Andy Murray ja Serena Williams näkivät Wimbledonin unelman päättyvän tappioon

Tennis

Horoskooppi Huomenna

Serena Williams ja Andy Murray ovat pudonneet turnauksesta(Kuva: Getty Images)



Andy Murray ja Serena Williams & apos; unelma Wimbledonin kaksinpelistä on päättynyt parin poistumisen jälkeen viimeisessä 16-vaiheessa.



Vastustajat Bruno Soares ja Nicole Melichar voittivat useita Grand Slam -turnauksen voittajia 6-3, 4-6, 6-2.



rouva hinch käsivarsien arvet

Huolimatta siitä, että he olivat vain yhdistäneet voimansa juuri ennen All England Club -turnauksen alkua, he olivat risteilleet kahden avauskierroksen läpi, mutta pääsivät alkuun siemeniä vastaan.

Williams on edelleen täysin sekaisin naisten kaksinpelin mestaruudessa, ja välierä Barbora Strycovaa vastaan ​​on vielä torstaina, mutta myönsi, ettei ollut valmis matkaansa Murrayn kanssa päättymään.

'Meillä oli niin hauskaa. Emme ole valmiita sen päättymiseen ', hän sanoi.



Rakastan vain Andyn henkeä. On niin hauskaa pelata hänen kanssaan. Hän on niin rauhallinen ja viileä. Ja tykkäsin saada tukea. Se oli mahtavaa. Toivottavasti saan sen vielä.

Serena epätoivoinen, kun he kaatuvat viimeisen 16 joukosta (Kuva: Phil Harris / )



- Luulen, että pelaaminen tällä lavalla Andyn kanssa, joka on menestynyt täällä niin hyvin monta vuotta, on kirjaimellisesti vain elinikäinen kokemus. Olen niin onnellinen, että sain kokea sen. '

Sillä välin Murraylla on nyt yhdeksän nelinpelin ottelua - kun hän voitti Queen's Clubissa Feliciano Lopezin kanssa ja hänen tuplaamisensa miesten kaksinpelissä täällä - kun hän on onnistuneesti testannut lonkansa uran säästävän leikkauksen jälkeen.

32-vuotias skotti alkaa nyt kehittää kuntoansa, kun hän rakentaa kohti sinkkuja, joten yhdistäminen Williamsin kanssa US Openissa ensi kuussa on epätodennäköistä.
'Luulen, että olen saavuttanut paljon. Pääsin kentälle ja mielestäni otteluiden puutteen vuoksi pärjäsin hyvin ”, hän sanoi.
'' Positiivisin asia on, että kehoni tuntui hyvältä. Lonkallani oli joka tapauksessa hyvä olo, joten se oli positiivista.

Ne poistettiin Soares- ja Melichar -siemenistä (Kuva: Getty Images)


- Nyt on paljon fyysistä työtä yrittäessä vahvistua, saada todella hyvä tasapaino kaikkien lonkkani ympärillä olevien lihasten kanssa. Teen fyysisiä testejä ensi viikolla.

-Tein joitakin esikuningattareita. On mielenkiintoista nähdä, mitä on tapahtunut viimeisten neljän viikon aikana, jolloin olen ilmeisesti pelannut tennistä, mutta en ole harjoitellut paljon, nähdä kuinka asiat ovat edenneet tai eivät.

'Sitten teen harjoituksia neljästä kuuteen viikkoon, sitten teen joitain testejä sen jälkeen. Toivottavasti olen taas edistynyt. Mutta minulla on vielä pitkä matka. '

Siellä oli upeita vaihtoja ja upeita voittajia molemmilta entisiltä maailman ykkösiltä, ​​nimeltään 'Murena', jotka pudottivat ensimmäisen erän, mutta vetivät itsensä tasolle Court Two -kapasiteetin iloksi.

Ensimmäisessä erässä Williams auttoi tuomaan taukopisteen upealla pisteen tyhjällä volleyllä verkon vieressä, ja jopa sisar Venus pudisti päätään epäuskoisesti.

Serena sanoi, että parilla on ollut hauskaa kilpailla yhdessä (Kuva: WILL OLIVER/EPA-EFE/REX)

Lue lisää

Urheilun huipputarinoita
F1 vahvistaa kaksi ensimmäistä Covid-19-positiivista Glorious Goodwood testattava faneille Stewart kiistää, että F1: llä olisi suuri rasismi McGregor huutaa Pacquiaoa

Mutta Soares ja Melichar torjuivat tämän uhan ja pakottivat sitten kaksi taukopistettä Williamsin palvelukseen.

Toinen erä meni palveluksessa 4-5 asti, kun Soares - Jamie Murrayn entinen kumppani - teki perheelle palveluksen ja teki kaksinkertaisen virheen kolme kertaa ottelun ratkaisemiseksi.

Mutta Murray murtui heti, ja Williamsin syöttö meni myös etelään, kun Soares ja Melichar ajoivat 4-0-johtoon.

Loppu tuli, kun Murray heitti paluun verkkoon tuodakseen verhon valtavan viihdyttävään Wimbledonin sivunäytökseen.

Katso Myös: