9 parasta vauvan kännykkää stimuloimaan ja rauhoittamaan lastasi

Elämäntapa

Horoskooppi Huomenna

Tarvitsetko handsfree-aikaa? Vauvojen kännykät voivat olla hyvä lahja lasten viihdyttämiseen, ja ne ovat myös loistavat auttamaan heitä nukkumaan.



Parhaat voivat olla yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä tai mukana tulee kaikki kellot ja pillit (ajattele valoja, musiikkia, projektiota, toimintaa).



Mitä tahansa haluatkin, on aina hyvä investoida kestävään tuotteeseen, joka kestää paljon silityksiä pienistä kämmenistä.



Vauvan kännykkä roikkuu katosta tai pinnasängyn rungosta, ja kannattaa aina investoida kannettavaan, jota voidaan siirtää vaipanvaihdon aikana häiritä vauvaa, laittaa auton turvaistuimet päälle matkustamisen helpottamiseksi tai lastenrattaat päänsärkyttömälle ostosmatkalle.

Jatka vierittämistä saadaksesi kokoelmamme alla olevista parhaista vauvapuhelimista, jotka ovat kauniita ja käytännöllisiä.

Parhaat ostettavat vauvojen kännykät

yksi. Tiny Love Meadow Days Take Along Mobile

Tämä erittäin söpö ja siisti eläinryhmä on vauvasi parhaita ystäviä ja voi tulla mukaan melkein mihin tahansa retkiin.



Monipuolinen vauvankännykkä sopii melkein kaikkiin tuotteisiin, mukaan lukien pinnasänkyihin, turvaistuimiin ja vaunuihin, joten vaunuasi voidaan stimuloida tai rauhoittaa missä tahansa tilanteessa.

Se soittaa jopa 30 minuuttia rauhoittavaa musiikkia viidestä eri melodiasta ja eläimet pyörivät sitä soitettaessa. Me rakastamme.



Hinta: 24,99 puntaa, Amazon - osta tästä nyt

Fisher-Price Butterfly Dreams 3-in-1 Projection Mobile

Tämä ahkera sankari on myydyin vauvamatkapuhelin – eikä ole vaikea ymmärtää miksi.

Miniminäsi viihdyttää moottoroidun projektorin tähtikirkas yövaloesitys kattoon ja seiniin. Kolme musiikkiasetusta soittaa jopa 30 minuuttia kehtolaulua, valkoista kohinaa tai luonnonääniä unen edistämiseksi.

Mukana on myös irrotettava kännykkä, jossa on kolme pehmeää perhoskarhulelua, jotka voit kiinnittää vaunuihin tai turvaistuimeen. Voit muuntaa kännykän pöytäprojektoritutiksi, kun vauva kasvaa. Mainitsimmeko, että siellä on myös kaukosäädin? myyty.

Hinta: 29,99 puntaa, Amazon - osta täältä nyt

3. Nuby Musical Cot Mobile väriä vaihtavalla Starlight Projectionilla

Katon ja seinän tähtiprojektorin pehmeästi hehkuvat valot rauhoittavat vauvaa, kun taas tämän laulavan ja tanssivan vauvapuhelimen kirkkaat värit, muodot ja äänet aktivoivat aistit.

Luvassa on 18 minuuttia rauhoittavia kehtolauluja ja klassista musiikkia, jotka auttavat vauvaa ajautumaan öisin, ja tähtien valon heijastus myös lohduttaa vaihtaessaan väriä.

Päiväunissa kevyesti pyörivät pilvet ja lentokoneet auttavat rauhoittamaan vauvan nukahtaessa. Lisäksi se on helppo kiinnittää ja ohjauspaneeli on helppokäyttöinen. Mitä ei pidä rakastaa?

Hinta: 17,99 puntaa, Amazon - osta tästä nyt

Neljä. Safari Baby Mobile

Jos haluat pitää asiat yksinkertaisina ja tyylikkäinä, tämä supersöpö safarieläinvauvan matkapuhelin on vain lippu.

Luomupuuvillasta neulottu se on ympäristötietoinen ostos, joka tarjoaa vauvallesi ihanan kosketustuntuman. Ja kun ne vanhenevat, voit opettaa heille myös eläinten aiheuttamia ääniä.

Hinta: 45 €, Meri Meri - osta tästä nyt

5. Cloud Musical mobiili

Vauvasi rakastaa tätä matkapuhelinta kuuhun (tähdet ja pilvet) ja takaisin.

Sen lisäksi, että siinä on kauniita huopaisia ​​taivaallisia symboleja, joita vauva voi koskettaa ja tuntea, se auttaa myös rauhoittamaan vauvan nukkumaan soittamalla rentouttavaa kehtolaulua.

Trendikäs neutraaleilla sävyillä viimeistelty keltainen, harmaa ja valkoinen viimeistely luo myös tyylikkään lastenhuonemallin.

Hinta: £38, Mamas & Papas - osta tästä nyt

6. Cam Cam Balloon Music Mobile

Jos tyylikäs ja tyylikäs lastenhuone on mielessäsi, tämä kaunis musiikkiilmapallovauvan matkapuhelin on tehty sinua varten.

Vedä vain puurenkaasta ja se soittaa rauhoittavaa versiota George Gershwinin Summertimesta.

Värikäs kasvitieteellinen printti pitää vauvan kihloissa ja huoneen näyttävän erittäin tyylikkäältä.

Hinta: 35 €, Coggles - osta tästä nyt

7. Klippan Little Bear Mobile

Toinen yksinkertaisesti upea back-to-basics-vauvojen matkapuhelin on tämä ruotsalaisen Klippan-brändin metsäteemainen vaihtoehto.

Huovutetusta villasta valmistettu se on kaunis lisä jokaiseen lastenhuoneeseen, ja värikkäitä metsähahmoja ja esineitä on vauvan hauskoja katsella ja olla vuorovaikutuksessa niiden kanssa.

Hinta: 35 €, Arket - osta tästä nyt

8. Skip Hop Explore ja paljon muuta 3-in-1 Travel Mobile

Ota tämä hauska ja rauhoittava vauvan matkapuhelin mukaan minne tahansa sen taitettavan kannettavan varren ansiosta, joka kiinnittyy helposti pinnasänkyihin, auton istuimiin ja rattaisiin.

Kolme pyörivää ystävää moottoroidulla liikkeellä ja valoa vangitsevilla prismoilla houkuttelevat vauvaasi leikkiin, kun taas neljä kehtolaulua, mukaan lukien Twinkle Twinkle, Eine Kleine, Brahms' Lullaby ja Rock-a-Bye Baby, rauhoittaa päiväunien aikana.

yleistietovisan kysymyksiä ja vastauksia 2018

Hinta: £35, John Lewis - osta tästä nyt

9. Konges Slojd Rabbit Mobile

Scandibornilla on lukuisia viehättäviä, tyylikkäitä vauvojen matkapuhelimia, jotka tuovat taianomaisen silauksen jokaiseen lastenhuoneeseen.

Ihailemme tätä ihastuttavaa kanin kännykkää, joka on valmistettu luomupuuvillasta ja joka stimuloi kosketus- ja näköaistia sekä näyttää pirun söpöltä.

Hinta: 46,95 £, Scandiborn - osta tästä nyt

Katso Myös: