2021/22 Valioliigan mestaruuden kertoimet ja vedonlyönti: Man Cityn tuliset suosikit tulevat jälleen kärkeen

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Getty Images)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Valioliigan vedonlyönti kaudella 2021/22 hallitsee Manchester City, jolla on mahdollisuus saada kruununsa takaisin, kun hän on palannut mestaruudesta 2020/21.



Grosvenor Sport tekee Pep Guardiolan puolelta 7/10 suosikkia ryöstääkseen kuudennen Valioliigan mestaruuden huolimatta seuran ennätyksellisestä maalintekijästä Sergio Aguerosta.

Manchester Cityn mestaruuskertoimet supistuisivat varmasti entisestään, jos klubi saisi päätökseen Harry Kanen sopimuksen Tottenham Hotspurista.

City, joka on myös kuulemma halukas tuomaan Aston Villan tähti Jack Grealishin Etihadiin, sijoittui 14 pisteen päähän lähimmistä kilpailijoistaan ​​2020/21 ja kuusi pelaajaa ansaitsi paikkansa vuoden Valioliigan joukkueessa.



mike ja megan mckenna

Punainen herätys?

Valioliigan mestaruuskertaluetteloissa Manchester Cityn takana on hyvin tuttuja nimiä. Mestarien liigan voittaja Chelsea johtaa jahdapakettia yhdessä Liverpoolin kanssa, jota vahvistaa entisestään Virgil van Dijkin ja Joe Gomezin loukkaantuminen.

Liverpoolin Valioliigan vedonlyöntikertoimet olivat huomattavasti lyhyemmät 12 kuukautta sitten, mutta Jurgen Kloppin joukkue ei onnistunut keräämään minkäänlaista puolustusta mestaruudestaan. Punaiset ryntäsivät lopulta Mestarien liigan paikkoihin, kun he olivat näyttäneet täysin epätodellisilta suuren osan kampanjasta.



Chelsean Valioliigan kertoimet supistuisivat merkittävästi, jos he allekirjoittaisivat norjalaisen supertähden Erling Haalandin, pelaajan, johon Blues on ollut vahvasti sidoksissa kesän aikana.

Jopa ilman Haalandia Blues -pomo Thomas Tuchelilla on kiusallista rikkautta valita Stamford Bridgeltä, ja tittelihaaste on erittäin paljon korteissa Länsi -Lontoon asusta vuosina 2021/22.

Panosta 10 puntaa ja saat 20 puntaa ilmaisia ​​panoksia Grosvenor Sportilta

Mainostajan sisältö Grosvenor Sport

Grosvenor Sport tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden saada 20 € ilmaisvetoja kun sinä mutta 10 € .

Mikä tahansa urheilulaji. Mikä tahansa markkina.

Rekisteröidy vain , aseta sinut 10 € panos millä tahansa urheilulajilla ja kaikilla markkinoilla, niin saat 20 € ilmaisvetoja .

18+ | Pelaa vastuullisesti | begambleaware.org | Ehdot ovat voimassa | Ilmaiset vedot 2x 10 £ ilmaisvedon muodossa

Ole ratissa

Manchester Unitedin mestaruuskertoimet ovat 2/13 huolimatta toiseksi sijoittumisesta kaudella 2020/21.

Ole Gunnar Solskjær, joka allekirjoitti uuden sopimuksen Old Traffordilla heinäkuussa, on vahvistanut hyökkäysmahdollisuuksiaan Jadon Sanchon kanssa Borussia Dortmundista ja näyttää todennäköiseltä, että kulissien takana tapahtuu lisää liikettä, kun United yrittää parantaa joukkuettaan entisestään .

United siirtyy uuteen kauteen ilman Marcus Rashfordia, jolla on leikkaus olkapäällään, ja spekuloidaan edelleen, että Paul Pogba saattaa olla matkalla ulos Old Traffordista.

Hanki kaikki uusimmat Valioliigan kertoimet Grosvenor Sportin kanssa

Iso Valioliigan kertoimet Pohjois -Lontoossa

Tottenham Hotspurin mestaruusmaksu näyttää epätodennäköiseltä, kuten Valioliigan todennäköisyys 40/1 osoittaa. Jopa tämä hinta näyttäisi lyhyeltä, jos Spurs menettäisi palkintonsa Harry Kane, joka on päättänyt, että nyt on oikea hetki hänen lähteä Pohjois -Lontoosta.

Se lupaa olla siirtymäkausi Spursissa, kun uusi pomo Nuno Espírito Santo etsii voittokaavaa. Spursilla on myös hämmennystä Eurooppa -konferenssiliigassa, kun hän on menettänyt Mestarien liigan paikan toisena peräkkäisenä vuotena.

Se lupaa myös olla jälleenrakentamisen kausi Pohjois -Lontoon kilpailijoille Arsenalille 50/1 Grosvenor Sportissa Valioliigan vedonlyönti lista. Ensimmäinen titteli sitten vuoden 2004 näyttää epätodennäköiseltä, mutta Mikel Arteta on vahvistanut puolustusyksikköään 50 miljoonan punnan miehellä Ben Whiteilla Brightonista.

enkeli numero 747 tarkoittaa

Voiko Everton sekoittaa sen isojen poikien kanssa uuden managerin Rafa Benitezin johdolla? Valioliigan kertoimet eivät viittaa siihen, että Toffeet ovat 100/1 voittaa ensimmäisen huippuluokan mestaruutensa sitten vuoden 1987.

Katso Myös: