Kaikki Colin the Caterpillar 'huijaavat', joita M&S ei ryhdy oikeustoimiin

Marks & Spencer

Horoskooppi Huomenna

Colin on haarautunut minirulliksi, hääkakkuiksi ja jopa joulukakkuiksi sen jälkeen, kun se debytoi kolme vuosikymmentä sitten

(Kuva: Tekijänoikeus tuntematon)



Marks & Spencer on lähtenyt sotaan väitteistä, joiden mukaan Aldin uusin kaveri, Cuthbert the Caterpillar -kakku, on melkein liian samanlainen kuin Colin, koska kilpailu Ison -Britannian supermarkettien välillä kiihtyy.



Ketju ilmoitti viime viikolla ryhtyneensä oikeustoimiin saksalaista ruokakauppaa vastaan ​​suojellakseen Colin-tavaramerkkiä-väittäen, että Cuthbert loukkaa ketjun myydyimpiä linjoja.



Se esitti teollis- ja tekijänoikeusvaatimuksen High Courtille väittäen Aldin tuotteen samankaltaisuuden saavan kuluttajat uskomaan, että ne ovat samaa tasoa, ja he ajavat M & S: n maineen kanssa tuotteen kanssa.

Mutta outoa on, että ruokakauppa ei ryhdy toimiin neljää suurta kilpailijaansa vastaan, jotka ovat kaikki aloittaneet spin-off-tapahtumia sen jälkeen, kun Colin esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 1990.

man utd vs watford
Supermarketit ovat siirtyneet Cuthbertin puolustukseen

Supermarketit ovat siirtyneet Cuthbertin puolustukseen (Kuva: Adam Gerrard / )



kendall jenner sweet 16

Viitaten Colin-dupes-klubiinsa viime viikolla, Aldi twiittasi: Cecil, Wiggles, Curly, Clyde. Me saimme sinut. @Waitrose @Sainsburys @Tesco @Asda #FreeCuthbert.

Jopa yleisö on kommentoinut väittäen, että kopioidut versiot ovat itse asiassa edullisempia kuin alkuperäinen.



Eräs Twitter -käyttäjä kirjoitti: 'Jos M&S ryhtyy oikeustoimiin Aldia vastaan ​​Colin the Caterpillarin kopioimisesta, heidän on vastustettava myös muita näitä?' Valitettavasti sinun on liian kallis M&S. '

Morrisons soitti: Toinen päivä ja he epäilevät edelleen mitään #freecuthbert…

Lukuisat muut ruokakaupat ovat suunnitelleet omia versioitaan, vaikkakin eri nimillä viimeisen vuosikymmenen aikana kakun kasvavan suosion jälkeen.

Tämä sisältää Morrisonsin juhlapäivän toukkakakun ja Cecil the Caterpillarin, joka on varastoitu Waitroseen.

Tescon 5,45 puntaa Tesco Curly The Caterpillar Cake kuvailee itseään jopa sveitsiläiseksi rullaksi, joka on täytetty suklaanmakuisella voikermalla, maitosuklaalla peitetty, viimeistelty suklaalla ja makeilla koristeilla - identtinen Colinin suunnittelun kanssa.

niall horan ja zoe whelan

Myös Asdan toukka Clyde kävelee koskemattomana. Ketjun 5,92 £: n sveitsiläinen rooli sisältää jopa kerroksen suklaata, joka kunnioittaa alkuperäistä.

Sainsburyn & apos; Wiggle Caterpillar -version hinta on 6 puntaa - vaikka se on ollut hiljaa sodan syttymisen jälkeen sosiaalisessa mediassa.

Waitrose on lunastanut Cecilin, mikä palauttaa sinulle 7 puntaa viime vuosina.

Colin the Caterpillarista on tullut vikaturvallinen kaikenikäisille ja -tilaisuuksille sen jälkeen, kun se julkaistiin 30 vuotta sitten, jopa David Beckham ja Dame Judi Dench ikonisen kakun faneilla.

Tuote - sieni, jossa on maitosuklaata ja voikreemiä, päällä suklaamakeisia ja hymyilevä valkoisen suklaan kasvot - on keskeinen osa M & S: n kumppanuutta syöpäsosiaalinen Macmillanin kanssa.

fake colin

Mikä on suosikkisi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa (Kuva: Adam Gerrard / )

alfred myrsky holch povlsen

Itse asiassa se on osoittautunut niin suosittuksi kakkufanien keskuudessa, että M&S on lanseerannut laajan valikoiman spin -off -tuotteita - Colinin tyttöystävä julkaisi vuonna 2016.

Mutta ongelmia on ollut Colinille viime viikkoina, koska sen asema goat-toukkakakuna on uhannut jäljittelijöiden joukosta, mukaan lukien Aldi.

M&S väittää, että kakun ja Aldin kakun samankaltaisuudet voivat saada kuluttajat uskomaan, että ne ovat samaa tasoa.

Dragons den painonpudotusjakso
Jopa Asdalla on kilpailijan kakku

Jopa Asdalla on kilpailijan kakku (Kuva: Adam Gerrard / )

M&S: n tiedottaja sanoi: ”Koska tiedämme, että M&S -brändi on erityinen asiakkaillemme ja he odottavat meiltä vain parasta, rakkaus ja huolenpito kuuluvat kaikkiin hyllyillämme oleviin M&S -tuotteisiin.

'Haluamme suojella Colinia, Connieta ja maineemme tuoreudesta, laadusta, innovatiivisuudesta ja arvosta.'

On selvää, että Aldin kakku on kausituote, eikä sitä ole myyty helmikuun jälkeen.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: