Amy Hart uskoo, että Liberty ja Jake voivat voittaa Love Islandin - mutta vain jos hän vastustaa kiusausta

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Amy Hart uskoo, että Jake ja Liberty voivat voittaa Love Islandin

Amy Hart uskoo, että Jake ja Liberty voivat voittaa Love Islandin



Hyvin julkisella polkumyynnillä ja kyyneleillä Amy Hartilla oli osansa draamaa Love Islandin 2019 -sarjassa.



Hänen sydämensä hihassaan fanit ovat vertailleet hänen rakkauttaan Curtisia kohtaan Libertyn tunteisiin Jakea kohtaan, mutta Amy sanoo toivovansa, että pari voi voittaa näyttelyn.



Puhuessaan yksinomaan NEWSAMille hän sanoi: 'Luulen, että Jake ja Liberty voivat voittaa. Näen heidät eräänlaisena Siannicena ja Luke T: nä ja he voisivat vain piipata Millien ja Liamin virkaan.

'Luulen, että heidän suhteensa vahvistuu ja vahvistuu ja [Jake] näkee koko ajan, että Liberty päätään ei käännetä. Toivon todella, että hän voi vastustaa kiusausta Casa Amorissa. ''

Love Islandin fanit jäivät hämmästyneiksi sen jälkeen, kun Jake haukkui Kazia kauhuissaan Libertyn edessä ja lisää pommituksia matkalla illan Jiberty -jaksossa.



Itse asiassa Love Islandin alumni Curtis ei ole vakuuttunut siitä, että Liberty ja Jake kestävät.

Tanssitanssija, joka tunnetusti yhdistettiin Amyn kanssa, kertoi NEWSAMille: 'Hän rakastaa persoonallisuutta, mutta ei ole varma vetovoimasta, vaatteiden repimisestä ja haluaa olla ympärilläsi 24/7.' En usko, että se kestää. '



numero 31 tarkoittaa
Amy Hart uskoo, että Jake ja Liberty voivat voittaa Love Islandin

Amy Hart uskoo, että Jake ja Liberty voivat voittaa Love Islandin

Ja Amy itse myöntää, että jos joku heistä joutuisi heitetyksi Casa Amoriin, se vaikeuttaisi asioita.

'Jos joku heitetään Casa Amoriin ja löytää jonkun [tuo pari], hän voi voittaa, koska jos paritat niin aikaisin, voit vain tehdä niin paljon', hän kommentoi.

Puhuessaan pariskunnasta, joka yhdistyi varhain, Amy sanoi olevansa järkyttynyt, kun rakkauden työntekijä Brad nimitti itsensä lähtemään saarelta.

Amy sanoo, että Jaken on pidettävä silmällä palkintoa

Amy sanoo, että Jaken on pidettävä silmällä palkintoa (Kuva: ITV)

`` Olin niin järkyttynyt ja suuttunut, kun Brad lähti, mutta se vain osoittaa hänen olevan todella aito ihminen - se oli erittäin surullista '', hän sanoi.

Brad lähti näyttelystä pelastaakseen pommi Lucindan, jonka Amyn mielestä hänen on pysyttävä, koska he molemmat työskentelivät yhdessä BA: n matkustamomiehistönä.

Kun häneltä kysyttiin, oliko tähti todella tullut huvilaan etsimään rakkautta huhujen valossa, että hänellä oli jo poikaystävä, hän sanoi: 'En tiedä. Hän on entinen BA-miehistö, joten tunnen olevani hyvin yhteydessä, meillä on paljon yhteisiä ystäviä, joten minun on tartuttava Gatwickin tyttöön.

mihin aikaan on jalkapalloapu 2019

Mutta menin huvilaan etsimään aidosti rakkautta ja jos olisin siellä jonkun kanssa, joka ei ollut, olisin hyvin järkyttynyt.

'Jokainen omalle - pysy uskollisena miksi olet siellä ja jos hänellä on poikaystävä niin kauan kuin hän ei johda ketään puutarhatielle, se on hyvä.' '

Fanit saavat selville tänä iltana, kuka saaristolaisista lähtee kotiin, kun huvila valmistautuu tietä kolmelle uudelle pommille.

Kun häneltä kysyttiin, kenen aika hänen mielestään on tullut päätökseen, Amy ennusti, että Danny ja AJ pakkaisivat laukkunsa takaisin Blightylle.

Amy sanoi, ettei hän tiennyt, etsikö Lucinda todella rakkautta huvilasta

Amy sanoi, ettei hän tiennyt, etsikö Lucinda todella rakkautta huvilasta

seuraava pyhäpäivä Englannissa

'Logistisesti he eivät aio äänestää Tobyä tai Chloeta, koska he ovat OG: itä, eivätkä he aio äänestää Lucindaa tai Teddyä, koska se on heidän toinen puolueensa äänestäessään', hän sanoi.

Love Island heiluttaa hyvästit tytölle ja pojalle esityksessä tänä iltana, ennen kuin toivottaa kolme uutta saarista paikalleen.

Amy Hart puhui NEWSAM Onlinen kanssa yhdessä William Hill

Love Island esitetään joka ilta klo 21.00 ITV2- ja ITV Hub -kanavilla.

Katso Myös: