Alex Hales painostaa Englannin avauspeliä Jason Roya takaisinvetokommentilla

Kriketti

Horoskooppi Huomenna

Alex Hales on ilmaissut toiveensa murtautua sisään Englanti puolelle tulevaa T20 MM-kisat , lisää painetta kamppailevalle Jason Roy .



Roy on ollut huonossa kunnossa toistaiseksi tänä kesänä, sillä hän on tehnyt vain 76 juoksua 98 pallosta kuudessa T20I:ssä, ja Englannin valkopallovalmentaja Matthew Mott on tehnyt. vihjasi, että hänen paikkansa sivussa on uhattuna . Hales ei ole pelannut Englannissa vuoden 2019 jälkeen epäonnistuttuaan toisessa huumetestissä ja putoamisen jälkeen 50-vuotiaiden MM-kisojen aattona.



rhys jones veli owen

Tuolloin kapteeni John Morgan moiti Halesin 'täydellisen piittaamattomuuden' osoittamisesta joukkueen arvoja kohtaan ja 'luottamuksen puutteen luomisesta Alexin ja joukkueen välille'. Kuitenkin, kun uusi hallinto on nyt vastuussa, Hales toivoo ansaitsevansa takaisinkutsun.



Kun häneltä kysyttiin hänen Englannin tavoitteistaan ​​sen jälkeen, kun Trent Rockets voitti Northern Superchargersin ottelussa 43 palloa 27:stä. Sata , Hales tarkensi valtakirjaansa. Hän kertoi BBC : 'Viimeiset kolme vuotta ovat olleet ehkä parhaita, mitä olen koskaan pelannut T20-kriketissä, ja erityisesti tänä vuonna tunnen olevani todella hyvässä paikassa.

'Kun MM-kisat ovat tulossa Australiassa, jossa olen tehnyt hirveän paljon juoksuja viime vuosina, minusta tuntuu, että minulla on [Englannille] varmasti paljon tarjottavaa tässä muodossa.'

Ja James Anderson uskoo, että Hales 'on varmasti mukana' MM-kisoissa, vaikka se voi olla vaikeaa, koska Englannissa on niukasti vaihtoehtoja avata valkopallokriketissä.



 Tilauksen kärjessä voi olla paikka, jossa Jason Roy on paineen alla laihan kesän jälkeen
Tilauksen kärjessä voi olla paikka, jossa Jason Roy on paineen alla laihan kesän jälkeen ( Kuva: Stu Forster / Getty Images)

'Tietenkin he katsovat häntä', Anderson sanoi. 'Hän on joku, joka viimeisen kolmen vuoden aikana on pelannut loistavasti T20-formaatissa. Siellä on uusi kapteeni, uusi valmentaja ja he katsovat häntä.

'Mutta vaikka Jason Roy onkin paineen alaisena, silti monet kaverit ovat saaneet tilaisuuksia ja tehneet hyvin. Katsokaa Phil Saltia, joka tuli sisään ja teki loistavaa työtä järjestyksen kärjessä.



tom daley snapchatin vuoto

'Sinulla on Jonny Bairstow, joka lyö alas järjestystä T20-kriketissä ja joka voisi mahdollisesti avata. Englannilla on niin monia vaihtoehtoja, mutta olen varma, että hän on mukana.'

Katso Myös: