Alton Towers nimettiin Ison -Britannian kalleimmaksi teemapuistoksi - näin saat parhaan tarjouksen kaikista neljästä suuresta

Teemapuistot

Horoskooppi Huomenna

Tässä on Yhdistyneen kuningaskunnan teemapuistot, jotka tarjoavat sinulle parhaan vastineen rahoillesi



paul mitchellin kasvot leikattu

Uusi tutkimus, jonka mukaan Ison -Britannian teemapuisto tarjoaa sinulle parhaan tarjouksen sekä vakio- että nopeutetuista lipuista, on nimennyt Alton Towersin kalleimmaksi vierailukohteeksi.



Tutkimus plus -kokoisten vaatemerkkien mukaan Sinun vaatteesi verrattiin siihen, kuinka monta ratsastusta voit pakata heinäkuun lauantaina sekä tavallisella että nopealla lipulla jokaisessa Ison-Britannian teemapuistossa (eli Alton Towers, Thorpen puisto , Chessington ja Legoland ).



Vertaamalla jokaisen nähtävyyden kyydin hintaa, tutkimuksessa havaittiin, että Alton Towersin ensisijaisen lipun roiskuminen maksaa sinulle kolme kertaa enemmän, mutta voit mahtua vain yhdeksään ylimääräiseen ratsastukseen.

Legolandissa ensisijainen lippu kuitenkin tarjoaa pääsyn mahtavaan 42 ratsastukseen, mikä kruunaa sen Yhdistyneen kuningaskunnan vetovoimaksi, joka antaa sinulle eniten rahaa.

Löydät täydelliset hintaerittelyt alta, joten jos olet menossa johonkin yllä olevista pääsiäisenä, tiedät tarkalleen, minkä lipun ostat saadaksesi halvimman tarjouksen.



Jos haluat säästää vielä enemmän rahaa teemapuistoon, tiesitkö, että voit saat 12 euron rahat takaisin lipun hinnasta, jos teet varauksen verkossa quidco ? Katso vaiheittainen oppaamme siitä, miten voit lunastaa omasi täältä.

Lue lisää



Iso -Britannia päivittää ideoita
Lontoon parhaat ilmaiset museot Paras iltapäivätee Lontoossa Ideoita kesälomapäiville Vinkkejä edullisista junamatkoista

Legoland Windsor

Vaikka se on erästä vähiten dramaattinen, se on myös paras arvo

Tutkimus löysi Legoland Windsor olla paras arvo -teemapuisto, jossa etusijaliput antavat sinulle valtavan 42 ratsastuksen.

125,40 puntaa maksava ensisijainen lippu antaa sinulle arviolta 42 ratsastusta - tämä on 2,99 puntaa / matka - verrattuna 13 kyytiin, kun lipun normaali päivähinta on 50,40 puntaa.

Jos olet pian menossa Legolandiin, jonojen ohittaminen kannattaa maksaa, mutta suosittelemme varaus verkossa etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Katso lisää tapoja säästää Legolandissa täältä.

Altonin tornit

Alton Towers -teemapuisto

Ei kannata investoida Alton Towersin nopeaan reittiin (Kuva: Getty)

Tutkimus osoitti, että jos olet menossa kohteeseen Altonin tornit , paras vastine rahallesi on tavallinen lippu, ei ensisijainen lippu.

morrisons big daddy -aamiainen

Normaalilippu maksaa 51,60 puntaa ja saa kaksitoista ratsastusta, kun taas etuoikeuslippu on lähes kolminkertainen hintaan, mutta saa vain yhdeksän kyytiä. Heinäkuun lauantaina sinulla on aikaa vain 21 ratsastukseen Alton Towersissa, mutta niiden ensisijaiset liput maksavat 146,60 puntaa ja treenaavat huikeita 6,98 puntaa.

Koska ei kannata roiskua Alton Towersin jonohyppyyn. Paras veto on varaa netissä viisi päivää etukäteen, josta voit ostaa vakiopäivälipun hintaan 32 puntaa.

Lue lisää

Ison -Britannian teemapuistotarjoukset
Altonin tornit Legoland Chessingtonin seikkailujen maailma Draytonin kartano

Thorpen puisto

Thorpen puisto

Thorpe Parkilla on kalliita vakiolippuja - joten kannattaa tehdä se etusijalla

TO Thorpen puisto tavallinen lippu on kaikkein huonoin arvo - 51,50 puntaa saa vain 7 kyytiä.

Siksi paras tapa saada suurin osa rahoistasi vieraillessasi Thorpe Parkissa on valita ensisijainen lippu, jolla saat hieman yli kolme kertaa enemmän kyytiä.

kaukaa mccann poikaystävä albie gibbs

Se on kuitenkin 125,40 puntaa - 2,5 kertaa tavallisen lipun hinta, mutta se on edelleen toiseksi kallein ensisijainen lippu & # 4; Iso -Britannian teemapuistot - mutta ehdottomasti sen arvoista, jos tarkastelet kyydin hintaa.

Kannattaa maksaa enemmän, jos haluat ohittaa jonot ja Thorpe Parkin ja heillä on tällä hetkellä suuri myynti .

Päivälippu yhdellä nopealla reitillä on vain 34,99 € (oli 58,50 puntaa), tai voit ostaa lomakohteen vuosilipun vain 51,50 € - sama hinta kuin tavallinen päivälippu, kun tulet paikalle.

Chessingtonin seikkailujen maailma

Chessingtonin etuoikeuden varaamisesta on valtavia etuja (Kuva: Getty)

Vierailijoita Chessington voi saada kolme kertaa enemmän kyytiä ensisijaisella lipulla kuin tavallisella lipulla, jolloin roiskuminen kannattaa ylimääräistä rahaa.

Vaikka se on 117,60 puntaa, Chessingtonin ensisijainen lippu on edelleen halvin neljästä suuresta huvipuistosta, ja sen avulla voit kokea 27 ratsastusta päivässä - kolme kertaa enemmän kuin tavallinen lippu.

Heidän vakiolippunsa on myös halvin, ja se maksaa 47,60 puntaa, kun taas sen kilpailijat ovat yli 50 puntaa.

Chessingtonin jonojen ohittaminen kannattaa maksaa aikaa ja rahaa, ja voit varaa päivälippu verkossa hintaan 28 £ - silloin sinun on maksettava ylimääräisestä nopeasta toiminnasta.

Katso Myös: