Amazon Prime Day 2021 LIVE: Parhaat UK -tarjoukset Fire HD -tablet -laitteille, Ninja -ilmakeittimelle, Samsung -puhelimille ja muille

Amazon Prime Day

Horoskooppi Huomenna

SIPA USA PA -kuvien kautta Tässä kuvassa Amazon Prime Day -logo näkyy älypuhelimessa. (Kuva: Pavlo Gonchar / SOPA Images / Sipa USA)

Amazon Prime Day on nyt käynnissä!



Toinen ja viimeinen päivä Amazon Prime Day -myynti on täällä.



Toistaiseksi Prime -jäsenillä on ollut yksinomainen pääsy tuhansiin kauppoihin, mukaan lukien hintojen alennukset suosituissa Amazon -laitteissa, kuten Echo Dot (nyt 24,99 £, alennettu 49,99 £: sta) sekä säästöjä muissa halutuissa kohteissa, kuten iphone 12 mini, Shark -pölynimurit ja premium -viski.



Mutta on olemassa paljon enemmän tarjouksia kaikissa kategorioissa aina tekniikasta kauneuteen ja muotiin, ja niitä julkaistaan ​​tänään koko myyntitapahtuman ajan.

Tarjoustyöntekijöillä on 22. kesäkuuta klo 23.59 asti aikaa kerätä säästöjä, ja kaikki tarjoukset ovat nyt ostettavissa amazon.co.uk .

Sinun on kuitenkin rekisteröidyttävä Primeen saadaksesi käyttöoikeuden ensin. Jokainen, joka ei ole jo jäsen, voi valita sen 30 päivän ilmainen kokeilu ja saat täyden pääsyn kaikkiin etuihin, mukaan lukien Prime Video, Amazon Music ja yhden päivän toimitus).



Odota lisää huipputuotemerkkejä Samsungilta, Sonylta, Fitbitiltä, ​​Panasonicilta, Philipsiltä ja muilta, mutta sinun on oltava nopea, jos katselet jotain erityisesti, koska monet tarjoukset ovat saatavilla vain niin kauan kuin varastoa riittää.

Katso kaikki uusimmat päivitykset ja tarjoukset alta.



18:33 Chantelle Symester

10 tarjousta ennen kuin myynti päättyy tänään!

  • Amazon Music: Pääjäsenet, jotka eivät ole jo kokeilleet Amazon Music Limitediä, voivat saada kolme kuukautta ilmaiseksi - sovi nyt livenä
  • Amazon -laitteet: Säästä jopa 40% Amazonin laitteissa - sovi nyt livenä
  • Amazon Fashion: Säästä Amazonin tuotemerkkien muodista - sovi nyt livenä

  • Prime Gaming: Prime -jäsenet voivat saada neljän kuukauden Battlefieldin ilmaiseksi - sovi nyt livenä

  • Prime Video: Prime -jäsenet voivat nauttia jopa 50%: n alennuksesta elokuvista ja TV -ohjelmista - sovi nyt livenä

  • Audible: Hanki kolmen kuukauden Audible -jäsenyys hintaan 99p - sovi nyt livenä

  • Amazon Grocery: Säästä 10 puntaa, kun käytät 50 puntaa ensimmäiseen Morrisons -kauppaasi Amazon Groceryssä - Klikkaa tästä

17:43 Shani Cohen

Säästä jopa 26% Oral-B-hammasharjapäässä

Tarjoukset eivät ole vielä päättyneet, ja tällä kertaa se on yksi sinulle.

Jos hammasharjapääsi näyttää hiukan huonommalta kulumiselta, kuulostaa siltä, ​​että olet etsimässä uusia.

Jos näin on, olet onnekas, koska Amazon myy 10 pakkaus Oral-B Sensitive -hammasharjapäitä vain 21,99 £ 43,50 £ sijasta - kuinka hyvä se on?

Muista Oral-B-tuotteista on myös tonnia alennuksia, mukaan lukien jopa 65% Oral-B Smart 4 4500 CrossAction sähköhammasharja.

Jopa 100% enemmän plakkia poistava Oral-B Smart 4 4500 on loistava valinta, jos olet etsinyt uutta sähköhammasharjaa.

Katso lisää Oral-B Prime Day -tarjouksia tässä .

17:41 Chantelle Symester

30% alennus Instax 70100148211 mini 11 jäävalkoisesta kamerapaketista

instax 70100148211 mini 11 jäävalkoinen kamerapaketti

Valokuvausfanit voivat säästää 34 puntaa Instax mini 11 jäävalkoinen kamerapaketti , joka on nyt 79,99 puntaa myynnissä.

Arvokas paketti sisältääkamera, kamerakotelo, 10 kuvan minifilmi, valokuva -albumi, näyttötarrat, akut ja käyttöopas.

Helppokäyttöinen pikakamera on täydellinen selfien ja lähikuvien ottamiseen välittömästi. Siinä on myös sisäänrakennettu automaattinen valotus, joka parantaa kuvien laatua.

17:16 Shani Cohen

Säästä 120 puntaa Maxi-Cosi Adorra -rattaista

Hämmästyttävän 120 euron alennuksella et voi mennä pieleen tässä Maxi-Cosi Adorra malli - oli 429 puntaa, nyt 309 puntaa.

Tässä tyylikkäässä ja tyylikkäässä suunnittelussa ja luokkansa parhaalla mukavuudella tämä rattaat ovat helposti siellä parhaiden kanssa.

Sopii käytettäväksi syntymästä siihen saakka, kunnes vauvasi on noin kolme ja puoli. Kaikkein paras? Se on erittäin kompakti ja kevyt, joten sen kanssa on helppo liikkua.

Vain kahdella napsautuksella kiinnitetään vauvan turvaistuin (myydään erikseen) ja mukana tulevien sovittimien käyttö - on turvallista sanoa, että se helpottaa elämää huomattavasti.

Osta enemmän vauvan tarvikkeita tässä .

17:13 Melisha Kaur

Michael Kors -kelloja leikattiin yli 50%

(Kuva: Amazon)

Jos etsit upeaa kelloa täydentääksesi ulkoasua, saat nyt valtavia alennuksia Michael Kors kellot Amazon Prime Day -myynnissä. Olemme havainneet yli puoleen alennuksia malleista sekä miehille että naisille.

Suosituin valikoimamme myynnistä on Michael Kors naisten analoginen kvartsikello - mikä on pienentynyt 145 eurosta vain 79 puntaan.

Täydellinen jokapäiväiseen käyttöön, siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu rannekoru kiillotetulla ja harjatulla kullalla.

16: 52Shani Cohen

Saat jopa 49% alennuksen Starbucks -kahvikappaleista

Jos et voi herätä aamulla ilman arvokasta kahvia, on luultavasti hyvä varata palkoja, jotta maanantai -aamut olisivat hieman helpompia.

Amazon on laskenut Starbucks -kahvikapselien hintaa, jotta voit nauttia suosikkisi kuumasta juomasta kotoa käsin.

Haluatko muuttaa asioita? Voit saada a lajikepaketti sisältää 8 erilaista Starbucks -makua hintaan 18,49 £ 26,40 £ sijaan. Pakkauksessa on 80 kapselia ja se on yhteensopiva Nespresso -kahvinkeittimien kanssa.

Tai voit valita paketin 8 Starbucks Blonde Espresso Roast -paloa (yhteensä 80 kapselia) hintaan 17,19 £ alkaen 26,40 €.

Mukana on myös 6 pakkausta Starbucks Caffe Latte palot antaa sinulle yhteensä 72 kapselia hintaan 14,49 £ - loistava niille, jotka eivät pidä vahvista asioista.

Palloissa on paljon muita tarjouksia, kuten Tassimo, Lavazza, Dolce Gusto, L'OR Espresso ja paljon muuta, joten muista tarkista ne täältä .

16.30 Melisha Kaur

Parhaat Prime Day -kauneustarjoukset Maybelline, Rimmel, Real Techniques ja paljon muuta

(Kuva: Amazon)

Soitan kaikille kauneuden ystäville! Voit säästää yli puolet hinnasta kauneustuotteet tuotemerkeiltä, ​​mukaan lukien Real Techniques, Rimmel ja Maybelline tänä pääpäivänä.

Pronsseista harjasarjoihin on kaikki mitä tarvitset mahdollisesti päivittämään kauneuskokoelmasi kesäkaudeksi. Katso suosikkimme alla.

16:06 Sarah Bradbury

Shark Steam Mop on nyt alle 100 puntaa!

Haluatko puhdistaa kotisi perusteellisesti tänä viikonloppuna? Hyvin tekeminen on nyt tehty helpommaksi kuin koskaan suosittujen suosion ansiosta Shark Steam Mop . Lisäksi voit nyt ostaa alle 100 eurolla - kiitos Amazon Prime Day -myynnistä.

kyllä Kolmen yhdessä puhdistava höyrymoppi maksoi 179,99 puntaa, mutta nyt vain 99,99 puntaa - kuinka hyvä se on?

Tämä kätevä laite muuttuu nopeasti lattiahöyrymopista käsikäyttöiseksi höyrypuhdistimeksi.

Siinä on myös Lift-Away Technology & apos; - joten itsepäinen shampoo ja lika tahrat ovat menneisyyttä.

Haluatko käyttää sitä kotisi eri pinnoilla ja alueilla? Olet onnekas, koska se puhdistaa ja desinfioi tiivistetyt kovat lattiat ja pinnat. Tämä sisältää lehtipuun, laatat, lasin, työtasot, uunit ja paljon muuta.

Puhumattakaan siitä, että se auttaa tappamaan 99,9% tavallisista bakteereista myös näillä pinnoilla.

Hyvä uutinen on, että sen mukana tulee viisi lisävarustetta ja kaksi konepestävää Dirt Grip -puhdistustyynyä.

Huonot uutiset? Sinulla on tänä iltana aikaa vain klo 23.59 asti hyödyntää tämä 44%: n säästö - joten mitä odotat?

Rouva Hinch on luultavasti ostanut kaksi tähän mennessä ...

15: 56Melisha Kaur

Säästä lähes 70% Philips Series 9000 -parranajokoneesta miehille

(Kuva: Amazon)

Sarja 900 on äärimmäinen märkä ja kuiva parranajokone, jossa on pyörivät päät, jotka seuraavat jokaista kaulan muotoa mukavuudesta tinkimättä. Nyt se on laskenut 449,99 £: sta 139,99 £: iin, mikä säästää asiakkaita 69%. Ihmeellistä vai mitä?

Valittavana on kolme tilaa, joiden avulla voit muokata parranajoasi eri ulkonäön mukaan.

Jokaisessa sarjassa on parranleikkuri, matkapussi ja SmartClean Plus Clean & Charge -järjestelmä. Osta se tässä .

Klo 15.50 Sarah Bradbury

Jack Danielin herrasmies Jack Tennessee -viski on nyt alle 20 puntaa!

Rakastatko viskiä, ​​mutta haluatko kokeilla jotain uutta? No miksi ei antaisi Jack Danielin herrasmies Jack Tennessee -viski mennä?

Alun perin hintaan 36 puntaa tämä 70 cl pullo on nyt vain 19,98 puntaa - se on valtava 45% säästö!

Täydellinen seuraavaan grillaukseen, puutarhan kokoontumiseen tai siemailuun katsottaessa Euro 2020 -turnausta (ja hukuttaen surusi!)

Voit napata pullon (tai kaksi) Jack Danielin Gentleman Jack Tennessee -viskistä alle 20 puntaa, kunnes tänään klo 23.59

Jack Danielin herrasmies Jack Tennessee -viski on maailman ainoa kaksinkertaisen täyteläinen viski. Alkuperäisen herrasmiehen tislaajan ja perustajan innoittamana Gentleman Jack kokee toisen hiilihaudutuksen saavuttaakseen poikkeuksellisen sileyden.

Tässä huippuluokan ilmeessä on tasapainoinen maku, joka sopii erinomaisesti elämän poikkeuksellisten tilaisuuksien ja kaikkien matkan varrella olevien hetkien juhlimiseen.

Vaikka isänpäivä on ohi, tästä voi tulla ihana syntymäpäivä- tai joululahja tänä vuonna.

Vaikka tuolla hinnalla se ei ehkä pääsisi joulukuuhun…

Mitä tulee makuun? Ajattele vaahterasiirappia, hedelmiä ja vaniljamaustetta silkkisellä, lämpimällä ja miellyttävällä viimeistelyllä.

Jack Danielin ehdotus on juoda tämä kivillä tai olla luova ja tehdä Gentleman's Sour - täytä lasi jäällä ja lisää 50 ml Gentleman Jackia, 20 ml sitruunamehua, 15 ml sokerisiirappia, 2 viivaa Angostura -katkeria ja valinnainen 15 ml munanvalkuaista. Sekoita sitten täydellinen tarjoilu.

Nam.

15:46 Shani Cohen

Säästä jopa 30% ulkirottinkikalusteista

Vaikka sää näyttää tällä hetkellä enemmän talvilta kuin kesältä, on aina parasta valmistautua kuumiin päiviin - olivatpa ne kuinka harvinaisia ​​tahansa.

Olemme huomanneet hämmästyttäviä tarjouksia upeista rottinkisista ulkokalusteista Prime Day -myynnissä, joten voit hyödyntää puutarhasi täyteen kesään mennessä - varsinkin jos et pääse ulkomaille.

Säästä 300 puntaa tästä rottinkisesta puutarhakalusteesta

Rentoudu auringonpaisteessa tällä upealla EVRE Balin sohva 549,99 £ 649,99 £ sijaan - se on mahtava 100 £ alennus.

Tai jos etsit jonnekin nauttimaan aamukahviasi, voit napata tämän 4-osainen patio pöytä ja tuolit hintaan 209,99 £ alkaen 294,99 £.

Olemme valinneet muutamia suosikkejamme myynnistä:

15:36 Sarah Bradbury

Bosch DIY saa nyt jopa 52% alennuksen Prime Day -myynnistä

Tarvitsetko uusia puutarhatarvikkeita? Ehkä porasi on viimeisillä jaloillaan, kun olet tehnyt joitakin kodin parannuksia lukituksen vuoksi? Osallistu Amazonin Prime Day -myyntiin - he ovat laskeneet joidenkin suosittujen Bosch DIY -työkalujen, puutarhatyökalujen ja -tarvikkeiden hintaa!

Kaikkein paras? Hinnat ovat laskeneet jopa 52% kuuluisassa kahden päivän myynnissä.

Voit nyt noutaa edullisen Bosch -tuotteen Amazon Prime Day -myynnistä!

Nyt olemme valinneet muutamia bestsellereitä Boschista - mutta voit ostaa loput valikoimasta, joka on esillä Prime -myynnissä tässä .

Sinulla on vain 23:59 asti aikaa hyödyntää tarjouksia, joten lisää ne ostoskoriin, STAT!

15:11 Shani Cohen

Parhaat Tefal Prime Day -tarjoukset

Jos pannut ovat nähneet parempia päiviä, Prime Day on täydellinen tilaisuus investoida uusiin keittiövälineisiin, jotka kestävät koko elämän.

Tänä vuonna on tarjolla laaja valikoima Tefal -tarjouksia keittoastioista ja digitaalisista painekeittimistä ilmakeittimiin ja tehosekoittimiin.

Herätä myrsky tähän Tefal C972S544 5-osainen induktiosarja vain 61,49 puntaa 100 punnan sijaan.

Etsitkö jotain, jolla voit tehdä kaiken raskaan työn puolestasi? Tämä Tefal CY505E40 all-in-one-painekeitin tulee uusi paras ystäväsi ja paras kaikista? Nyt se on 59,99 puntaa alhaisempi kuin 99,99 puntaa.

2:11 merkitys

Katso lisää Tefal Prime Day -tarjouksia täältä:

15: 08Melisha Kaur

Parhaat Prime Day -tarjoukset vauvan leluista VTechiltä, ​​Fisher Priceilta ja muilta

Tällä hetkellä on joitakin vaikuttavia tarjouksia vauvan leluista Prime Day -tapahtumaan, mukaan lukien VTech-, Melissa & Doug-, LeapFrog- ja Paw Patrol -säästöt.

Jopa 50%alennuksella vanhemmat voivat varastoida suosittujen tuotemerkkien leikkiesineitä niin kauan kuin varastoa riittää. Alla on linkit huipputarjouksiin.

15:06 Sarah Bradbury

Jopa 34% irrotti tietokoneiden näytöt Prime Day -myynnissä!

Työskenteletkö vielä kotoa käsin? Oletko lopulta saanut tarpeeksesi tuijottaessasi pientä tietokoneen näyttöä? No, Amazonin Prime Day -myynnin kanssa, anna sen olla menneisyyttä.

He ovat laskeneet useiden tietokoneiden näyttöjen hintaa - myös suurilta nimetyiltä tuotemerkeiltä.

Dellin, Samsungin, LG: n, HP: n, Lenovon, BenQ: n ja monien muiden on alennettu hintaa kahden päivän päivittäisessä myynnissä verkkokaupan jättiläiseltä.

On niin paljon tietokoneiden näyttöjä, joiden hinta on laskenut Amazonin Prime Day -myynnissä!

Nyt olemme katsoneet ja valinneet joitakin parhaista, jotka olemme luetelleet alla - mutta voit ostaa kaikki näytöt Prime Sale -palvelussa, tässä .

Myynti on voimassa vain tänään klo 23.59 asti, joten sinun on oltava nopea!

14:42 Shani Cohen

Jopa 42% alennusta seksileluista - mukaan lukien LELO, Lovehoney ja Ann Summers

Riippumatta siitä, ratsastatko yksin vai haluatko piristää makuuhuoneesi asioita kumppanisi kanssa, Amazonilla on paljon mieleenpainuvia tarjouksia seksileluista, joita et halua missata.

Tällä hetkellä pariskunnille on tarjolla paljon leluja(Kuva: Getty)

LELO ja Lovehoney, Ann Summers ja Womanizer, saat jopa 42% alennusta suosituimmista leluista.

Palkittu LELO SONA klitoristimulaattori on nyt vain 34,49 puntaa vähemmän kuin 59 puntaa. Kahdeksan nautintoasetuksen ansiosta saat hyvän yön.

Tai voit valita Lovehoney's Love Egg -vibraattori jossa on monen nopeuden tärinää yhdellä painalluksella - nyt vain 9,59 £ 14,99 £ sijaan.

Katso lisää seksilelu tarjoukset täällä .

14: 35Sarah Bradbury

Nyt jopa 21% alennusta jääkaappipakastimista Amazon Prime Day -myynnissä

Kun pidämme tänä vuonna kaiken ristissä 'normaaliksi' jouluksi, perheesi on saattanut laajentua lukituksen vuoksi - ja siksi tarvitset suuremman jääkaappipakastimen? Älä katso Amazonia pidemmälle.

Heidän Prime Day -myynti on edelleen käynnissä muutaman tunnin ajan, ja aikaa on paljon.

Vapaasti seisovasta integroituun amerikkalaiseen tyyliin ja muuhun - Amazon on hemmotellut meitä valinnoilla.

Kaikkein paras? Jotkut ovat pudottaneet hintaa jopa 21%.

Sinulla on vain 23:59 asti aikaa hyödyntää verkkosivuston Salemia parhaalla mahdollisella tavalla, joten mitä odotat?

Nämä voivat olla suosittuja tuotteita myynnissä, mutta olemme onnistuneet valitsemaan muutamia suosituimmista tuotteistamme:

Jos haluat tarkastella muita amerikkalaistyylisiä jääkaappipakastimia, olemme koonneet luettelon vuoden 2021 kahdeksasta parhaasta, jotka löydät täältä.

14:33 Melisha Kaur

Suuri säästö Aussie -hiustenhoitosarjalla

(Kuva: Amazon)

Jos sinulla on vaaleat lukot, suosittu hiusbrändi Aussie tarjoaa valtavan paljon Blonde Hydration -setti Prime Day -myynnissä.

Sen mukana tulee violetti shampoo, hoitoaine ja kolmen minuutin ihmenaamio. Sarjan hinta on nyt vain 10 puntaa - 47% alennus sen tavanomaisesta hinnasta 18,97 puntaa.

Shampoo ja hoitoaine on suunniteltu neutraloimaan messinkiset ja keltaiset sävyt vaaleissa ja hopeisissa hiuksissa - voit osta se täältä .

14:19 Shani Cohen

Parhaat Prime -päivän lemmikkitarjoukset - mukaan lukien herkut, lelut ja koirakamerat

Näyttää siltä, ​​että Amazon Prime Day ei ole vain meille ihmisille. Koiratovereillesi on tarjolla paljon tarjouksia, kuten ruokaa, leluja ja käteviä kameroita koiranomistajille.

Pidä silmällä pentuasi koko ajan Älykäs koirakamera , nyt vain 129 £ 245 £ sijasta - säästät mahtavan 116 £.

Tässä älykkäässä kamerassa on sisäänrakennettu mikrofoni, joten voit keskustella koirasi kanssa kaukaa.

Kaikkein paras toiminto on kuitenkin 'herkkuheitto', joka heittää poochesi suosikkiherkut ilmaan (turvallisesti), jotta he voivat nauttia. Näitä toimintoja voidaan ohjata älypuhelinsovelluksen kautta - se on tassu tassuista meiltä.

Lemmikkisi hännän heiluttamiseen on paljon muita tarjouksia, mukaan lukien alennukset tunnetuista tuotemerkeistä Lilyn keittiö , Wagg ja Sukutaulu . Voit saada tassut myös nuuskamatoille, leluille, koiran lisävarusteille ja hoitotuotteille halvemmalla.

Katso kaikki Prime Day lemmikkitarjouksia täällä .

14:18 Sarah Bradbury

Midean, Hooverin ja Candyn pesukoneet saavat nyt jopa 30% alennuksen Amazon Prime Day -myynnistä

Jos nykyinen pesukoneesi vilkkuu? Hyvä uutinen on, että voit tehdä tarjouksen Amazon Prime Day -myynnistä.

Suuret nimetyt tuotemerkit, kuten Hoover, Candy ja Midea, ovat kaikki nähneet jopa 30% pudottaneen alkuperäisen hinnan - joten hyödynnä tämä kauppa vielä kun voit, koska sinulla on aikaa vain tänään klo 23.59 asti!

Midea MF200W90B/E vapaasti seisova pesukone oli 379,99 £, nyt 265,99 £ myynnissä - ja se kestää vaikuttavan 9 kg: n kuorman.

oli 379,99 £, nyt 265,99 £

Valkoinen etukuormaaja keskittyy 'höyryn hoitoon'. ja 'automaattinen puhdistus'. Näiden kahden toiminnon yhdistelmä auttaa pitämään koneesi käynnissä optimaalisella tasolla ja pitää vaatteesi mahdollisimman puhtaina (myös silittämällä vähemmän).

Musiikkia korvillemme!

Rummun puhdistustoiminto puhdistaa rummun sisä- ja ulkopuolen 90 asteen vedellä koneen päivittämiseksi säännöllisesti.

Allergiahoitotila poistaa tehokkaasti yleiset allergeenit vaatteista, vuodevaatteista ja pyyhkeistä, mikä varmistaa, että pyykkisi on puhdas ja turvallinen myös kaikkein herkimmälle iholle - mikä sopii erinomaisesti vastasyntyneille.

Rakastamme 'esivalintatoimintoa', jonka avulla voit valita pesuohjelman alun etukäteen, mikä lisää joustavuutta.

Mitat: K56,5 x L85 x S 59,5 senttimetriä

Hoover H-Wash 500 HWD69AMBCR vapaasti seisova pesukone (9 kg) oli 439,99 £ ja nyt vain 302,58 £ - ei paha!

Etukuormitetussa grafiittikoneessa on Eco-Power-invertterimoottori; markkinoiden pitkäikäisin ja tehokkain hihnatekniikka! Harjaton moottori on myös neljä kertaa kestävämpi - juuri sitä tarvitsemme!

Kätevä 'caredose' -tila on itseannostelujärjestelmä, joka annostelee automaattisesti oikean määrän nestemäistä pesuainetta ja huuhteluainetta - ilman taukoja.

Kuinka hyvä se on?

Kaikkein paras? Tämä Hoover-pesukone on yhdistetty langattomasti. Voit muodostaa yhteyden tähän pesukoneeseen uuden hOn -sovelluksen kautta, jonka avulla voit tarkistaa laitteesi tilan, vastaanottaa ilmoituksen jakson päättymisestä ja käyttää lisäohjelmia.

VAU.

Mitat: K85 x L 60 x S 53 cm

Mitä tulee Candy Rapido RO1696DWMCEB vapaasti seisova pesukone (9 kg), se oli 379,99 £, nyt vain 278,99 £ .

Mustassa etukuormaimessa on 'KG -tila' - punnitsee automaattisesti kuorman ensimmäisten neljän minuutin aikana ja säätää ohjelman pituuden sekä vedenkulutuksen vastaavasti. Miten se kuuluu ekologiseen pesukoneeseen?

Kiireessä? Sitten pidät 'nopeasta pesusta'; Käytettävissä on kolme alle 60 minuutin sykliä (44 minuuttia, 30 minuuttia ja 14 minuuttia), joten vaatteesi puhdistetaan perusteellisesti mahdollisimman nopeasti.

Candy -pesukone on myös yhdistetty wi -fi -yhteyteen - joten voit muodostaa yhteyden älypuhelimen sovelluksen kautta ladataksesi lisää syklejä, käynnistääksesi jaksoja ja suorittaaksesi diagnostiikkatarkastuksia.

Mitat ovat: Mitat K85 x L60 x S 53 cm

Jos haluat nyt tarkastella muita pyykinpesuehdotuksia, olemme täyttäneet kätevän luettelon vuoden 2021 parhaasta kymmenestä.

13:18 Melisa Kaur

Parhaat Prime Day -tarjoukset älykkäillä HD 4K -televisioilla

Tarjousmetsästäjät, jotka haluavat saada käsiinsä uuden telkin, ovat onnekkaita, sillä Prime Day -myynnissä on paljon tarjoaa älykkäitä HD 4K -televisioita Samsung, LG ja Fire TV.

Olitpa sitten 43- tai 75-tuumaisen näytön jälkeen, on paljon kasoitusta rajoitetun ajan.

(Kuva: Amazon)

Televisiot ovat yleensä suosituimpia tuotteita myynnin aikana - joten sinun on oltava nopea, jos haluat napata sen. Katso suosikkimme alla:

12: 59Chantelle Symester

Samsung Galaxy Buds+ nyt 59,99 €

Samsung Galaxy Buds+

Säästä huikeat 100 puntaa Samsung Galaxy Buds+ , jotka nyt ovat 59,99 £.

Tyylikkäät langattomat kuulokkeetsiinä on kaksisuuntaiset kaiuttimet, jotka tuottavat ääntä Grammy-palkitun AKG: n ja runsaan diskantin ja basson kanssa.

Parannetun ympäristön äänijärjestelmän avulla voit kuulla niin paljon tai vähän ympäristöstäsi silmien päällä.

Siellä on myös mukautuva 3-mikrofonijärjestelmä kristallinkirkkaita puheluita ja pitkäkestoista akkuvirtaa varten. Saat jopa 11 tuntia soittoaikaa tai 22 tuntia latauskotelolla.

12: 58Shani Cohen

Saat 70 puntaa Amazonin uusimmasta Fire HD 10 -tabletista

Näyttää siltä, ​​että on yksi tuote, jonka ostajat ovat villissä tänä vuonna - Amazonin Fire -tabletti .

Uskomattomia alennuksia ympäri koko valikoima , ei ole yllätys, että Prime -jäsenet napauttavat käteviä laitteita.

Täysin uudet Fire HD 10 ja HD 10 Plus ovat mukana 48 tunnin myynnissä, samoin kuin vanhemmat mallit, kuten Fire 8, 8 Plus ja 7.

Uudessa Fire HD 10 -tabletissa on vain 89,99 puntaa alkuperäisen 159,99 punnan hinnan sijasta, ja siinä on vaikuttavia päivityksiä, kuten kirkkaampi HD-näyttö, ohuempi ja kevyempi muotoilu, nopea ja reagoiva suorituskyky ja jopa 12 tunnin akunkesto .

Voit tilata kaksi uutta Fire-tablettia Amazonista nyt

Ja jos haluat vieläkin vaikuttavampia ominaisuuksia, Lisää vaihtoehdon hinta on myös laskenut valtavasti, ja hinnat alkavat 109,99 £: sta 179,99 £: n sijaan - tämä on huikea 70 £ säästö.

Jos haluat nähdä lisää Fire HD -tablet -valikoiman tarjouksia, tutustu niihin täältä.

12:47 Chantelle Symester

30% alennus VonHaus -riipputuolista

VonHaus -riipputuoli

Jos haluat uudistaa ulkotilasi tänä kesänä, tämä tyylikäs VonHaus -riipputuoli on trendi.

Swinging -riippumatto, jossa on pehmustettu istuin, on myynnissä vain 24,49 puntaa, mikä säästää ostajia 30% alennuksesta.

Yksinkertaisessa suunnittelussa on yläpalkki, joka varmistaa tasaisen painonjaon ja pitää sen vahvana ja tukena.

12:32 Melisa Kaur

Kerää valtavia säästöjä jenkkikynttilöistä

Valittavana on satoja makeita ja lohduttavia tuoksuja, eikä ole ihme, että Yankee Candle on niin suosittu ostajien keskuudessa ympäri maata.

Ja Amazon Prime Day -tapahtumassa asiantuntevat asiakkaat voivat saada jopa 36%: n alennuksen valituista kynttilöistä ikonisesta brändistä.

Tämä sisältää erittäin suosittuja Passionhedelmä Martini iso purkki kynttilä . Tämä kesäinen kynttilä, jonka paloaika on jopa 150 tuntia, tuo trooppisen tuoksun passionhedelmästä, mangosta ja raikkaasta appelsiinista.

Katso lisää suosikki Yankee Candle -tarjouksistamme alta:

Katso Myös: