Aldi tuo markkinoille 9 punnan puisen adventtikalenterin kilpailevalle lähes identtiselle suunnittelijalle 65 £: lle Harrodsilta - mutta kumpi on kumpi?

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Edullinen joulukalenteri on myyty tänään Aldissa kilpailemaan luksuskauppiaan Harrodsin suunnittelijan kanssa.



Molemmat ovat puutaloja, joissa on LED -valot ja niissä on 24 tyhjää laatikkoa, joihin voit ladata yksilöllisiä herkkuja, jotka auttavat perheesi laskemaan joulua.



Se Aldi maksaa vain 8,99 € - mahtava 55,96 £ halvempi kuin Harrodsin versio .



Olemme katsoneet Aldi -taloa nähdäksemme, voiko se todella verrata sen suunnittelemaan Gisele Graham .

Kuten kuvamateriaalistamme näkyy, Aldin tarjonta on tehty puusta ja sen kauniit valot loistavat lähellä suloista lumipölyistä kylää yläosassa.

Aivan kuten Harrodsin, Aldi -kuvassa on kaksi joulukuusta, kaksi taloa ja kirkko viehättävässä talvikuvassaan, valot jopa loistavat pienten talojen valaisemiseksi.



Pienet laatikot liukuvat kokonaan ulos, joten voit täyttää ne, aivan kuten hienostunut 64,95 puntaa.

Harrodin joulukalenteri

Harrods & apos; ylellinen kalenteri, joka maksaa 64,95 puntaa (Kuva: Harrodin



Molemmat versiot ovat myös uudelleenkäytettäviä, joten voit ostaa sen hintaan 9 puntaa tai roiskua, ja voit käyttää sitä vuosi vuodelta.

Tony Baines Aldista sanoi: Ymmärrämme, että joulu voi olla erittäin kallis vuodenaika, minkä vuoksi olemme luoneet valikoiman laadukkaita, arvokkaita kausituotteita murto-osalla kustannuksista.

'' Kun puiset adventtikalenterit ovat yhä suosittuja kotona, olemme varmoja, että mallimme on menestys jouluostoksijoillemme tänä vuonna.

Aldi -joulukalenteri

Saksalainen supermarketketju Aldi toivoo leikkaavansa joulun kustannuksia tänä vuonna julkaisemalla joulukalenterinsa hintaan 8,99 puntaa (Kuva: Aldi)

Ostajien on kuitenkin oltava nopeita, kun Aldi myydään tänään, ja Harrods Gisela Grahamin talo on jo loppuunmyyty verkossa.

Katso Myös: