Ant McPartlin luopuu vihkisormuksesta ja palaa töihin Declan Donnellyn kanssa - jännityshuhujen keskellä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Flynet/PA)



Ant McPartlin on kuvattu ilman vihkisormustaan, kun hän palasi töihin sen jälkeen, kun hän oli ilmoittanut eroavansa vaimostaan ​​Lisa Armstrongista.



42-vuotias ei antanut 11 vuoden avioliiton hajoamisen vaikuttaa hänen työhönsä, koska hänet nähtiin nauravan ja vitsailemassa yhdessä isäntänsä Declan Donnellyn kanssa tiistaina.



Näyttää siltä, ​​että duo näytti varmasti kuuluisan kirkkaat persoonansa sen jälkeen, kun lähteet paljastivat, että parin välillä on ollut 'jännitystä' Antin suhteiden vuoksi.

Lähde kertoi NEWSAMille: 'Dec pysyy aina Antin vieressä, mutta vuosien varrella hän on luonnollisesti tullut erittäin hyviksi ystäviksi Lisan kanssa, ja hänen vaimonsa Ali on myös hyvin lähellä häntä.'

Ant McPartlin kuvattiin ilman vihkisormusta ollessaan töissä Declan Donnellyn kanssa (Kuva: Twitter)



Lähde lisäsi, että hän 'tuntee itsensä erittäin repeytyneeksi ja se on erittäin vaikea tilanne kaikille osapuolille', ennen kuin sanoi, että Ali oli tullut Lisan olkapääksi itkemään.

Myöhemmin päivä, pari nähtiin myös punaisella matolla Britannian Got Talent -tuomarien Simon Cowellin, David Walliamsin, Amanda Holdenin ja Alesha Dixonin kanssa, kun he kuvasivat koesoittoja Blackpoolissa - ennen kuin show palasi ITV: hen myöhemmin tänä vuonna.



Ant näytti varmasti onnelliselta palatessaan töihin, kun hän kätteli faneja Blackpoolin talvipuutarhassa pidetyssä valokuvakutsussa.

Sosiaaliseen mediaan ilmestyi kuvia, joissa BGT: n tuomarit ja juontajat hymyilivät heidän saapuessaan Madame Tussaudin luo aiemmin päivällä.

Pariskunta oli hyvällä tuulella Britannian Got Talent -lehtikutsussa (Kuva: Flynet -kuvat)

He liittyivät BGT -tuomareihin kuulusteluihin Blackpoolissa (Kuva: PA)

savi 13 syytä

Samaan aikaan Lisa näyttää pyrkivän pitämään leukaansa uutisten jälkeen ja pitämään Twitteriä pitämässä useita tukevia twiittejä.

'Halusin lähettää sinulle valtavan määrän rakkautta ja onnea tulevaisuutta varten. Olet pysynyt niin arvokkaana median edessä - Olet todellinen inspiraatio ', eräs fani twiittasi.

Se tapahtuu sen jälkeen, kun Ant ilmoitti eroavansa vaimosta Lisasta, mikä vahvisti laajaa spekulaatiota, että heidän suhteensa oli ohi.

Fanit hämmästyivät lausunnosta, jossa luki: 'Ant on erittäin surullinen ilmoittaa, että hän on lopettamassa avioliitonsa Lisan kanssa 11 vuoden kuluttua.'

Ant käteli mielellään faneja (Kuva: Flynet -kuvat)

Tähti ilmoitti juuri avioerostaan ​​vaimostaan ​​Lisasta (Kuva: Flynet -kuvat)

Dec ja hänen vaimonsa Ali Astall ovat kasvaneet lähemmäksi Lisaa vuosien varrella (Kuva: Getty Images Europe)

Toisin kuin useimmat showbiz -ilmoitukset, pahoittelua ei ilmaistu, ja pari ei vannonut 'pysyvänsä ystävinä'.

Toinen kirjoitti: ”Vaikeiden aikojen aikana meidän on aina muistutettava, että paremmat ajat ovat edessä. Sinun kaltaisellesi kauniille ihmiselle se on vaikeaa, mutta pidä leuka ylös ja kukat uudelleen. '

Sen jälkeen kun hän on ilmeisesti myöntänyt olevansa syyllinen 11 vuoden avioliiton hajoamiseen, väitetään, että Ant on valmis maksamaan Lisalle 30 miljoonan punnan avioeroratkaisun, jos heidän asianajajansa hyväksyvät sen.

Celeb -juontaja Ihmisen väitetään haluavansa varmistaa, että häntä tuetaan taloudellisesti ja emotionaalisesti.

Katso Myös: