10 kesän siirtotavoitetta, jotka vievät Liverpoolin seuraavalle tasolle Eurooppa -liigan sydänsurunsa jälkeen

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Liverpool voi odottaa kiireistä kesää siirtomarkkinoilla



Liverpoolin toiveet Eurooppa-liigan voittamisesta murenivat keskiviikkona illalla 45 sekunnin jälkipuoliskolla.



Punaiset näyttivät hyvältä matkalla loistoon, kun Daniel Sturridge taivutti heidät johtoon Sevillaa vastaan.



Tutkimuksen ei pitäisi olla liian ankara: kaikesta pettymyksestä huolimatta Jurgen Kloppin puoli luultavasti löi painonsa yläpuolelle päästäkseen niin pitkälle ja saamaan paljon hyviä muistoja matkan varrella.

Mutta ottelu korosti sitä tosiasiaa, että klubilla on tehtävä jälleenrakennustöitä. Kloppin joukkue on joillakin alueilla pörröinen ja toisilla epätoivoisen lyhyt, kun taas joillakin alueilla päivitys on selvästi tarpeen.

Saksalainen sanoo, että hänen toiveensa hankkia huippulahjoja tänä kesänä ei saisi vaikuttaa siihen, että Liverpool ei voi tarjota eurooppalaista jalkapalloa ensi kaudella, mutta se voi olla toiveajattelua. Varmasti edes Anfieldin houkutus ei riitä tuomaan mantereen parhaita pelaajia klubiin.



Mutta Kloppin viehätys ja tunne siitä, että projekti kehittyy Liverpoolissa, houkuttelevat edelleen monia pelaajia. Tässä on siis 10 mahdollista kohdetta, jotka voisivat parantaa punaisia ​​& apos; joukkue seuraavalla kaudella:

ray-j alasti

Mario Gotze

Jurgen Klopp ja Mario Gotze

Jurgen Kloppilla ja Mario Gotzella on historiaa (Kuva: Lennart Preiss/Bongarts/Getty)



Maaorava näyttää samankaltaiselta on yhdistetty siirtymiseen Liverpooliin muinaisista ajoista lähtien, mutta tänä kesänä saattaa vihdoin saada hieman vauhtia. Hän on ollut hieman mukana Bayern Münchenin pelaajana tällä kaudella ja pelannut vain 957 minuuttia Bundesliigassa, eikä tilanne todennäköisesti parane Carlo Ancelottin kaudella.

Borussia Dortmund todennäköisesti pyrkii Gotzeen, mutta Klopp -tekijä voi osoittautua kertovaksi tarjouskilpailun sattuessa. Hänen kykynsä pelata koko hyökkäävän keskikentän kolme - tai väärä yhdeksän - tekisi hänestä arvokkaan lisäyksen, vaikka Liverpool olisi jo hyvin varustettu hyökkäävällä keskikentällä.

kit harington rose leslie

Jonas hector

Jonas Hector on tehnyt Saksan vasemmistopuolustajasta oman (Kuva: Stuart Franklin)

Alberto Morenon Baselin kauhuesityksen jälkeen uusi vasemmistolainen on todennäköisesti korkealla Kloppin toivelistalla. Joe Gomez ja Jon Flanagan voivat tehdä työtä siellä, mutta maailmanluokan asiantuntija auttaisi ehdottomasti nostamaan punaiset uudelle tasolle.

Hän ei ehkä ole kotitalouden nimi Isossa -Britanniassa, mutta Jonas Hector voisi olla vastaus. 25-vuotias on noussut Kolnin etusijalle parin viime kauden aikana ja voittanut paikan Saksan puolella. Hector on ennen kaikkea puolustaja ja auttaisi varmasti vahvistamaan selkälinjaa, joka on viime aikoina usein ollut heikko.

Hän on jo vihjannut harkitsevansa siirtymistä Anfieldille, joten mahdollisuudet ovat hyvät, jos Klopp päättää vahvistaa kiinnostuksensa.

Lue lisää: Kuka on Jonas Hector? Puolustajan koko profiili

munchkinsin velho oz

Loris Karius

Loris Karius elehti Wolfsburgin ja Mainzin välisessä Bundesliigan ottelussa Volkswagen -areenalla 9. huhtikuuta 2016

Loris Karius on siirtymässä Anfieldiin (Kuva: Bongarts/Getty)

Klopp on usein ilmaissut luottamuksensa Simon Mignoletiin, mutta silti tuntuu siltä, ​​että Liverpool hyötyisi siitä, että joku saisi paremman maalin. Marc-Andre ter Stegenin ja Jasper Cillessenin kaltaisia ​​on yhdistetty aiemmin, mutta Loris Karius näyttää siirtyneen jonon päähän.

Hän on jo vakituinen Mainzin-Kloppin entisen seuran-Bundesliigassa ja on Saksan alle 21-vuotias maajoukkue. Punaiset ovat etsineet häntä laajasti tällä kaudella, ja heidän uskotaan päättävän 4,7 miljoonan punnan arvosta.

Lue lisää: Kuka on Loris Karius? Maalivahti profiili

Yacine Brahimi

Porton Yacine Brahimi (L) ja Bayern Münchenin Philipp Lahm

Brahimi on kiinnittänyt huomiota Mestarien liigassa (Kuva: MIGUEL RIOPA/AFP/Getty Images)

Portugalin raporttien mukaan Liverpool on jo lähestynyt FC Portoa laitahyökkääjä Brahimin puolesta. Hänen vapautuslauseke on luultavasti hieman jyrkkä, mutta on mahdollista, että kauppa voitaisiin tehdä halvemmalla.

Parhaimmillaan algerialainen on voima, joka on otettava huomioon. Ainoa huolenaihe Liverpoolille olisi hänen äskettäinen muotolaskunsa ja raportit mahdollisesta asenneongelmasta, kun asiat eivät mene hänen tahtonsa mukaan. Mutta jos Klopp pystyy käyttämään taikuuttaan, siitä voidaan tehdä kauppa.

Lue lisää: Portugalilainen jalkapalloasiantuntija antaa tuomionsa Brahimista

Piotr Zielinski

Piotr Zielinski potkaisee palloa Serie A -ottelun aikana AC Chievo Veronan ja Empoli FC: n välillä Stadio Marc & Antonio Bentegodissa 17. tammikuuta 2016

Zielinskiä on pitkään kehotettu muuttamaan Anfieldille (Kuva: Valerio Pennicino/Getty)

Liverpoolin uskottiin suunnittelevan siirtoa puolalaiselle keskikenttäpelaajalle tammikuussa vain neuvottelujen katkaisemiseksi. Raporttien mukaan Klopp oli kiinnostunut Zielinskistä, mutta se, että hän oli lainassa Udineselta Empolille, vaikeutti kauppaa.

Mutta punaiset voisivat nyt palata takaisin 21-vuotiaalle, joka on jo täysi kansainvälinen. Zielinski voi pelata missä tahansa keskikentän toisella puolella ja on tunnettu vaikuttavasta työkyvystään, mikä tarkoittaa, että hän voisi olla ihanteellinen joukkuepelaaja Kloppille. Luultavasti ei mene suoraan ensimmäiseen XI: hen, mutta yksi katsottavaksi tulevaisuudessa.

Isco

Real Madrid CF vastaan ​​Real CD Espanyol

Isco voi lähteä Real Madridista tänä kesänä (Kuva: Ruben Albarran/REX/Shutterstock)

marks and spencer musta perjantai 2019

Jos Liverpool ei mene Gotzen luo, he voivat houkutella siirtymään Iscon puolesta. Espanjalaisen odotetaan olevan käytettävissä tänä kesänä Real Madridin alikehittyneiden parin kauden jälkeen, ja se tarjoaisi samanlaisen osaamisen hyökkäävässä keskikentässä. Hän saattaa harkita Mestarien liigan jalkapallon luopumista vastineeksi säännöllisemmästä jalkapallosta.

Ben Chilwell

Chilwell nähdään tulevaisuuden tähtenä (Kuva: Plumb Images/Leicester City FC Getty Imagesin kautta)

Cristiano Ronaldo Maria Dolores Dos Santos Aveiro

Jos Hectorin siirto ei osoittautuisi hyökkääjäksi, punaiset voisivat siirtyä lupaavalle Leicesterin vasemmistolaiselle Chilwellille. Heille on hyvitetty korkoja useita kertoja viime vuoden aikana, mutta hänen kokemattomuutensa voi olla haittapuoli.

Mahmoud Dahoud

Mahmoud Dahoud

Dahoudilla on kyky tulla hyvin erityiseksi pelaajaksi (Kuva: Getty)

Hän voi olla vasta 20 -vuotias, mutta keskikenttätähti Dahoud herättää paljon kiinnostusta ympäri mannerta. Hän murtautui Borussia Mönchengladbachin ensimmäiseen joukkueeseen tällä kaudella kiinnittäen katseensa jakelullaan ja luovuudellaan - tästä on osoituksena yhdeksän Bundesliigan syöttöä ja viisi maalia. Mahdollisuus työskennellä Kloppin kanssa ja varjostaa Emre Can voi olla houkutteleva, mutta hänen allekirjoituksestaan ​​tulee kova kilpailu.

Marc Bartra

Barcelonan puolustaja Marc Bartra juhlii maalia tehdessään maalin Espanjan liigan ottelussa RC Deportivo de la Coruna - FC Barcelona La Corunan Municipal de Riazor -stadionilla 20. huhtikuuta 2016.

Bartra voisi vihdoin olla matkalla ulos Barcelonasta (Kuva: Getty Images)

Kolo Tourea ja Martin Skrtelia epäillen sekä Mamadou Sachon pelikiellon vuoksi uusi keskikenttä voisi olla myös Liverpoolin toivelistalla. Suhteellisen toteutettavissa oleva vaihtoehto olisi Bartra, joka näyttää lähtevän Barcelonasta etsimään lisää toimintaa vihdoin. Hän ei ehkä ole ylimmässä laatikossa, mutta hän olisi melko luotettava joukkueen jäsen.

Jonathan Tah

Jonathan Tah Bayer Leverkusenista

Tah on ollut erinomaisessa kunnossa Leverkusenille (Kuva: Alex Grimm/Bongarts/Getty)

Laajempi merkki takana olisi Tah. Bayer Leverkusen on tällä kaudella kolossi, ja häntä seuraa useita huippuseuroja, ja hän näyttää olevan yksi mantereen parhaista puolustajista. Hänellä on pitkäaikainen sopimus saksalaisen seuran kanssa, eikä hän varmasti tule halvaksi ... ja huolestuttavaa on, että hän saattaa maistella Mestarien liigan jalkapalloa. Mutta toivo on ikuinen.

Lue lisää:

kyselyn lataus

Voitaako Liverpool pokaalin ensi kaudella?

Yli 7000 ÄÄNETTÄ

JOOÄLÄ

Katso Myös: