8 parasta vauvanruokaa, joita voit käyttää syntymästä lähtien

Perhe

Horoskooppi Huomenna

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää vauvanruoista, joita voidaan käyttää syntymästä lähtien

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää vauvanruoista, joita voidaan käyttää syntymästä lähtien(Kuva: Getty Images)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Cow & Gate Comfort -maitomaito, 800 g



Vauvanruoat valmistetaan yleensä lehmistä. maitoa ja niitä käsitellään sen varmistamiseksi, että ne sisältävät vauvan kasvun tukemiseen tarvittavia ravintoaineita.

NHS: n mukaan lehmät & apos; maidon ensimmäinen äidinmaidonkorvike sisältää kahdenlaisia ​​proteiineja - heraa ja kaseiinia. Ensimmäinen äidinmaidonkorvikepohjainen äidinmaidonkorvike perustuu heraproteiiniin, jonka uskotaan olevan helpompi sulattaa kuin muun tyyppiset äidinmaidonkorvikkeet.

NHS neuvoo, että vauva voi jatkaa ensimmäisen kaavan maitoa, kun aloitat kiinteiden elintarvikkeiden käyttöönoton noin kuuden kuukauden ikäisenä ja juo sitä koko ensimmäisen vuoden ajan.



Se lisää, että ei ole todisteita siitä, että vaihtaminen toiseen kaavaan hyödyttäisi tai vahingoittaisi, mutta että jos luulet, että tietyn valmisteen merkki on eri mieltä lapsesi kanssa, voit kokeilla eri tyyppiä.

Apteekeissa ja myymälöissä on laaja valikoima merkkejä ja kaavan tyyppejä. Paras valitsemasi vauvanruoka riippuu vauvan suvaitsevaisuudesta, joten on parasta aina tarkistaa tarrat huolellisesti varmistaaksesi, että ostat sopivan maidon vauvallesi.



Paras äidinmaidonkorvikkeiden yleiskatsaus

Kaavan tyypit

Kaava on kahdessa eri muodossa: kuivajauhe, jonka teet vedellä, tai ruokavalmis nestemäinen kaava.

Syöttövalmis nestemäinen kaava on kätevämpi, mutta se on yleensä kalliimpaa, ja kun se on avattu, se on käytettävä tietyn ajan kuluessa.

  • Ensimmäinen äidinmaidonkorvike (ensimmäinen maito) - Ensimmäisen äidinmaidonkorvikkeen (ensimmäisen maidon) tulisi aina olla ensimmäinen vauvalle annettava äidinmaidonkorvike. Lehmät & apos; maito sisältää kahdenlaisia ​​proteiineja - heraa ja kaseiinia. Ensimmäinen äidinmaidonkorvikepohjainen äidinmaidonkorvike perustuu heraproteiiniin, jonka uskotaan olevan helpompi sulattaa kuin muun tyyppiset äidinmaidonkorvikkeet.
  • Vuohet & apos; maitokaava - Erilaisia ​​vuohia & apos; maitokaavaa voi ostaa tiskiltä. Ne on valmistettu samojen ravitsemusstandardien mukaisesti kuin lehmänmaitopohjainen kaava, ja ne eivät todennäköisesti aiheuta allergioita vauvoille kuin lehmät. maitokaava.
  • Nälkäinen vauvanruoka (nälkäinen maito) - Sisältää enemmän kaseiinia kuin heraa, mutta vauvojen on vaikeampi sulattaa kaseiinia. On aina parasta tarkistaa kätilön tai terveysvierailijan kanssa ennen tämän käytön aloittamista.
  • Anti -refluksoiva (pysyvä) kaava - Tämä kaava on sakeutettu tavoitteena estää refluksi vauvoilla. Sitä voi ostaa apteekeista ja supermarketeista, mutta sitä tulisi suositella terveydenhuollon ammattilaisen neuvojen perusteella.
  • Mukavuuskaava - Sisältää lehmiä & apos; maitoproteiinit, jotka on jo osittain hajotettu (osittain hydrolysoitu). Tämän on tarkoitus helpottaa sulamista ja auttaa estämään ruoansulatusongelmia, kuten koliikkia ja ummetusta. Tämä koostumus ei sovellu imeväisille, joilla on lehmiä & apos; maitoallergiat
  • Laktoositon kaava - Sopii vauvoille, jotka ovat laktoosi -intolerantteja - eli he eivät pysty absorboimaan laktoosia - sokeria, joka on luonnossa maidossa ja maitotuotteissa.
  • Hypoallergeeninen kaava - Jos vauvasi on diagnosoitu allergiseksi lehmille & apos; maitoa, yleislääkäri määrää sopivan äidinmaidonkorvikkeen, joka sisältää täysin hydrolysoituja (hajotettuja) proteiineja.

Kuinka kauan käytät ensimmäistä pika maitoa?

Asiantuntijat suosittelevat lapsen vieroittamista äidinmaidonkorvikkeista täysrasvaiseen maitomaitoon noin 12 kuukauden ikäisenä.

Vauvan munuaiset eivät ole vuoden ikään asti riittävän vahvoja kestämään lehmänmaidon aiheuttamaa kuormitusta, koska se sisältää suuria määriä proteiinia ja kivennäisaineita, kuten natriumia, joita vauvan munuaisten on vaikea käsitellä.

Noin 12 kuukauden ikäisenä heidän järjestelmänsä kehittyy riittävän hyvin sulattamaan tavallisen maidon. Tässä vaiheessa munuaiset ovat kypsyneet tarpeeksi, jotta ne pystyvät käsittelemään lehmänmaidon tehokkaasti ja terveellisesti.

Mitä eroa on vaiheen 1 ja vaiheen 2 kaavojen välillä?

Ensimmäisen vaiheen äidinmaidonkorvike ja toisen vaiheen äidinmaidonkorvike ovat ravitsemuksellisesti samat. Ero niiden välillä on käytetyn proteiinin tyyppi.

Ensimmäisen vaiheen imeväismaidot ovat pääasiassa heraproteiinia ja toisen vaiheen imeväismaidot - joita myydään nälkäisille vauvoille - sisältävät enemmän kaseiiniproteiinia.

Helpottamiseksi olemme alla pyöristäneet parhaat vauvanruoat, joita voit käyttää syntymästä lähtien.

Mikä on paras vauvan äidinmaidonkorvike?

1. Similac First Infant Milk, 900 g

Paras palmuöljytön

Similac Gold First Infant Milk, 900g

Similac Gold First Infant Milk, 900g

andy scott-lee

Tämä palmuöljytön kaava tarjoaa kaikki tärkeimmät ainesosat vauvasi ravitsemustarpeiden tukemiseksi.

Yli 90 vuoden kokemuksella vauvojen vahvan elämän alun antamisesta Similac -tuotteet valmistetaan Yhdistyneelle kuningaskunnalle Cootehillissä Irlannissa irlantilaisten lehmien tuoreesta maidosta.

2. HIP Luomu ensimmäinen vauvamaito, 800 g

Paras prebiooteille ja probiooteille

HiPP Luomu ensimmäinen vauvamaito, 800 g

HiPP Luomu ensimmäinen vauvamaito, 800 g

Jos haluat, että lapsellasi on hienoimmat luomutuotteet, HiPP on loistava vaihtoehto.

Tämä on jauhemaitoa, johon lisäät vettä luodaksesi vauvan vauvan.

Se tarjoaa ravinteita, joita vauvat tarvitsevat kasvaakseen vahviksi ja terveiksi, kun heitä ei imetä, ja se on ravitsemuksellisesti täydellinen rintamaidon korvike, joka sopii syntymästä lähtien.

Osta nyt alkaen Saappaat ( 10,50 £ ).

3. Aptamil 1 First Baby Milk Formula 1L

Aptamil 1 First Baby Milk Formula, 1L

Aptamil 1 First Baby Milk Formula, 1L

Monet vauvanruoat ovat usein jauhemuodossa, mutta saatat mieluummin syöttää valmiita nestemäisiä kaavoja helpottamiseksi ja mukavuuden vuoksi.

malin andersson rakkaussaari

Nestemäiset vauvanruoat ovat usein hieman kalliimpia kuin jauhemaiset versiot, mutta saatat olla iloinen roiskeesta helpompaa elämää varten.

Tämä sopii ainoana ravinnonlähteenä syntymästä 6 kuukauteen ja osana vieroitusruokaa 6 kuukaudesta vuoteen.

Osta nyt alkaen Saappaat ( 3,95 £ ).

Neljä. SMA Pro First Infant Milk, 800 g

Paras Omega 3: lle

SMA Pro Ensimmäinen vastasyntyneen maito, 800 g

SMA Pro Ensimmäinen vastasyntyneen maito, 800 g

Jos sinulla on vaikeuksia imettää tai päätät olla jättämättä, tämä maitojauhe on loistava vaihtoehto.

Se on helposti sulava, ravitsemuksellisesti täysipainoinen imeväisten maito, joka on rikastettu D-vitamiinilla ja kalsiumilla luiden normaalin kasvun ja kehityksen tukemiseksi. lapsesi immuunijärjestelmästä.

Lue lisää

Vauvan tarpeet
Parhaat tuttipullojen sterilointilaitteet Parhaat syöttötuolit Parhaat kantolaukut 10 parasta tuttipulloa

5. Sma Little Steps Milk 200ml

Paras yhdistelmäruoille

Sma Little Steps First Infant Ready to Drink Milk 200 ml

Sma Little Steps First Infant Ready to Drink Milk 200 ml

Little Steps® First Infant Milk on vaihtoehto äidinmaidolle, kun vauva ei imetä ja on ravitsemuksellisesti täydellinen, ja se sisältää Omega 3: ta (DHA).

Kun vauva on kuuden kuukauden ikäinen, voit siirtyä Little Steps® -maitoon.

Se on rikastettu raudalla tukemaan normaalia kognitiivista kehitystä. Se sisältää myös kalsiumia ja D -vitamiinia luuston normaaliin kasvuun ja kehitykseen. D -vitamiini edistää myös lasten immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Osta nyt alkaen Morrisons ( 65p ) .

6. Cow & Gate Comfort vauvamaito, 800 g

Paras koliikkiin ja ummetukseen

Cow & Gate Comfort vauvamaito, 800 g

Cow & Gate Comfort vauvamaito, 800 g

Cow & Gate Comfort on ruoka erityisiin lääketieteellisiin tarkoituksiin.

Ravitsemuksellisesti täydellinen koostumus on suunniteltu helpottamaan ruoansulatusta vauvoille, jotka kärsivät koliikista ja ummetuksesta - ja sitä on käytettävä lääkärin valvonnassa.

Se sopii imeväisille syntymästä lähtien ainoana ravinnonlähteenä ja osana tasapainoista ruokavaliota kuudesta 12 kuukauteen.

7. Cow & Gate Vauvan maito 1L

Paras matkalla oleville perheille

Cow & Gate 1 Ensimmäinen vauvamaitoseos syntymästä alkaen 1L

Cow & Gate 1 Ensimmäinen vauvamaitoseos syntymästä alkaen 1L

Tämä ravitsemuksellisesti täydellinen rintamaidon korvike sopii täydellisesti vauvojen pulloruokintaan ja on valmis palvelemaan.

Sitä voidaan käyttää yhdistelmäravinnoksi tai imetyksen sijasta syntymästä lähtien.

Erityisen hyvä, kun olet ulkona, se voidaan kaataa suoraan vauvan pulloon. Helppo.

Osta nyt alkaen Saappaat ( 3,50 £ ).

8. Aptamil First Infant Milk, 800 g

Paras irtotavarana

Aptamil First Infant Milk, 800 g

Aptamil First Infant Milk, 800 g

mihin aikaan äänestyspaikat aukeavat Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Tarjoiluvalmisteisen nestemäisen kaavan lisäksi Aptamil tekee myös vauvajauhetta, ja jos ostat irtotavarana, voit usein säästää penniäkään.

Erinomainen jauhemaito rintamaidon korvikkeelle, joka soveltuu yhdistelmä- tai pulloruokintaan, ja sen mukana tulee Aptamilin 40 vuoden kokemus varhaislapsuudesta.

Amazonin asiakkaat kuvaavat sitä 'meneväksi kaavaksi' ja 'hengenpelastajaksi'.

Katso Myös: