7 pelaajaa, jotka tarvitsevat suuren Valioliigakauden, mukaan lukien Man Utd ja Liverpool-tähdet

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Vaikka paljon huomiota kiinnitetään isäntien ison rahan kesäsopimusten saapumiseen Valioliiga , on mielenkiintoisia osajuttuja, joihin liittyy joitakin, jotka ovat olleet kilpailussa vähän pidempään.



Liverpool kannattajat ovat innoissaan nähdessään, mitä Darwin Nunez voi tehdä Valioliigassa Manchester City faneilla on yhtä suuria odotuksia Erling Haaland . Chelsea ja Arsenaali on myös innokas näkemään, kuinka entiset City-hyökkääjät Raheem Sterling ja Gabriel Jesus pärjäävät Lontoossa, kun taas useilla muilla seuroilla on uusia tähtiä valmistautumassa debyyttiin.



Kaikilla ei kuitenkaan ole tukkujännitteen ylellisyyttä. Tässä, NEWSAM Jalkapallo tarkastellaan seitsemää miestä, joiden on suoritettava suuria esityksiä tällä termillä eri syistä.



Dele Alli

Dele Allin puolikauden työjakso klo Everton viime kausi ei tuonut välitöntä nousua, jota hän olisi toivonut. Englannin maajoukkueen pelaaja lopetti seitsemän vuoden loitsunsa klo Tottenham Hotspur siirtyi Goodison Parkiin, mutta epäonnistui maalinteossa 11 ottelussaan, joista 10 tuli penkiltä.

paul nicholls (näyttelijä)

Keskikenttäpelaaja on ottanut tulevan kauden paidan numerolla 20 - saman numeron hän käytti Pohjois-Lontoossa. Muutaman vaikean vuoden jälkeen, kun hänen viimeisin Englannin maajoukkue palasi vuonna 2019, hän aikoo epätoivoisesti tehdä enemmän vaikutusta tällä kaudella Frank Lampardin johdolla.



'Jos olet penkillä, sinun on tehtävä lujasti töitä varmistaaksesi, että pelaat.' Alli kertoi seuran medialle kesän yli. 'Teen vain kovasti töitä joka päivä ja varmistan, että annan kaikkeni seuran eteen, kun olen kentällä.'

Donny van de Beek

Keneltä odotat suuren kauden? Kerro mielipiteesi kommenttiosio




viimeisimmät julkkisjurot uk
  Donny van de Beek on palannut laina-ajan jälkeen
Donny van de Beek on palannut laina-ajan jälkeen ( Kuva: Getty Images)

Toinen pelaaja, joka viimeisteli viime kaudella Evertonissa, Van de Beek pääsi ainakin Lampardin joukkueen maalien joukkoon kauden viimeisenä päivänä. Hän on kuitenkin nyt palannut vanhempien kerhoon Manchester United jolla on todistettava asia.

Hollantilainen keskikenttäpelaaja oli tuskin käytössä Ole Gunnar Solskjaer ja Ralf Rangnick antoi luvan lähteä lainaksi. Nyt kuitenkin jälleennäkeminen hänen entisen Ajax-managerinsa Erik ten Hagin kanssa voisi hyödyttää hollantilaista maajoukkueen pelaajaa.

'Tietenkin kaikki sanoivat niin, koska työskentelin hänen kanssaan Ajaxissa [saattaisin pelata enemmän], mutta loppujen lopuksi sinun täytyy pelata hyvää itsestäsi, eikä siinä ole mitään järkeä, kuka on valmentaja', Van de Beek sanoi Ten Hagista pre-season aikana. 'Sinun on löydettävä roolisi joukkueessa ja tietysti hän tuntee minut pelaajana, mutta se ei tarkoita mitään. Minun on näytettävä se itse.'

Harry Maguire

Ten Hagin suurimmat varhaiset investoinnit ovat nähneet hänen puhuvan Unitedin puolustuksen vasemmalla puolella Tyrell Malacian ja Lisandro Martinezin saapuessa. Tämä asettaa jonkin verran painetta Maguirelle, joka vietti viime kauden vasemmassa keskipuolustajassa ja jolla oli vaikea aika.

  Harry Maguire haluaa palauttaa parhaan muotonsa
Harry Maguire haluaa palauttaa parhaan muotonsa ( Kuva: Getty Images)

Man Utd:n kapteeni hänen oman seuransa fanit buutuivat Pre-season aikana, mikä viittaa siihen, että jotkut eivät ole olleet turhautuneempia. Martinezin tulo merkitsee lisää kilpailua paikoista, ja uuden managerin tuoma uusi alku tarkoittaa, että kenenkään paikka ei todennäköisesti ole taattu.

jenna coleman richard hullu

'Viime kausi oli pitkä, kova ja vaikea kausi, mutta meidän on nyt jätettävä se taaksemme ja katsottava tulevaisuutta uuden managerin johdolla.' Maguire sanoi esikauden aikana. 'Tiedämme, että meidän on parannettava viime kauteen verrattuna, ja teemme sen.'

Keitan lähellä

Naby Keitan aika Liverpoolissa on ollut täynnä vääriä aloituksia, ja toinen voi olla todellinen ongelma. Guinealainen on sopimuksensa viimeistä vuotta Anfieldilla, ja hänen on osoitettava seuralle, että hän ansaitsee pidemmän oleskelun.

27-vuotias pelaaja on pelannut Liverpool-pelaajana vain 76 liigaottelua neljän kauden aikana. Hän ilmestyi penkiltä Mestarien liiga viime kaudella, mutta ei pystynyt ansaitsemaan starttia Jurgen Kloppin puolelle.

malcolm barber prestonin kruunuoikeus
  Naby Keita on Liverpool-sopimuksensa viimeinen vuosi
Naby Keita on Liverpool-sopimuksensa viimeinen vuosi ( Kuva: Getty Images)

'Viime kausi meni melko hyvin, pelasin paljon pelejä, jotka voitimme.' hän sanoi kesällä . 'Tällä kaudella haluaisin tehdä saman uudelleen ja pelata jokaisessa pelissä, jonka voin. Enemmän kuin mikään muu, se on vain auttaa joukkuetta ulos ja ehkä päästä pistetaulukkoon useammin.

Jesse Lingard

Lingardin Manchester Unitedin loitsu päättyi tänä kesänä useiden vuosien jälkeen. Annettuaan sopimuksensa umpeen hän siirtyi juuri ylennettyyn Nottingham Forestiin ja odottaa pelaavansa paljon enemmän kuin viime kaudella.

'Minulla oli erittäin hyvä keskustelu Jessen kanssa, hänellä oli kysymyksiä minulle ja minulla oli kysymyksiä hänelle, hän on todella hyvä kaveri ja olemme todella tyytyväisiä, että hän on kanssamme', metsäpäällikkö Steve Cooper sanoi uudesta tulokkaasta. Jesse haluaa pelata Nottingham Forestissa, hän haluaa olla osa tätä joukkuetta ja osa sitä, miten työskentelemme ja pelaamme.

Lingardilla on 32 Englannin maaottelua, mutta ei yhtään sitten syyskuun 2021. Vaikuttava lainakausi West Ham kaudella 2020-21 ansaitsi hänet kansainvälisesti takaisin, ja hän toivoo voivansa tehdä samanlaisen vaikutuksen City Groundissa.

  Jesse Lingard haluaa todistaa hänet's made the right move
Jesse Lingard haluaa todistaa tehneensä oikean liikkeen ( Kuva: PA)

Jack Grealish

Jos Lingard pakottaa tiensä takaisin Englannin kuvaan, Grealish voi olla yksi vaarassa olevista pelaajista. Manchester Cityn seuraennätyssopimus puhalsi kuumana ja kylmänä viime kaudella hänen 100 miljoonan punnan muuton Aston Villasta.

Kun Raheem Sterling poistuu Etihad-stadionilta, Grealishin kaltaisilla voi olla entistä enemmän velvollisuutta toimia eteenpäin. Vain kolme hänen viime kauden kuudesta maalistaan ​​tuli liigassa, ja siinä odotetaan paranevan.

Entinen Aston Villa -tähti on ollut Tony Cascarino varoitti, että hän voisi päätyä takaisin Villa Parkiin ilman merkittävää parannusta. 'En tarkoita olevani kunnossa, kuusi kymmenestä. Hänen pitäisi olla kahdeksan tai yhdeksän. Hänellä on niin paljon laatua,' entinen hyökkääjä kertoi talkSPORT:lle .

tämä on elämäsi esittelijät

Ben Chilwell

  Ben Chilwell on palannut jonkin aikaa loukkaantuneena
Ben Chilwell on palannut jonkin aikaa loukkaantuneena ( Kuva: Getty Images)

Toisella Englannin Euro 2020 -joukkueen jäsenellä Chilwellillä on myös muutama kuukausi edessään MM-kisojen lähestyessä. Vasen puolustaja seurasi penkiltä, ​​kun Gareth Southgaten joukkue hävisi EM-finaalin Wembleyssä, mutta näki loukkaantumislakon viime kaudella kampanjan vaikuttavan alun jälkeen.

Entinen Leicester Kaupunkimies on palannut peliin esikauden aikana. Bluesin jahtaaessa Marc Cucurellaa voi kuitenkin olla vaikeaa pitää vakituista paikkaa Thomas Tuchelin johdolla - ja kansainvälisellä tasolla Southgaten johdolla - ilman suuria esityksiä.

'Se on tietysti 100-prosenttisesti tavoitteeni.' hän sanoi kun keskusteltiin MM-kisoista. 'Olen unelmoinut pelaamisesta MM-kisoissa siitä asti, kun muistan, ja tietää, että se on aivan nurkan takana, on enemmän motivaatiota kuin tiedät, yrittää saada paikka sinetöidä.'

Katso Myös: