Alton Towers Smiler -vuoristorataonnettomuus yhden vuoden vuosipäivänä, jonka uhrit ovat tunnustaneet tunteellisten twiittien sarjassa

Uk News

Horoskooppi Huomenna

David Beckham Alton Towersin onnettomuuden uhrien ja hätäpalvelujen kanssa

David Beckham Alton Towersin onnettomuuden uhrien ja hätäpalvelujen kanssa(Kuva: Adam Sorenson / )



Uhrit tunnistavat Alton Towers -onnettomuuden yhden vuoden vuosipäivän tunteellisten twiittien sarjoissa - kuten tänään Smiler -vuoristorata jatkaa toimintaansa.



Vuosi sitten tänään neljä teemapuiston kävijää, jotka aikovat nauttia hauskan päivän, osallistuivat kauhumuutokseen, joka muutti heidän elämänsä ikuisesti.



Vicky Balch, 20, Leah Washington, 18, Joe Pugh, 19, ja Daniel Thorpe, 28, loukkaantuivat vakavasti, kun heidän vaununsa Smiler -vuoristoradalla törmäsi tyhjään autoon.

chloe sims ennen leikkausta

Vakavimpien vammojen joukossa tanssija Vicky menetti jalkansa, kun taas Leah joutui myös leikkaamaan osan jalkansa polven yläpuolelta.

Silti ryhmä - elämää muuttavista vammoista huolimatta - on pysynyt päättäväisesti positiivisena tragedian jälkeen, ja heitä kehutetaan kaikilta puolilta rohkeutensa vuoksi.



Alton Towers Smilerin vuosipäivä

Uhrin Joe Pushin kiihkeä twiitti Alton Towers Smilerin onnettomuuspäivänä (Kuva: Twitter)

Leahin poikaystävä Joe, Barnsley, Etelä -Yorkshire - jonka piti oppia kävelemään uudelleen polviensa rikkoutumisen jälkeen - julkaisi Twitterissä eilen yksinkertaisesti: '1 vuosi huomenna' - jota seurasi vuoristorata -emoji.



Vicky, joka opiskelee Derbyn yliopistossa - ja hänen on myös pitänyt oppia kävelemään uudelleen - kiitti ihmisiä, jotka ovat tulleet hänen elämäänsä traagisen onnettomuuden jälkeen, ja kiitti niitä, jotka ovat tukeneet alusta alkaen. Hän on sittemmin löytänyt rakkauden opiskelutoverinsa Dan Haltonin kanssa.

R lue lisää:

Samaan aikaan Leah, myös Barnsleystä, uudelleentwiittasi lukuisia viestejä hyväntahtoisilta, jotka ovat tyytyväisiä, että pari on edelleen yhdessä vuoden kuluttua kohtalokkaasta ensimmäisestä treffistaan.

Hän melkein kuoli kahdesti kyydissä ja joutui leikkaamaan kaksi kertaa sairaalassa kuuden viikon ajan.

Shinji89 sanoi: 'Vuotta myöhemmin on hienoa tietää, ettet ole koskaan luovuttanut! Toivon teille molemmille valoisaa tulevaisuutta!<3'

Yksi viime vuoden suosituimmista suosionosoituksista Pride of Britain -palkinnot tulivat, kun kolmikko käveli lavalle kiittääkseen hengen pelastaneita lääkäreitä.

Lue lisää:

Daniel, Buxtonista, Derbyshirestä - joka ei ole Twitterissä - loukkasi jalkansa ja puhkaisi keuhkot murskauksessa, ja on aiemmin kiittänyt sairaalan henkilökuntaa hoidosta.

Vicky Balch kiipeää jääseinää pitkin

Vicky Balch on päättänyt olla antamatta oikean jalan menettämisen lopettaa hauskanpitoa (Kuva: Roland Leon / Sunday NEWSAM)

Ystävät ja rohkeutensa innoittamat ihmiset ovat twiittailleet koko aamun kunnianosoituksena - uhrien useat ovat uudelleentwiittaneet.

Yksi, Abby Moore, sanoi: 'Olette niitä ihmisiä, jotka todella inspiroivat minua rohkeudella ja päättäväisyydellä.'

Toinen, nimeltään Woody, kirjoitti: '1 vuosi tänään ja katso kuinka pitkälle olet tullut! Olet ollut hämmästyttävä ja edennyt elämässäsi vain, ja olet saavuttanut niin paljon, ja olet tehnyt kaikki niin ylpeiksi. ''

Tänä aamuna - 2. kesäkuuta 2016 - Alton Towersin uhrit Vicky Balch, Leah Washington ja Joe Pugh

Leah Washington ja Joe Pugh ovat edelleen yhdessä vuoden kuluttua tragediasta (Kuva: ITV)

Alton Towers vahvisti eilen twiitissä, että Smiler -ratsastus on avoinna normaalisti vuosipäivänä.

mitä 454 tarkoittaa

Se oli suljettuna useita kuukausia, kun turvatarkastukset olivat valmiit ja avattiin uudelleen maaliskuussa. Huhtikuussa Alton Towers myönsi terveys- ja turvallisuuslakien rikkomisen.

Jotkut eivät kokeneet sitä avoinna tänään joka päivä - kunnioituksesta.

Tänä aamuna - 2. kesäkuuta 2016 - Alton Towersin uhrit Vicky Balch, Leah Washington ja Joe Pugh

Vicky Balch on päättänyt jatkaa elämäänsä tragedian jälkeen (Kuva: ITV)

Eräs Twitter -käyttäjä DanielM2k18 sanoi: 'Alton Towers avasi Smiler -vuoristoradan itse asiassa vuosi onnettomuuden jälkeisenä päivänä.'

jessica parker ben miller

Christopher Kearns sanoi: 'Erittäin huono esitys Alton Towersilta, he olisivat voineet jättää Smilerin suljettuna tänään. #kunnioittaminen'

Vicky - joka on saanut kahdeksan leikkausta vammoihinsa - on aiemmin vaatinut kyydin sulkemista pysyvästi.

Hymy avautui uudelleen

Smiler -vuoristorata avattiin yleisölle uudelleen tämän vuoden maaliskuussa (Kuva: Twitter / @TowersTimes)

Jotkut kävijät pelkäsivät. Yksi, Chris Murray, sanoi: 'Lähdetään Alton Toweriin ja jatketaan Smileriä. toivota minulle onnea. Älä usko, että istun edessä. '

Joshua Edwards sanoi: 'Vain me voisimme valita mennä Altonin torneihin hymyilevän onnettomuuden vuosipäivänä.'

Daniel Thorpe, Leah Washington, palopäällikkö Peter Dartford, Joe Pugh ja Victoria Balch

Smilerin onnettomuuden neljä uhria vierailevat palomiehillä, jotka pelastivat henkensä (Kuva: Newsteam)

Ihmiset, jotka ovat olleet kyydissä aiemmin, sanovat, että he eivät koskaan matkusta sillä enää.

Heather Koernich sanoi: 'Olin Altonin torneissa ja hymyilijällä vain 24 tuntia ennen onnettomuutta. Se oli ensimmäinen kerta matkalla. Ei koskaan uudestaan.'

Puiston kävijämäärät eivät kuitenkaan näytä olevan haalistuneet tänään - raportit 30 minuutin jonoista porteilla päästäkseen sisään.

Katso Myös: