Alex Oxlade-Chamberlain selittää, kuinka Perrie Edwards on 'kääntänyt' hänet eristäytyneenä

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Alex Oxlade-Chamberlain sanoo, että poptähden tyttöystävä Perrie Edwards on 'muuttanut' ruokailutottumuksensa 'paukuttelevalla' ruoanlaitollaan.



Liverpoolin keskikenttäpelaaja on ollut suljettuna Perrien kanssa, jonka kanssa hän on seurustellut vuodesta 2017 lähtien koronaviruksen puhkeamisen jälkeen.



Oxlade -Chamberlain on julkaissut kourallisen videoita itsestään eristäytyneinä - erityisesti videoleikkeen, jossa hän pelaa golfia sateessa puutarhassa - ja osallistui Colossal Sports Managementin Instagramin kysymyksiin ja vastauksiin.



Entiseltä Arsenalin ja Southamptonin tähdeltä kysyttiin kaikkea siitä, miten hän aikoo leikata kampauksen ollessa kiinni, siihen, miten hänen uusi pentu asettuu kotiin.

Alex Oxlade-Chamberlain sanoo, että poptähden tyttöystävä Perrie Edwards on muuttanut ruokailutottumuksiaan (Kuva: alexoxchamberlain/Instagram)

Siitä, millaista on tehdä yhteistyötä Perrien kanssa, hän sanoi: 'Hän on ollut mahtava karanteenin aikana, hän on oikea kotiäiti.



Hän siivoaa, kokkaa joka päivä. Ateriat ovat olleet uskomattomia. Hän ei ärsyynny siitä, että pelaan Play Stationia. Hän on huippu, rakastan häntä. '

Keittiön osaamisestaan ​​englantilainen kansainvälinen lisäsi: 'Hän teki tämän chorizo ​​-pastan pari yötä sitten ja se oli paukuttavaa.



Oxlade-Chamberlain ja Perrie ovat seurustelleet vuodesta 2017 (Kuva: Reuters)

Lue lisää

NEWSAM Footballin suosituimmat tarinat
Rekisteröidy päivittäiseen NEWSAM Football -sähköpostiosoitteeseen Siirrä uutisia LIVE: Viimeisimmät juorut Mourinho tähtää onnekkaaseen Man Utdiin Messi kommentoi lähtöä Barcelonasta

'Myös tänä sunnuntaina illallinen. En ole sunnuntai -illallinen, mutta hän teki sen sunnuntaina ja se oli uskomatonta ja hän käänsi minut. Joten kyllä. Hänen ruoanlaitto on tulessa. '

Oxlade-Chamberlain oli vain kahden ottelun päässä Liverpoolin kanssa voittamasta ensimmäistä Valioliigan mestaruuttaan, kun koronavirusepidemia pysäytti jalkapallon.

Punaiset ovat tällä hetkellä 25 pisteen päässä taulukon kärjessä olevista lähimmistä kilpailijoista Manchester Citystä 29 pelatun ottelun jälkeen.

Katso Myös: