Amanda Holden pitelee hauskaa aviomiehensä Chris Hughesin rock -roll -hiuksiin

Britanniassa On Lahjakkuutta

Horoskooppi Huomenna

Amanda Holden ystävystyy aviomiehensä Chris Hughesin kanssa



Amanda Holden on julkaissut toisen valokuvan holhoihinsa miehensä Chris Hughesin kanssa, ja tällä kertaa hänen hiuksensa vievät valokeilan.



BGT -tuomari, 48, on halaillut pitkäaikaisen aviomiehensä, levytuottajan Chris Hughesin luo hetkessä, joka osoittaa pariskunnan upeat hiukset.



Vaikka Amanda näyttää rennolta ja luonnolliselta lentäjän aurinkolaseissa vaaleiden aaltoilevien lukkojensa kanssa, hänen aviomiehensä Chris näyttää hieman rajummalta, kun hän tuijottaa hauskaa hänen viileässä sotkuisessa mopissaan ja kirjoittaa;

minkä ikäisenä lapset aloittavat koulun

'#aamu #selfie #loma #mylub #rocknroll #hiukset.'

Amanda Holden ja aviomies Chris Hughes lomalla (Kuva: noholdenback/Instagram)



Chris, joka vastaa vaimonsa tyyliä lentäjissä, nauttii lomastaan ​​Amandan kanssa ennen kuin hän aloittaa musiikkiuransa, kun hän on allekirjoittanut Virginille miljoonan punnan sopimuksen. Allekirjoitus on tullut sen jälkeen, kun video Amanda laulaa kappaleen The Greatest Showmanista tyttäriensä kanssa levisi.

'Verisen innoissani vahvistaessani, että olen allekirjoittanut hämmästyttävän levytyssopimuksen @VIRGINEMI: n kanssa -Se on ollut elinikäinen unelma !!!! En malta odottaa, että pääsen alkuun ... '' hän julkaisi valokuvansa vieressä allekirjoituksestaan ​​katkoviivalla.



Amanda Holden ja Chris ovat olleet yhdessä 15 vuotta (Kuva: Getty Images)


Chris on Amandan toinen aviomies parin tapaamisen jälkeen vuonna 2003 LA: ssa ja alkoi seurustella kunnolla vuonna 2004.

Pariskunta solmi solmun joulukuussa 2008 Somersetissa, ja he saivat hurjan vastaanoton Babington Housen tiellä.

Chris & apos; paras mies oli Formula 1 -kuljettaja David Coulthard.

Heillä on kaksi tytärtä, Alexa, 11 ja Hollie, 5.

Katso Myös: