Amerikan naurettava Kate Middletonin otsikot: Keskenmenon tragedia, aivokasvaindraama ja sota kuningattaren kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Cambridgen herttua ja herttuatar Prinssi-William-Main Katso galleria

Hän on melkein kuollut aivokasvaimeen, oli raskaana kaksosiin ja joutui jättämään kotinsa. Ja ennen kuin pääset edes kymmeniin katkeraan tappeluun appivanhempien kanssa-mukaan lukien mummo.



Cambridgen herttuattaren elämä on ollut traumaattisten hetkien upea vuoristorata. No, joidenkin mielikuvituksellisten amerikkalaisten aikakauslehtien mukaan.



Yhä outommat, naurettavat otsikot ja Kate-spekulaatiot ovat todiste Amerikan kyltymättömästä uteliaisuudesta suosikkikuninkaallista kohtaan. Sillä ei ole väliä, mitä he sanovat, kunhan se koskee Katea.



Otsikot, kuten Kuningattaren kiusaama: Kate jättää palatsin lopullisesti, William luopuu valtaistuimelta ... Pelastaakseen raskaana olevan Kate ja Kate raskaana kaksoset ovat kaikki nähneet myyntilukon.

Ennen prinssi Georgen syntymää viime vuoden heinäkuussa yksi luki Raskaana oleva Kate: Aivokasvaindraama, kun tarina kysyi: Elääkö hän tarpeeksi kauan nähdäkseen vauvansa kasvavan? '

Lukemattomat julkaisut ovat seuranneet esimerkkiä, ja Life & Style väitti kerran: The Queen Humiliates Kate.



Tarina lisäsi: Kun Kate nauttii mustasukkaisesti, kun Kate varastaa valokeilan, kuningatar kostaa pakottamalla hänet nöyrtymään Williamin kuninkaallisten serkkujen kanssa.

fern britton ja phil vickery erosivat

Näet muita naurettavia etusivuja tarinan yläosassa olevassa galleriassa.



Vaikka hän on ollut siellä vain kerran, Amerikka on Kate hullu ja toimittajat ovat täyttäneet tuhansia sarakkeen tuumaa, jotka kattavat hänen ja Williamin vierailun ennen saapumistaan ​​New Yorkiin sunnuntai -iltana.

Monien fanien keskiössä on hänen vaimonsa Kate Manian ottaessa kiinni. Jopa aikakauslehdille, jotka välttelevät törkeitä otsikoita, hänen saaminen etusivulle on valtava bonus.

Varsinkin kun hän seuraa Yhdysvaltojen toisen kuninkaallisen pakkomielle Dianan jalanjälkiä.

Simon Perry, arvovaltaisen tärkein ulkomainen kirjeenvaihtaja People Magazine - USA: n suurin julkaisu, jonka lukijakunta on 46 miljoonaa - sanoo, että ainoa nainen, joka on ollut sen kannessa enemmän kuin Kate, on miehensä myöhäinen äiti.

Kate on ollut edessämme 26 kertaa, enemmän kuin mikään Yhdysvaltain julkkis Brad Pittia lukuun ottamatta, hän sanoi. Hän on jo neljänneksi suosituin cover -tähti koskaan ja on epäilemättä, että hän tulee esittämään enemmän tulevaisuudessa.

Kuninkaallisten saapuessa New Yorkiin paikka on suriseva. Kaikki puhuvat Williamista ja Kateesta, ja valtavat julkkikset ovat innokkaita tapaamaan heidät.

Walesin prinsessa tanssii John Travoltan kanssa Valkoisessa talossa

Lauantai -illan kuume: Prinsessa Diana tanssii John Travoltan kanssa Valkoisessa talossa (Kuva: Tim Grahamin valokuvakirjasto)

Lähes 24 miljoonaa amerikkalaista katsoi kuninkaallisia häitä vuonna 2011, ja monet nousivat keskellä yötä nähdäkseen tavallisen Kate menemään naimisiin kuninkaalliseen perheeseen Westminster Abbeyssä.

Kun Kate synnytti Georgen viime vuoden heinäkuussa, Niagara Falls palaa sinisenä, Yhdysvaltain televisio esitti peiton ja Obama lähetti heti onnittelunsa.

Amerikkalaiset ovat Buckinghamin palatsin avajaisten suurimmat ulkomaiset markkinat - ja kun Kate ja William vierailivat Los Angelesissa vuonna 2011, he vähensivät Hollywood -tähtiä innostuneiksi faneiksi.

Tällä New Yorkin-matkalla pari tekee noin 10 sitoutumista vain kahden ja puolen päivän aikana.

Manhattanin Carlyle -hotellin muhkeasta tukikohdastaan ​​Central Parkin vieressä he matkustavat Harlemiin, Brooklyniin ja Empire State Buildingiin.

He tapaavat show-show-tähtiparin Beyoncen ja Jay-Z: n NBA-koripallo-ottelussa ja William tekee myös päiväretken Washingtoniin.

Ensimmäinen nainen Michelle Obama tapaa Britannian prinssi Williamin

Amerikkalainen tarina: Presidentti Obaman ja ensimmäisen rouvan Michellen kanssa vuonna 2011 (Kuva: AFP)

Matkalla on kuitenkin vakaviakin puolia, sillä he tekevät hyväntekeväisyystyötä, edistävät Britanniaa ja vierailevat World Trade Centerissä kunnioittaakseen syyskuun 11. päivän terrorin uhreja.

William pitää pääpuheen laittomasta salametsästyksestä kansainvälisessä korruptionmetsästäjien liiton konferenssissa Maailmanpankissa Washingtonissa.

Hän ja Kate näkevät äitinsä hyväntekeväisyysperinnön toiminnassa vierailullaan katsomaan CityKids -säätiön työtä, joka perustuu Lontoon nuorisoprojektiin Diana vuonna 1982.

Heidän matkansa huipentuu kimaltelevaan gaalaillalliseen Metropolitan Museum of Artissa tiistai -iltana. Kate, joka on lähes viisi kuukautta raskaana toisen lapsensa kanssa, häikäisee varmasti lattiapituisessa iltapuvussa.

zayn malik yhteen suuntaan

New Yorkin yhteiskunnan kerma on maksanut tuhansia dollareita hieroakseen kuninkaallisia ja lahjoittaa tuhansia lisää huutokaupan kautta, ja tuotot menevät St Andrewsin yliopiston 600 -vuotisjuhlan vetoomukseen, jossa he rakastuivat.

Ilta peilaa iltaa, kun Diana ensimmäisellä matkallaan itärannikolle vuonna 1985 tanssi John Travoltan kanssa.

Katen online -seuranta on kasvanut, satoja herttuatarille omistettuja fanisivustoja.

Susan Kelley, perustaja verkkoblogi WhatKateWore , sanoi: Kun kihlaus julkistettiin vuonna 2010, Katen suosio nousi täällä. Ja häät lähettivät hänet stratosfääriin.

Meillä on ollut kuusi miljoonaa vierailua blogissa tänä vuonna ja 50% lukijoistamme tulee Yhdysvalloista.

kyselyn lataus

Luuletko, että Kate on sodassa kuningattaren kanssa?

Yli 500 ÄÄNETTÄ

JOOÄLÄ

Katso Myös: