Amazon lopettaa fyysiset Dash Buttons -painikkeet digitaalisten vaihtoehtojen hyväksi

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Amazon Fyysiset Dash Buttons -painikkeet on lopetettu digitaalisten vaihtoehtojen hyväksi.



Dash Buttons ovat vempaimia, joita käyttäjät voivat fyysisesti painaa tilatakseen uudelleen taloustavaroita, kuten puhdistusaineita ja elintarvikkeita.



Laitteet, jotka Amazonin mukaan voitaisiin kiinnittää kaappeihin tai jääkaappiin, lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2015.



Mutta Amazon on paljastanut, että neljän vuoden aikana sen jälkeen käyttäjien käyttäytyminen on muuttunut kohti painikkeiden virtuaalisia versioita.

'Dash-ohjelman käyttöönoton jälkeen olemme jatkaneet työtä tehdäksemme ostoskokemuksesta mukavan ja helpon, ja joissain tapauksissa jopa katoamaan asiakkailta', teknologiajätti sanoi lausunnossaan.

'Dash Replenishmentin avulla olemme julkaisseet satoja laitteita maailmanlaajuisesti, jotka tilaavat olennaiset tuotteet automaattisesti uudelleen, jotta asiakkaiden ei tarvitse miettiä varastojen lisäämistä.



'Ja esittelimme virtuaaliset Dash Buttons -painikkeet, jotka ovat saatavilla digitaalisesti - joko verkossa tai Amazon-sovelluksessa.

'Olemme myös nähneet asiakkaiden käyttävän yhä enemmän ohjelmia, kuten Alexa Shopping, joka tarjoaa handsfree-ostoskokemuksen, ja Subscribe & Save, jonka avulla asiakkaat saavat automaattisesti suosikkituotteensa joka kuukausi.



'Tämä mielessä olemme päättäneet siirtää Dash-ohjelman painopistettä - 28. helmikuuta alkaen Dash Button -laitteet eivät ole enää ostettavissa Amazonista maailmanlaajuisesti.

Amazon uutisia

'Nykyiset Dash Button -asiakkaat voivat jatkaa Dash Button -laitteidensa käyttöä.

'Odotamme jatkuvaa tukea asiakkaidemme ostotarpeisiin, mukaan lukien Dash Replenishment -tuotevalikoimamme kasvattaminen ja virtuaalisten Dash Buttonien saatavuuden laajentaminen.'

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: