Anna Ryder Richardson: Julkkiksen sisustussuunnittelija huutaa aviomiehenä myöntää turvallisuusrikkomukset, jotka melkein tappoivat pojan

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Omistajat: Anna Ryder Richardson ja MacDougall johtavat yhdessä Manor House Wildlife Parkia(Kuva: PA)



TV -tähti Anna Ryder Richardson nyyhkytti miehensä rintaan tänään, kun hän myönsi vakavia terveys- ja turvallisuusrikkomuksia, jotka antoivat äidin ja hänen pienen lapsensa sairaalaan.



Julkkiksen sisustussuunnittelija itki hallitsemattomasti ja kieltäytyi lähtemästä Colin MacDougallin puolelta, kun häntä vastaan ​​nostetut samanlaiset syytteet peruutettiin.



Ryder Richardson, 48, joutui oikeuden eteen tänä aamuna Swansean kruununoikeudessa 46-vuotiaan miehensä kanssa.

Molemmat olivat aiemmin kiistäneet heitä vastaan ​​nostetut syytteet ja olivat valmiita kumoamaan syytteet oikeudenkäynnin määräajasta kolmen viikon kuluessa.

Pariskunta johtaa yhdessä Manor House Wildlife Parkia Firenzessä, lähellä Tenbyä, Länsi -Walesissa.



Gruff Davies-Hughes sai vakavia päävammoja vetovoimalassa, kun raskas haara putosi hänen päälleen voimakkaassa tuulessa elokuussa 2010.

shaun walsh ja katya suudelma

Kolmivuotias taisteli kolme päivää henkensä puolesta tehohoidossa sen jälkeen, kun hänet oli kuljetettu sairaalaan.



Hänen äitinsä sai päävammoja ja murtumia jalkaansa, lantioonsa ja käsivarteensa.

Llanellin äiti ja poika olivat tuhansia ihmisiä, jotka vierailivat wallaby -kotelossa.

Tervetuloa: Manor House Wildlife Parkin verkkosivusto

Syyllisyyden tunnustaminen tänään jättää mahdollisesti mahdollisuuden siviilioikeudelliseen korvausvaatimukseen loukkaantuneelta pariskunnalta.

MacDougall myönsi syytteet, jotka hän oli aiemmin kiistänyt, kun ne luettiin hänelle uudelleen tänään telakalla.

Ryder Richardson kaatui syliinsä ja myönsi syyllisyytensä molempiin rikoksiin. Sitten hän hautasi päänsä miehensä rintaan ja nyökkäsi.

MacDougall myönsi myös syyllisyytensä kahteen samanlaiseen syytteeseen yhteisyrityksensä, Manor House Wildlife Park Ltd: n puolesta.

Tunnustukset merkitsevät sitä, että hän ja yritys ovat jättäneet hoitamasta velvollisuutensa ihmisiä kohtaan sekä työssään että eivät.

Ryder Richardsonia vastaan ​​nostetut kaksi syytettä peruutettiin. Hänelle kerrottiin, että hän voisi poistua telakasta, kun keskustelut miehensä tuomitsemisesta jatkuivat.

Mutta hän tarttui miehensä käsivarteen ja kysyi kyynelissä: 'Voinko jäädä?'

Tuomari antoi hänelle luvan tehdä niin.

Kivulias: Ryder Richardson halusi epätoivoisesti pysyä miehensä rinnalla (Kuva: ITv / WENN)

MacDougall tuomitaan myöhemmin.

Pembrokeshiren lääninvaltuuston oli määrä nostaa syyte tänään.

Neuvoston edustaja David Morgan kertoi tuomarille, että tämän päivän syyllisyydentunnustuksen jälkeen oli harkittu huolellisesti ennen kuin Ryder Richardsonia vastaan ​​nostetut syytteet peruutettiin.

Hän sanoi, että oli ollut selvää, että hänellä oli vähän tekemistä sen yrityksen kanssa, josta hänen miehensä oli vastuussa.

Ben Compton, Ryder Richardson, lisäsi; 'Ei ollut mitään todisteita siitä, että rouva Ryder Richardson voitaisiin yhdistää minkäänlaiseen puidenhoitoon millä tahansa tämän luonnonpuiston alueella.'

Ryder Richardson ja hänen miehensä tarttuivat toisiinsa ilmeisessä surussa kuunnellessaan ympärillään olevaa oikeudellista keskustelua.

Herra Compton kertoi tuomarille: 'Hänestä on kulunut kaksi vuotta ja teidän kunnianne vaikuttaa molempiin syytettyihin telakalla.'

Tuomari Paul Thomas vapautti MacDougallin ehdoitta takuita vastaan. Tuomio tulee todennäköisesti myöhemmin tässä kuussa.

onko se netflixissä

Kahden lapsen äiti Ryder Richardson teki nimensä Laurence Llewelyn-Bowenin rinnalla BBC: n suositussa muutosohjelmassa Changing Rooms.

Vuonna 2008 hän luopui tv-urastaan ​​ja osti miehensä kanssa tuhoutuneen 52 hehtaarin eläintarha-cum-villieläinpuiston.

Kumpikaan hän ja hänen miehensä eivät puhuneet tänään, kun he lähtivät kruununtuomioistuimen rakennuksesta.

Katso Myös: