Aladdinin kuvauspaikat paljastettiin Disneyn vuoden 2019 live-action-uusinnalle

Aasia Ja Lähi -Itä

Horoskooppi Huomenna

Aladdin

Aladdin(Kuva: Disney)



Disneyn odotettu live-action-remake Aladdin saapuu elokuvateattereihin tällä viikolla, emmekä malta odottaa, että meidät viedään kokonaan uuteen maailmaan!



Toiminta tapahtuu tietysti kuvitteellisessa Agrabahin kaupungissa, mutta hyvä uutinen on, että tällä kertaa voit itse mennä käymään kauniissa ympäristössä.



Tämä johtuu siitä, että vaikka osa kohtauksista kuvattiin Longcross Studiosissa Surreyssä, suurin osa kuvauksista tapahtui Jordanian henkeäsalpaavalla Wadi Rumin autiomaalla.

Aladdinia näyttelevä Mena Massoud vahvisti aiemmin kuvauspaikan, kun hän jakoi itsestään kuvan erämaassa elokuvan kuvaamisen aikana.

hauskoja tietokilpailuideoita

Ei ole vaikea ymmärtää, miksi se kiinnitti tuottajien huomion.



Loppujen lopuksi Wadi Rumissa on dramaattisia hiekkakivivuoria, laajat hiekkadyynit ja maisemat sekä runsaasti kivisiä luolia ja ominaisuuksia, jotka näyttävät jo jotain satua.

Wadi Rum toimi Aladdinin tärkeimpänä kuvauspaikkana (Kuva: Getty Images/Aurora Creative)



Itse asiassa tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun aavikko on kiinnittänyt Hollywoodin huomion. Se toimi myös taustana elokuville, kuten Rogue One: A Star Wars Story, The Mars, Indiana Jones: The Last Crusade ja Lawrence of Arabia.

ovatko sykes-mökit kaatumassa
Instagram

Vaikka Wadi Rum on Jordanian suojeltu aavikko, voit mennä käymään, jos haluat tarkistaa sen itse.

On monia erilaisia ​​tapoja tutustua maisemiin, olipa sitten lähdössä kamelin tai hevosen safarille päiväretkelle Akabasta tai liittymään johonkin tarjolla olevista vaellus- ja kalliokiipeilyretkistä.

Mena Massoud ja Will Smith näyttelevät live-action-uusinnassa (Kuva: Sunday NEWSAM)

Haluatko löytää ne Arabian yöt itse? On paljon paikkoja, joissa voit nauttia telttailusta tähtien alla.

Jordanilla oli selkeästi erityinen paikka näyttelijöiden sydämissä, koska he palasivat nopeasti tammikuussa 2019, tällä kertaa kun he aloittivat lehdistökiertueen ennen Aladdinin tulevaa julkaisua.

millä kanavalla el clasico on
Instagram

Tällä kertaa he suuntasivat Ammanin linnoitukseen, jossa Will Smith (joka pelaa džinniä) jakoi leikkeen itsestään Naomi Scottin (Jasmine), Mena Massoudin ja Guy Ritchien kanssa.

Harkitsetko omaa matkaa Jordaniaan? On paljon loma -alan yrityksiä, jotka tarjoavat saattajalomaa, mukaan lukien matkat Wadi Rumiin.

Wadi Rumin aavikko näyttää siltä kuin jostain satukirjasta (Kuva: Getty Images/iStockphoto)

Esimerkiksi Titan Travel tarjoaa kahdeksan päivän kiertue alkaen 1749 puntaa täydentää retkiä Wadi Rumiin ja Petraan.

Samaan aikaan Mercury Holidays tarjoaa kahdeksan päivän retkiä alkaen £ 1169pp , ja Hayes ja Jarvis on omistettu Jordanin kohokohdat reitti.

Katso Myös: