Kaikilla tavoilla Peter Andre on siirtynyt Katie Priceista, kun hän tuo uutta valoa avioeroon

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Katie Price valaisi uutta valoa avioliitonsa kuolemaan Peter Andre'n kanssa tällä viikolla, kun hän väitti, jos hän ei olisi uskonut huhun, jonka hän petti, että he voivat silti olla yhdessä.



Pietarin sanottiin olevan 'raivoissaan'. exänsä kanssa siitä, että hän veti ylös menneisyyden sen jälkeen, kun hän oli työskennellyt saadakseen täydellisen muutoksen 11 vuoden kuluttua heidän erostaan.



Syylät ja kaikki todellisuusnäytökset, viikoittaiset aikakauslehtien kuvaukset ja showbiz -juhlat ovat kadonneet, kun hän vietti aikansa Priceyn kanssa.Peter on nykyään paljon tyytyväisempi elämään hiljaista elämää lääkärivaimo Emilyn kanssa kadehdittavassa Surreyn perheen kodissaan.



x-factor -teemalaulu

Vaikka entinen poptähti ylläpitää edelleen julkista profiilia sosiaalisen median sivuillaan ja aikakauslehtisarakkeellaan, nykyään Peter varmistaa, että hän kutsuu laukaukset.

Hänellä oli myös täydellinen hehku sen jälkeen, kun hän oli poistanut pahamaineisen 90 -luvun boyband -varusteensa.

Pietari on tullut kulkemaan viimeisten kymmenen vuoden aikana



Todellisuus -TV -ura

Kun hän oli pudonnut päänsä yli glamour -mallista Jordaniasta I & m A Celebrityn kolmannessa sarjassa vuonna 2004, Peter ja Katie päättivät hyödyntää uutta löydettyä suosiotaan sallimalla ITV -kameroiden jatkaa jokaisen liikkeen kuvaamista.

Katie & Peter TV -pelisarja kesti useita vuosia ja dokumentoi heidän elämänsä huippuja ja alamäkiä hektisestä showbiz -elämästään henkilökohtaisiin draamiin.



Ja draamaa oli runsaasti parin kanssa, joka oli täynnä kihlausta, häitä, lupausten uusimista, kahden lapsensa syntymää ja lukemattomia lomia muutamaan lyhyeen vuoteen.

Katien ja Peterin häät dokumentoitiin heidän ITV2 -sarjassaan Marriage & Mayhem

Saatuaan vankan fanikannan jakamalla suurimmat virstanpylväänsä katsojien kanssa Katien ja Pete'n TV -sarjan viimeinen sarja seurasi heitä ilman kustannuksia säästäen matkoja Australiaan, Etelä -Afrikkaan ja Amerikkaan, kun he taistelivat arvosanojensa säilyttämiseksi.

Mutta sen jälkeen kun Katie ja Peter erosivat vuonna 2009, heidän yhteinen TV -uransa osui myös kiveen. Kameraa rakastava Katie jatkoi todellisuuden omaksumista, mutta lyhyen sooloyritysten jälkeen Peter sulki mikrofonin.

Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, mukaan lukien Strictly Come Dancing -tapahtuma vuonna 2015 (hän ​​sijoittui seitsemänneksi), Peter on asettanut tauot televisio -uraansa viime vuosina.

Uusi vaimo ja perhe

Erottuaan Katien kanssa kolmen ja puolen vuoden avioliiton jälkeen Peter erosi virallisesti syyskuussa 2009.

Heinäkuussa 2012 Amorin nuoli osui epätodennäköiseen paikkaan, kun Peter vietiin sairaalaan munuaiskivien takia.

Mysterious Girls -laulaja solmi ystävyyden hänen hoidostaan ​​vastaavan konsultti -urologin kanssa, joka esitteli hänet myöhemmin lääketieteen opiskelijatyttärelleen Emily MacDonaghille.

Suhde alkoi, kun heistä tuli ystäviä, kunnes Peter otti rohkeuden kysyä Emilyn isältä, voisiko hän pyytää häntä treffeille.

Peter ihastui Emilyyn kutsuttuaan hänet johonkin konserttiin, kun hänen isänsä hoiti häntä sairaalassa (Kuva: Dave Benett/Getty Images)

Vuoden sisällä Emily tuli raskaaksi ensimmäiselle lapselleen ja päivää ennen synnytystä Peter esitti kysymyksen uudessa päiväkodissa.

Kaksi vuotta myöhemmin he menivät naimisiin ylellisessä seremoniassa Exeterin Mamhead -talossa.

'En olisi voinut toivoa parempaa päivää. Olen mennyt naimisiin elämäni rakkauden kanssa, enkä voisi olla onnellisempi ', Peter sanoi.

Vaikka onnellinen pari jakoi suuren päivänsä kiiltävän lehden kanssa, seremonia oli maailmojen päässä laulajan huipusta Katie Pricehin, joka on mennyt showbiz -historiaan.

Toukokuussa 2016 Peter ja Emily ilmoittivat odottavansa toista yhteistä lastaan.

Yksityiselämä

Vietettyään vuosia dokumentoimalla elämänsä Katien kanssa televisiossa, Peter otti toisen lähestymistavan toisessa avioliitossaan.

Ensimmäisinä päivinä Peterin kanssa Emily esiintyi lyhyesti todellisuussarjassa My Life, jota hän kuvasi, pari astui pois kameroista, kun he lopettivat liikkumisen.

Pariskunta teki myös päätöksen olla näyttämättä lastensa kasvoja sosiaalisessa mediassa pitääkseen henkilöllisyytensä salassa.

Vaikka aikaisemmin tässä kuussa, Pietarilla oli luiskahdus, kun hänen poikansa Theo -portti kaatui Loose Women -haastattelussa.

Kun kamerat leikkasivat Pietaria kotona, suloinen kolmivuotias Theo kiipesi isänsä polvelle ja yritti halata häntä.

Peter oli koirankopissa, kun hänen poikansa Theo liittyi häneen Loose Women -esityksessä (Kuva: ITV/Shutterstock)

Peter on sittemmin kertonut faneille, että tapaus jätti hänet koirataloon. Emilyn kanssa.

Hän kertoi aiemmin Lähempänä verkossa että hän ja Emily olivat ristiriidassa siitä, näytetäänkö heidän lapsensa sosiaalisessa mediassa vai ei.

Hän sanoi: 'Se on todella outoa, koska näin suuren asian Cherylin ja Liamin [Payne] kanssa.

He sanoivat, että he eivät halua tehdä sitä, ja mielestäni se on jokaisen vanhemman oma asia. Mitä tahansa he päättävätkin, sinun on kunnioitettava sitä. '

johnson-aleyn perhe

Hän lisäsi: 'Jotkut vanhemmat eivät halua tehdä sitä, ja sinun on myös kunnioitettava sitä. Emily on yksi niistä vanhemmista, joka ei halua sitä, joten minun on kunnioitettava sitä. '

Mutta Peter myönsi, että hän yrittää työntää onneaan missä pystyy.

Kuva

Peter Andre'n Mysterious Girl -keho on unohtumaton (Kuva: PA)

Kun Peter oli romantiikansa huipulla Katien kanssa, hän jatkoi omaksumistaan ​​beefcake -poikabändin ulkoasusta, joka oli hänen allekirjoituksensa 90 -luvulla.

Hän on sittemmin lieventänyt primpettyä ja alennettua imagoaan ja omaksunut paljon rennomman lähestymistavan hoitamiseen neljän lapsen isänä.

Vaikka Pietari oli näyttänyt luottamukselliselta mieheltä saamattomana yläosattomana Mysterious Girl -videossa, hän on sittemmin myöntänyt kärsineensä salaa ahdistuksesta.

Peter sanoi olevansa kiitollinen siitä, että hänellä on muutama rivi. kosmeettisen leikkauksen jälkeen (Kuva: peterandre / Instagram)

'Vihasin nenääni ja kasvojani. Minulla oli tuolloin verhot, ja kun katson taaksepäin, ne olivat kirjaimellisesti kuin verhot, jotka peittivät kasvoni, koska en pitänyt ulkonäöstäni ', hän sanoi.

Isä on sittemmin paljastanut, että hänellä oli botox ja nenäleikkaus, mutta valitettavasti hän on nyt ylpeä siitä, että hänellä on muutama rivi.

Katso Myös: