30 kiehtovaa faktaa hitti -show QI -kirjasta ystävillesi

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

30 kiehtovaa faktaa hitti -show QI -kirjasta ystävillesi(Kuva: Getty)



calvin harris ennen ja jälkeen

QI -kirjat ovat tehneet huimaa kauppaa, ja viimeisen 10 vuoden aikana niitä on myyty yli 3,3 miljoonaa kappaletta.



Ja QI -tontut kaivavat edelleen uutta, varsin mielenkiintoista materiaalia BBC -ohjelmaan, jota nyt isännöi Sandi Toksvig Stephen Fryn sijasta.



Uusin kirja, 1 342 QI Facts To Leave You Flabbergasted, paljastaa kaiken siitä, mitä Margaret Thatcher antoi kuningattarelle jouluksi, ja ilmavaivojen aiheuttamiin vaaroihin.

Ei mikään mahtava joululahja.

Top 30 QI -faktaa

  1. Kissan pinta-ala, mukaan lukien sen turkin jokainen karva, on 100 kertaa sen ihon pinta-ala, ja se riittää kattamaan pingispöydän.
  2. Ping-pong-pallot tehtiin suuremmiksi urheilun parantamiseksi televisiolle.
  3. EastEndersin jälkeen niin paljon vedenkeittimiä on kytketty päälle, että Britannian on lainattava sähköä Ranskalta.
  4. Vuonna 1845 silta romahti Great Yarmouthissa ja tappoi 79 ihmistä, jotka katselivat klovnia uivan hanhen vetämässä kylpyammeessa.
  5. Elizabethans hoiti syyliä leikkaamalla hiiren puoliksi ja levittämällä sitä vaurioituneeseen osaan.

    Michael Palinin rock -roll -puoli paljastui (Kuva: BBC)




  6. Ison -Britannian osuus suuren Hadron Colliderin kustannuksista vuosittain on sama kuin kulutamme maapähkinöihin.
  7. Vuonna 2015 Singapore Airlinesin rahtikone teki hätälaskun sen jälkeen, kun lampaiden pieru laukaisi palovaroittimen.
  8. Vuonna 1862 keksitty anti-garrotting-cravat-laukaus piikkejä tulevan kuristajan käsiin.
  9. Aikana, jonka The Proclaimers laulaa I'm Gonna Be (500 mailia), Kansainvälinen avaruusasema kulkee 500 mailia ja sitten 500 muuta.
  10. Suuressa Singaporen Penis Panicissa vuonna 1967 satoja ihmisiä, jotka pelkäsivät peniksensä kutistuvan pois, mukaan lukien kymmenkunta naista.
  11. Huomattuaan, että kuningatar peseytyi paljain käsin, Margaret Thatcher lähetti kumikäsineet jouluksi.
  12. Australiasta vuonna 2015 löydetyn kalan nimi on Blue Bastard.
  13. Kun Barack Obama vieraili Keniassa vuonna 2015, kaksi naista nimitti poikansa Air Force Oneksi.

    Siellä on uusi QI -kirja (Kuva: BBC)


  14. Hans Christian Andersen tuhosi ystävyytensä Charles Dickensin kanssa pysymällä hänen kanssaan kolme viikkoa suunniteltua pidempään.
  15. Charles Dickensin isä aloitti liiketoiminnan Butch Cassidyn isoisän kanssa.
  16. Lääketieteellisessä historiassa on vain 140 tapausta, joissa miehellä on enemmän kuin kaksi kiveä.
  17. Vuonna 1958 puheenjohtaja Mao kutsui Hruštšovin uintikokoukseen tietäen, ettei hän osaa uida. Hruštšovin piti käyttää käsivarsinauhoja.
  18. Ensimmäisten passinhaltijoiden oli annettava kirjalliset kuvaukset itsestään valokuvien sijasta. Lähes kaikki kuvailivat nenäänsä keskimääräiseksi.
  19. Kun Monty Python kiersi Yhdysvaltoja ja heitä pyydettiin jättämään julkisuuteen hotellin sviitti, Michael Palin meni pakollisesti kylpyhuoneeseen ja rikkoi hammasharjan.
  20. Vuonna 1996 kaksi naapuria Devonissa vietti vuoden pöllöt, tietämättä, että he todella huijaavat toisiaan.
  21. Kuumin paikka maapallolla menetti tittelin, jonka se oli pitänyt 90 vuotta vuonna 2012, kun havaittiin, että alkuperäisiä mittauksia tekevä mies ei tiennyt kuinka käyttää lämpömittaria.

    Charles Dickensin isä aloitti liiketoiminnan Butch Cassidyn isoisän kanssa (Kuva: Getty)




  22. Vuonna 2016 julkaistussa tieteellisessä artikkelissa oli yli 2000 kirjoittajaa, mukaan lukien 38 Wangia, kolme Dingsiä, kolme Dongia, Botti ja Brest.
  23. Tartle on vanha skotlantilainen sana paniikkihetkelle, kun aiot esitellä jonkun ja huomaat, että olet unohtanut hänen nimensä.
  24. Pienenä poikana Roald Dahl teki pyhiinvaellusmatkan nähdäkseen Beatrix Potterin. Kun hän saapui sinne, hän sanoi vain: No, olet nähnyt hänet. No nyt häipyä!
  25. Joka vuosi tuhansia norjalaisia ​​lapsia lähetetään väärennettyihin pakolaisleireihin, jotta he voivat kokea millaista se on.
  26. Ensimmäistä kertaa brittiläinen poliisi käytti lentokoneita etsiessään Agatha Christieä, kun hän katosi vuonna 1926.

    Uusi QI -kirja


  27. Seitsemännen aikapuistonvartijan Roy Sullivanin salama iski pian sen jälkeen, kun hänen oli täytynyt taistella karhu sauvallaan 22. kerran.
  28. Wonderpedia -lehti otettiin lentokentän kaupoista sen jälkeen, kun se julkaisi artikkelin, jossa annettiin ohjeita aseiden rakentamisesta lentokentillä saatavilla olevista esineistä.
  29. Kubla Khanin veljentytär suostui naimisiin kenenkään miehen kanssa, joka voitti hänet painissa, mutta vaati maksua hevosilla, jos hän voitti. Hän kuoli naimattomana 100 000 hevosen kanssa.
  30. 1940 -luvun Isossa -Britanniassa lasten televisio näytettiin klo 17-18, minkä jälkeen lähetys keskeytettiin tunniksi kannustaakseen heitä nukkumaan.

Katso Myös: