisältää valtavia riskejä - varsinkin jos olet jo haavoittuvainen(Kuva: Caiaimage)



Yli 10 miljoonaa ihmistä matkustaa ulkomaille ilman oikeaa vakuutusta vuosittain - ja tuhannet muut lomailevat ilman turvaa, matkayhdistys on varoittanut.



Abban julkaisemat luvut viittaavat siihen, että monet ihmiset jättävät itsensä riskiksi paitsi peruutetuille lennoille, myös mahdollisesti suurelle laskulle, jos he sairastuvat ulkomaille.



Mutta mitä tapahtuu, jos olet todella kieltäytynyt peitosta?

Joka viides matkustaja evätään vakuutuksen vuosittain Co-opin mukaan jo olemassa olevien sairauksien, kuten niveltulehduksen ja diabeteksen vuoksi, pakottaen monet piilottamaan terveysongelmansa tai matkustamaan ilman vakuutusta.

Tämä vaarantaa kuitenkin sen, että heidän politiikkansa mitätöidään kokonaan, jos he jäävät ulkopuolelle.



Mikä sulkee ihmiset pois

Syöpä, diabetes ja korkea verenpaine ovat yleisimpiä tiloja, jotka Yhdistyneen kuningaskunnan matkailijoiden mukaan ovat syyllisiä katon puutteeseen - 83% 65 -vuotiaista tai sitä vanhemmista todennäköisimmin hylätään.

Jotkut syyt liittyvät kyseiseen määränpäähän - keskimääräinen sairaalakäynti Yhdysvalloissa on 6 000 puntaa, Thaimaa, 2 750 puntaa ja jopa enemmän Hongkongissa, Kanadassa ja Kyproksella -, jotka perivät joitakin maailman korkeimmista lääketieteellisistä hinnoista .



10 sairautta, joita on vaikea kattaa

  1. Syöpä
  2. Diabetes
  3. Korkea tai matala verenpaine
  4. Krooninen kipu
  5. Ihmiset, jotka saavat määrättyjä lääkkeitä
  6. Sydänkohtauksen historia
  7. Korkea kolesteroli ja statiinit
  8. Niveltulehdus
  9. Astma
  10. Angina

Colin Butler, kotoisin Osuusvakuutus , sanoi: 'On todella tärkeää, etteivät ihmiset, erityisesti sairastuneet, jättäneet huomiotta matkavakuutusta. Matkavakuutuksen keskimääräiset kustannukset ovat 2000 puntaa, ja ne voivat nousta kymmeniin tuhansiin, jos ihmiset tarvitsevat laajaa lääketieteellistä hoitoa.

'Yleensä ihmiset etsivät matkavakuutusta keräilysivustoilta, jotka tarjoavat yleensä lainauksia ihmisille, joilla ei ole ennestään sairauksia. Ihmisille, joilla on ennestään sairauksia, he tarvitsevat räätälöidyn tarjouksen, jossa otetaan huomioon heidän sairautensa ja hinnat vastaavasti. ''

Neuvoni matkavakuutusta etsiville on shoppailla ja varmistaa, että kaikki olemassa olevat sairaudet on ilmoitettu, jotta pahimman sattuessa ei tulisi ikäviä yllätyksiä.

4 tapaa saada vakuutus, jos ensimmäinen vakuutuksenottaja kieltäytyy suojelemasta sinua

Jos vakuutuksenantajasi yrittää luopua sinusta, voit viedä mukautuksesi muualle (Kuva: sekoita kuvia)

Hyvä uutinen on, että vaikka se voi olla vaikeampaa, on olemassa tapoja varmistaa, että saat suojan olemassa olevissa olosuhteissa.

Tässä on neljä paikkaa, joista sinun pitäisi katsoa seuraavaksi, jos sinulle sanotaan 'ei'.

1. Erikoiskansi

Jos kärsit pitkäaikaisesta terveydentilasta - tai sinulla on aiemmin - kuten sydänsairaus tai dementia, saattaa olla vaikeaa löytää vakuutusta tavanomaisen vakuutuksenantajan kautta.

Jos näin tapahtuu, on olemassa erikoistuneita palveluntarjoajia, jotka suojaavat sinua. Nämä käytännöt - vaikka ne ovatkin kalliimpia - tarjoavat mielenrauhan ja taatun suojan riippumatta siitä, mitä tapahtuu ulkomailla.

onko kukaan voittanut elämän settiä uk

Kun ostat asiantuntijasuojaa, sinulla on todennäköisesti melko tunkeilevia kysymyksiä - he voivat kysyä sinulta ahdistusta, masennusta ja mitä tahansa hoitoa.

Vakuutuksenantajalla on myös oikeus pyytää sairauskertomuksiasi, joten ole pääsääntöisesti avoin kaikesta, mitä olet nostanut lääkärisi kanssa.

MoneySupermarketin kuluttaja -asiantuntija Kevin Pratt selittää: ”Jos sairastut ja joudut sairaalaan tai kuolet ulkomailla, matkavakuutuksesi joutuu todennäköisesti maksamaan tuhansia sairaalalaskuja tai palauttamaan ruumiin. Siksi vakuutusmaksut voivat nousta jyrkästi, jos ilmoitat jo olemassa olevasta sairaudesta.

'On erittäin tärkeää olla täysin rehellinen, kun sinulta kysytään sairaushistoriaasi. Näin on, vaikka olet parantunut täysin etkä ole enää lääkkeillä tai saat hoitoa. Jos jätät pois sairaushistoriasi tiedot, vakuutuksenantaja voi riitauttaa tekemäsi korvausvaatimukset.

'Vakuutuksenantaja ei voi tarkastella sairauskertomustasi ilman lupaasi, mutta jos kieltäydyt, korvausmaksua ei ehkä suoriteta. Ainakin joutuisit sekaantumaan pitkään ja epäilemättä stressaavaan riitelyyn. '

Voit käyttää vertailusivustoa, kuten MoneySupermarket etsiä asiantuntijakäytäntöjen kautta. Money.co.uk: lla on myös luettelo erikoisvakuuttajilta verkossa.

Ainakin...

Varmista, että sinulla on eurooppalainen sairausvakuutuskortti (EHIC). Tämä oikeuttaa sinut hoitoon, joka saattaa olla tarpeen matkan aikana.

Kortin hakeminen on ilmaista ja se on voimassa enintään viisi vuotta, mikäli olet EU -kansalainen. Helpoin tapa hakea on osoitteessa ehic.org.uk .

Täytä hakemus verkossa tai soittamalla NHS: lle numeroon 0300 330 1350. Sinun on annettava kansallinen vakuutusnumerosi, sukunimesi, etunimesi ja syntymäaikasi.

2. Kokeile hyväntekeväisyysjärjestöä

Jos sinulla on hyvin erityinen terveydentila ja sinun on lähes mahdotonta saada suojaa, saattaa olla syytä ottaa yhteyttä hyväntekeväisyyteen, joka keskittyy sairauteesi.

Monilla hyväntekeväisyysjärjestöillä on kumppanuuksia vakuutusyhtiöiden kanssa suojellakseen ihmisiä, jotka kuuluvat heidän luokkaansa - ja se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse matkustaa ilman suojaa.

Jos sinulla on diagnosoitu diabetes - tai kärsit siitä - Diabetes UK on esimerkiksi kumppanuudessa AllClear vakuuttaa diabetekseni .

He tarjoavat erilaisia ​​vakuutustasoja, sekä yksittäisiä että vuosittaisia ​​usean matkan vakuutuksia, ja ne ovat erikoistuneet matkavakuutusten tarjoamiseen niille, joilla voi olla vaikeuksia saada suojaa muualta. Se tarjoaa myös tällä hetkellä 10%: n alennuksen kaikista vakuuksista 31.7.2018 asti.

Myös syöpätutkimus suosittelee Vapaa Henki kaikille alle 80 -vuotiaille, joilla on syöpä tai joita hoidetaan, mutta se rajoittuu tiettyihin kohteisiin (eikä sisällä Yhdysvaltoja).

Vakuuta syöpä tarjoaa suojan niille, jotka matkustavat Yhdysvaltoihin syöpään. Jotkut Alzheimerin ja dementian hyväntekeväisyysjärjestöt suosittelevat myös Kaikki selkeä matka politiikkaa.

3. Harkitse pankkitiliä

Merkit istuvat oksien ulkopuolella

Pankki saattaa saada aikaan sopimuksen (Kuva: Bloomberg Getty Imagesin kautta)

Useimmat pakatut pankkitilit (ne, jotka veloittavat kuukausimaksun) ovat ilmaisia, ja matkavakuutus on usein tärkein kannustin.

Jos olet menossa ulkomaille, tarkista tililtäsi, onko sinulla jo kansi paikallaan - jos teet niin, se voi säästää satoja.

Varmista kuitenkin aina, että tietosi ovat ajan tasalla ennen matkaa, ja ilmoita terveydentilasi tai meneillään olevat hoitosuunnitelmat ennen lähtöä.

Samoin, jos sinulla ei ole pakattua pankkitiliä, kannattaa harkita sitä, jos sinulla on vaikeuksia löytää suojaa.

Valtakunnallinen FlexPlus -paketti on melko antelias ja tarjoaa suojan 75 -vuotispäivääsi asti sinulle ja mahdollisille huollettaville lapsille. Kun olet täyttänyt 75 vuotta, voit ostaa ikäpidennystodistuksen, jolla voit laajentaa käytäntöäsi ja jonka voit päivittää vuosittain.

Halifaxin Ultimate Reward -tili tarjoaa suojan jopa 70 ikävuoteen hintaan 15 puntaa kuukaudessa. Kaikille vanhemmille Co-Opin Everyday Extra -tili maksaa 5,50 puntaa kuukaudessa ja kattaa sinut maailmanlaajuisesti, kunnes täytät 80 vuotta.

peräkkäin kentällä

Jotkut vakuutuksenantajat voivat tarjota sinulle korvauksia mahdollisista muista ehdoista, jotka eivät sisälly hintaan, vaikka lisämaksusta.

Ennen kuin rekisteröidyt, soita heille ja kerro mahdolliset sairautesi - sekä kaikki hoidot, jotka aiot aloittaa.

Jos et ilmoita näistä, voit peruuttaa suojauksesi kokonaan.

4. Hanki verkkosivusto tekemään työn puolestasi

Jos sinulla on painajaisia ​​- etsi netistä apua (Kuva: Getty)

Jos sinulla on todella vaikeuksia löytää vakuutuksenantaja terveydellisistä tarpeistasi, voit ehkä palkata jonkun muun tekemään työn puolestasi.

Payingtoomuch.com Esimerkiksi se on erikoistunut peittoon terveydentilaa sairastaville ja voi tarjota myös kilpailukykyisiä hintoja.

Sinun on syötettävä kaikki tietosi aloittaaksesi. Se sitten tutkii satoja käytäntöjä ja kaivaa tarpeisiisi räätälöidyt käytännöt eri hintaluokista.

Verkkosivuston mukaan 16 miljoonalla brittiläisellä aikuisella on korkea verenpaine ja heidän on maksettava enemmän matkavakuutuksestaan.

Se arvioi kuitenkin, että he maksavat kertoimet tavanomaisten vakuutusyhtiöiden kautta, jotka veloittavat heiltä keskimäärin 31 puntaa liikaa.

Se tarkasteli erikoisvakuutusyhtiöiden, kuten Sagan ja Staysuren, maksuja ja havaitsi, että matkustajat, joilla on ennestään sairauksia, kuten korkea verenpaine, sydänkohtaus ja astma, maksavat vakuutusmaksustaan ​​lisähintaa.

Brittiläiset vakuutusmeklarit & apos; Association (BIBA) neuvoo myös ottamaan yhteyttä välittäjään neuvottelemaan tarpeidesi mukaisista kaupoista.

Vakuutusmeklarit voivat käsitellä yleisempiä sairauksia, kuten diabetesta, syövän pitkälle edenneisiin vaiheisiin, Huntingdonsin tautiin, itse asiassa useimpiin olosuhteisiin.

Lue lisää

Loma -ajan varauksen salaisuudet
TripAdvisor hakata Beat rip-off lentokenttäkuljetukset Paras aika varata Etsi halvat lennot

BIBA työskentelee parhaillaan myös vammaisten hyväntekeväisyysjärjestön Scopen ja Financial Conduct Authorityn (FCA) kanssa auttaakseen parantamaan sairausvammaisten matkavakuutuksen saatavuutta ”opastamalla”.

Tämä tarkoittaisi sitä, että jos vakuutuksenantaja ei voi avustaa hakijaa sairauden vuoksi eikä vain hylätä tarjousta, hänen on osoitettava sinut organisaatioon, joka voi auttaa.

BIBA on voittoa tavoittelematon kauppajärjestö, ja sillä on Find-A-Broker -palvelu, johon voit ottaa yhteyttä osoitteessa www.biba.org.uk - 0370950 1790.

Matkavinkit kaikille, joilla on ennaltaehkäisevä sairaus

Jos matkustat ulkomaille jonkun vanhuksen tai riskiryhmän kanssa, tässä on MoneySupermarketin luettelo viidestä asiasta, jotka kannattaa tarkistaa ennen lähtöä.

  1. Ennen lähtöä, hanki hyvä opaskirja ja tutustu kohteeseen Foreign & Commonwealth Office -verkkosivusto .

  2. Keskustele lääkärisi kanssa maista, joissa aiot vierailla, ja varmista, että saat tarvittavat rokotukset hyvissä ajoin ennen lähtöpäivääsi. Vierailu lääkärin vastaanotolla antaa heille myös neuvoja kaikista lääkkeistä, joita sinun pitäisi ottaa mukaasi.

  3. Käy hammaslääkärillä ennen lähtöäsi, ja jos käytät silmälaseja, ota varapari mukaan.

  4. Jos lähdet lennolle - ja etenkin pitkän matkan lennolle - ryhdy toimiin syvä laskimotukoksen ehkäisemiseksi. Suorita venytyksiä istuimellasi, harjoittele muutaman tunnin välein ja juo paljon vettä.

  5. Älä unohda ottaa eurooppalaista sairausvakuutuskorttia (EHIC), sillä se oikeuttaa ilmaiseen tai alennettuun terveydenhuoltoon, kun vierailet EU -maissa. ne ovat vapaita hankkimaan tai uusimaan.

Katso Myös: