Enkelin numero 129

Enkelin Numero

Horoskooppi Huomenna

Numero 129 on yhdistelmä numeron 1 vaikutuksista ja ominaisuuksista, numeron 2 värähtelyistä ja numeron 9 vaikutuksista.Numero 1tuo rohkeutta, edistystä, tahdonvoimaa ja kunnianhimoa, uusia alkuja ja alusta alusta, itsejohtajuutta ja itsevarmuutta, aloitteellisuutta, vaistoa ja intuitiota, menestyksen löytämistä ja henkilökohtaista täyttymystä. Myös numero 1 kertoo sen meille Numero 2lisää diplomatian ja yhteistyön voimia, muiden huomioimista, tasapainon ja harmonian löytämistä, kaksinaisuutta, omistautumista ja epäitsekkyyttä, uskoa ja luottamusta Numero 9resonoi kanssa ammattityöntekijät ja valotyöntekijät , ongelmanratkaisu positiivisella esimerkillä, hyväntekeväisyys ja humanitaarisuus, anteliaisuus ja hyväntahtoisuus. Numero 9 vastaa myös Yleiset hengelliset lait ja päätteet, johtopäätökset ja sulkeminen.
Enkeli numero 129 on 'humanitaarinen' värähtely ja sinun enkeleitä pyydä sinua tutkimaan, kuinka voit palvella ihmiskuntaa palvelemalla omaasi Jumalallisen elämän tarkoitus .Luota siihen, että sinulla on kaikki tarvittavat taidot ja kyvyt elää intohimosi ja palvella tarkoitustasi, kun haet itseäsi. Olet ainoa pätevä täyttämään elämäsi rooli, tarkoitus ja kohtalo. Ryhdy itseesi liittyviin päättäväisiin toimiin valotyö kapasiteettia.
Enkeli numero 129 ehdottaa myös, että jos olet kadottanut tai menettänyt jotain elämässäsi, maailmankaikkeus on ilmentymässä jotain positiivista otettavaasen paikka. Tämä voi myös liittyä tilanteeseen tai olosuhteeseen, joka saattaa olla päättymässä. Luota siihen, että sinulle on osoitettu upeita uusia alkuja ja/tai ohjeita.
Numero 129 liittyy myös numeroon 3 (1+2+9 = 12, 1+2 = 3) ja Enkeli numero 3