7 parasta treffisivustoa, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen ottelusi

Treffit

Horoskooppi Huomenna

Löydä täydellinen ottelusi vuonna 2021 yhdellä Ison -Britannian parhaista treffisivustoista

Löydä täydellinen ottelusi vuonna 2021 yhdellä Ison -Britannian parhaista treffisivustoista(Kuva: Yksinomainen kulttuuri)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Jokainen tarvitsee hieman rakkautta elämäänsä, ja koska Covid -rajoitukset poistetaan hitaasti ja elämä palaa normaaliksi, tämä voi olla täydellinen aika löytää mahdollinen kumppani.



Kuitenkin, kirjaimellisesti satojen treffisivustojen valittavana, mistä aloitat pyrkimyksesi löytää herra tai rouva oikea?

Olemme luetelleet Ison -Britannian parhaat treffisivustot, mukaan lukien kaikki, mitä sinun on tiedettävä ennen kuin sijoitat rahaa ja aikaa etsiessään rakkautta.

Miten nettitreffit toimivat?

Nettitreffit mahdollistavat ihmisten löytää ja esitellä itselleen mahdolliset yhteydet Internetin kautta, yleensä tarkoituksena on kehittää suhde.



Valitsemasi sivuston avulla voit liittyä jäseneksi luomalla henkilökohtaisen profiilin, joka sisältää yleensä tietoja, kuten iän, sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, sijainnin ja ulkonäön.

Jäseniä kannustetaan myös lisäämään valokuvia tai videoita profiiliinsa, ja joissakin sivustoissa on persoonallisuustesti, joka nopeuttaa hakua.



Kun profiili on luotu, jäsenet voivat tarkastella palvelun muiden jäsenten profiileja käyttämällä näkyvää profiilitietoa päättääkseen, aloitetaanko yhteys ja aloitetaanko keskustelu.

Mihin victoria Wood kuoli

Joillakin sivustoilla kuka tahansa voi lähettää sinulle viestin, kun taas toiset, sinun on ensin vastattava.

Jäsenet joko pitävät vuorovaikutuksensa online -tilassa tai sopivat tapaamispäivästä henkilökohtaisesti.

Paljonko ne maksavat?

Maksaa vai olla maksamatta? Maksulliset ja ilmaiset treffisivustot ovat yhtä suosittuja.Sivustot, kuten Match.com ja eharmony, veloittavat käyttäjiltä noin £ 30 kuukaudessa, kun taas Tinder ja OKCupid ovat ilmaisia, mutta kaikki ovat yhtä suosittuja kuin muut. Yleensä kyse on siitä, mitä sinä yksilönä etsit.

Käyttäjät uskovat, että laadulla on hintansa, ja yksimielisyys on, että maksullisella sivustolla on jäseniä, jotka haluavat vakavammin löytää jonkun. Tämä ei tarkoita, että ilmaisilla treffisivustoilla ei olisi myös etujaan.

Ovatko treffisivustot turvallisia?

Romantiikkahuijausten määrä kasvaa, kun yhä useammat ihmiset ovat kääntyneet online -treffeille vuoden 2020 aikana sosiaalisen etäisyyden rajoitusten vuoksi.

Niihin pakotetaan ihmisiä lähettämään rahaa huijareille, jotka pyrkivät saamaan luottamuksensa pitkälle, kuten parisuhteessa.

Huijareiden pyynnöt tulevat monissa muodoissa ja pyrkivät vetämään uhrin sydäntä, kuten väittäen, että he tarvitsevat rahaa hätätilanteessa, perheenjäsenen, liikesopimuksen tai lääketieteellisten ongelmien vuoksi.

Varoitusmerkit: Huijari haluaa poistua nopeasti treffisivuston viestisovelluksista puhuakseen puhelimitse tai lähettääkseen viestejä sähköpostiosoitteeseesi.

Kun olet luonut online-suhteen, heillä on tapana peruuttaa päivämäärä tavatakseen kasvokkain viime hetkellä monista syistä.

Suojellaksesi itseäsi on parasta luottaa vaistoihisi, ja jos se tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on.

Oletko kokeillut nettitreffiä aikaisemmin? Kerro meille kokemuksestasi alla olevassa kommenttiosassa.

Parhaat treffisivustot

1. Match.com

Yli 2,5 miljoonaa jäsentä 24 maassa

Yli 2,5 miljoonaa jäsentä 24 maassa

Match.comilla on yli 2,5 miljoonaa jäsentä yli 24 maassa, joten se on yksi maailman suurimmista online -treffipalveluista. Joten jos olet kattavan väestötiedon jälkeen, tämä voi olla sivusto sinulle.

Mitä saat

Ilmainen jäsenyys: Tämän avulla voit testata vesiä ennen kuin käytät rahaa, mukaan lukien profiilin luominen, muiden jäsenten katselu & apos; profiilit, tarkastella otteluita ja lähettää 'silmäniskuja'.

shane richien plastiikkakirurgia

Maksettu tilaus: Antaa jäsenten nähdä, kuka on katsonut tai lisännyt profiiliasi. Ota yhteyttä muihin jäseniin pikaviestimen kautta, seuraa yhteyksiäsi, käy Match.comissa live -sekoitustapahtumat .

Ominaisuudet: Jäänmurtopelit, henkilökohtaiset sekoitustapahtumat, Tarkennettu & älykäs haku & apos; jonka avulla voit suodattaa otteluita sijainnin ja luonteenpiirteiden mukaan.

Kattavat treffiprofiilit: Sijainti, Sukupuoli, Lapset, Siviilisääty, Tupakointi-/juomistottumukset, Pisin parisuhde, Uskonto, Ammatti, Treffit

Hinta kuukaudessa: 29,99 £. Hanki jopa £ 83 cashback, kun rekisteröit kuuden kuukauden jäsenyyden Match.com -sivustolla TopCashback .

Voit myös rekisteröidy täällä .

2. eharmonia

Viisi miljoonaa Yhdistyneen kuningaskunnan jäsentä, 60 miljoonaa maailmanlaajuisesti

Viisi miljoonaa Yhdistyneen kuningaskunnan jäsentä, 60 miljoonaa maailmanlaajuisesti

eharmonialla on viisi miljoonaa Yhdistyneen kuningaskunnan jäsentä, 60 miljoonaa maailmanlaajuisesti. Sivusto tunnetaan siitä, että se on suosittu ihmisten keskuudessa, jotka haluavat vakavasti pitkäaikaista suhdetta. Jos etsit tätä, älä etsi enää.

Eharmonian asiantuntijoiden mukaan - & nbsp; 14 minuutin välein joku löytää rakkauden eHarmony -ohjelmasta.

Mitä saat

Ilmainen jäsenyys: Voit testata vesiä ennen kuin käytät rahaa, mukaan lukien profiilin luominen, muiden jäsenten katselu & apos; profiilit ja tarkastella otteluita.

Maksettu tilaus: Antaa jäsenten nähdä, kuka on katsonut profiiliasi ja olla yhteydessä muihin jäseniin.

Ominaisuudet: Yhteensopivuusvisa - persoonallisuuskysely, joka auttaa sinua tuntemaan profiilin takana olevan henkilön. Tietovisa on valinnainen, ja se sisältää yli 80 napakkaa kysymystä treffiasetuksistasi, viestintätyylistäsi ja tavoitteistasi. Se on enemmän kuin vain hauskaa, ja se on suunniteltu auttamaan sinua tapaamaan ihmisiä, joilla on samanlaisia ​​kiinnostuksen kohteita ja näkemyksiä maailmasta.

Toisin kuin muut online -treffisivustot, eharmonialla ei ole perinteistä haku- tai pyyhkäisyominaisuutta. eharmony tekee kaiken työn puolestasi ja tarjoaa kuratoituja otteluita säännöllisesti ja korostaa kanssasi yhteensopivia profiileja.

Hinta kuukaudessa: 14,95 £ yhden vuoden tilaukselle - Rekisteröidy täällä

3. Aikamme

Kolme miljoonaa Yhdistyneen kuningaskunnan jäsentä

Kolme miljoonaa Yhdistyneen kuningaskunnan jäsentä

Yli 3 miljoonan Yhdistyneen kuningaskunnan jäsenen ja 150,00 aktiivisen jäsenen kanssa Our Time, joka on myös Match Groupin omistama, on ilmainen dating -sivusto.

Se on suunnattu yli 50 -vuotiaille - joten jos et ole kiinnostunut pyyhkäisemään vasemmalle ja oikealle, tämä on treffisivusto sinulle.

Mitä saat

Ilmainen jäsenyys: Tämän sivuston avulla voit testata vesiä ennen kuin käytät rahaa, mukaan lukien profiilin luominen, muiden jäsenten katselu & apos; profiilit, tarkastella otteluita ja lähettää 'silmäniskuja'.

Maksettu tilaus: Antaa jäsenten nähdä, kuka on katsonut tai lisännyt profiiliasi. Ota yhteyttä muihin jäseniin pikaviestimen kautta, seuraa yhteyksiäsi ja osallistu Match.comin live -tapahtumiin.

Ominaisuudet: Profiilisi näkyy muilla Match -ryhmän omistamilla treffisivustoilla, kun kirjaudut sisään, mikä laajentaa mahdollisten koskien valintaa.

He järjestävät myös säännöllisiä sinkkuja, mikä parasta, voit ottaa jopa kolme ystävää, joten huoneeseen tullessa ei tule olemaan hankalia hetkiä. Paniikki ohi.

Hinta kuukaudessa: Vapaa - Rekisteröidy täällä

Neljä. OKCupid

2,5 miljoonaa Yhdistyneen kuningaskunnan jäsentä, 50 miljoonaa maailmanlaajuisesti

2,5 miljoonaa Yhdistyneen kuningaskunnan jäsentä, 50 miljoonaa maailmanlaajuisesti

pitt-jolie häät

OKCupidilla on 2,5 miljoonaa Yhdistyneen kuningaskunnan jäsentä ja yli 50 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Se on yksi kaikkein kattavimmista treffisovelluksista, joiden jäsenet ovat 25-40 -vuotiaita.

Löydät tasapainon vakavaa suhdetta etsivistä ja vain hauskaa etsivistä ihmisistä. Joten jos et ole varma siitä, mitä haluat, tämä treffisovellus on ihanteellinen vaihtoehto sinulle.

Mitä saat

Ilmainen jäsenyys: Tämän treffisivuston avulla voit myös testata vesiä ennen kuin käytät rahaa, mukaan lukien profiilin luominen, muiden jäsenten katsominen & apos; profiilit ja tarkastella otteluita.

Maksettu tilaus: Mahdollistaa & apos; kuten & apos; ja nähdä, kuka on 'tykännyt' sinusta ja olla yhteydessä muihin jäseniin.

Ominaisuudet: Ilmoitukset, jotka kertovat, kuka on lukenut viestisi. & apos; Kaksinkertainen otto & apos; toiminto. Hakusuodattimien lisäominaisuudet. Automaattinen tehostus profiilisi mainostamiseksi. Viestin etusija -toiminto

Hinta kuukaudessa: 7,95 £ peruspaketista - Rekisteröidy täällä

5. eläintarha

27 miljoonaa Yhdistyneen kuningaskunnan jäsentä

27 miljoonaa Yhdistyneen kuningaskunnan jäsentä

Etsitpä sitten lyhytaikaista kytkentää tai jotain pitkäaikaista Zooskia, mitä etsit?

Se on suosittu brittiläinen treffisivusto, jossa on 27 miljoonaa Yhdistyneen kuningaskunnan jäsentä - joten sitä kannattaa kokeilla, jos etsit säännöllistä toimintaa.

Mitä saat

Ilmainen jäsenyys: Voit testata vesiä ennen kuin käytät rahaa, mukaan lukien profiilin luominen, muiden jäsenten katselu & apos; profiilit ja tarkastella otteluita. Voit myös lähettää rajattomasti tykkäyksiä ja hymyjä mahdollisille kosijoille. Voit jopa ostaa kolikoita profiilisi parantamiseksi tai lähettää virtuaalisia lahjoja jollekin erityiselle.

Maksettu tilaus: Antaa jäsenten nähdä, kuka on katsonut profiiliasi ja olla yhteydessä muihin jäseniin. Voit myös käyttää valokuvien vahvistusta ja saada päivittäin ehdotuksia otteluista SmartPick -toiminnon avulla.

Ominaisuudet: Sisäänrakennettu käyttäytymiseen perustuva matchmaking -moottori, joka oppii, kun valitset pariliitoksen sinkkujen kanssa, joista olet todennäköisesti kiinnostunut.

prinssi Philip sisko Cecile

Hinta kuukaudessa : 29,99 puntaa kuukaudeksi, 20 puntaa kuukaudeksi 3 kuukautta, 15 puntaa kuukaudessa 6 kuukautta - Rekisteröidy täällä.

6. DatingDirect.com

5 miljoonaa Yhdistyneen kuningaskunnan jäsentä, 21 miljoonaa maailmanlaajuisesti

5 miljoonaa Yhdistyneen kuningaskunnan jäsentä, 21 miljoonaa maailmanlaajuisesti

Dating Direct on myös Match Groupin omistama ja sillä on 5 miljoonaa Yhdistyneen kuningaskunnan jäsentä, 21 miljoonaa maailmanlaajuisesti.

Se on suosittu nuorten ammattilaisten keskuudessa, ja työ- ja koulutustausta on yksi tärkeimmistä vastaavuuskriteereistä.

Sitä käyttävät laajalti 25-40 -vuotiaat ihmiset, mutta sen suosio kasvaa vanhempien ikäryhmien kanssa. Yli 50 -vuotiaiden ikäryhmä on tällä hetkellä nopeimmin kasvava väestörakenne.

Mitä saat

Ilmainen jäsenyys: Voit testata vesiä ennen kuin käytät rahaa, mukaan lukien profiilin luominen, muiden jäsenten katselu & apos; profiilit.

Maksettu tilaus: Antaa jäsenten nähdä, kuka on katsonut profiiliasi ja olla yhteydessä muihin jäseniin. Siinä on myös pikaviestipalvelu ja päivittäinen sähköpostipalvelu, joka tarjoaa sinulle kuusi mahdollista ottelua.

Ominaisuudet: Sijaintiseuranta auttaa sinua löytämään sinkkuja alueeltasi. Lähetä rajattomasti pikaviestejä. Näytä koko jäsenten profiilit. Tapahtumien jäsenhinnat.

Hinta kuukaudessa: 29,99 £ - Ilmoittaudu nyt

7. Laittomat kohtaamiset

Miljoona Yhdistyneen kuningaskunnan jäsentä

Miljoona Yhdistyneen kuningaskunnan jäsentä

Illicit Encounters on tapaamispaikka samanhenkisille naimisissa oleville ja kiintynyt ihmisille. Yli miljoonalla jäsenellä kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa löydät varmasti täydellisen ottelusi - tai ottelut.

Jäsenillä on yksi yhteinen asia - he kaikki etsivät pientä romantiikkaa nykyisen suhteensa ulkopuolelta.

Sivusto luo jäsenille tuomitsemattoman ja paineettoman ympäristön. Toisin kuin muut sivustot, jäsenet voivat pysyä nimettöminä valokuvien salasanasuojauksella suojatakseen henkilöllisyyttään.

Ilmainen jäsenyys: Voit luoda profiilin, ladata valokuvia, etsiä muita jäseniä, vastaanottaa viestejä ja lähettää virtuaalisia suukkoja ja lahjoja.

Maksettu tilaus: Sallii jäsenten lähettää ja lukea viestejä, Piilota profiilisi. Käytä & apos; loma & apos; ja & näkymätön & apos; tilat. Voit myös valmistaa vastauksia ja määrittää automaattisia vastauksia sekä reaaliaikaisia ​​hälytyksiä.

Hinta kuukaudessa: 169,99 £ 4 viikon kultajäsenyydestä - Ilmoittaudu nyt

Katso Myös: