Anthea Turner seurustelee Dragonsin Den -miljonäärin Richard Farleighin kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Anthea Turner ja Richard Farleigh Lontoossa



Beaming Anthea Turner näyttää palaavan rakkauselämäänsä treffeille entisen Dragons ’Den -tähden Richard Farleighin kanssa.



TV -juontaja Anthea, joka ilmoitti eroavansa rakkaushuijausmiehestään Grant Boveystä kesäkuussa, vietti kolme tuntia aussie -yrittäjän Richardin kanssa, jonka arvo on vähintään 66 miljoonaa puntaa.



x-factorin finalistit 2008

He näyttivät kodikkailta kävellessään Lontoon Covent Gardenin ympärillä pysähtyen katsomaan katutaiteilijoita ja nauttimaan lämpimästä säästä.

Pari meni myös päivälliselle japanilaiseen Flesh and Buns -ravintolaan, jossa he juttelivat yli kaksi tuntia.

Anthea Turner ja Richard Farleigh Anthea Turner ja Richard Farleigh Lontoossa Katso galleria

Eilen puhuessaan Länsi -Lontoon kodissaan Richard myönsi, että ystävä oli asettanut heidät ja lisäsi, että heillä oli hauskaa.



Hän sanoi: On käynyt ilmi, että meillä on paljon yhteisiä ystäviä yhdessä, joten sovimme tapaamisen. Sen perusti joku, joka tuntee hänet ja jonka kanssa teen kauppaa.

Meillä oli hauskaa, olemme molemmat sinkkuja. Hän on sinkku, ja olen eronnut entisestä tyttöystäväni Camillasta viimeiset viisi vuotta, joten miksi et tapaisi?



Tapasimme vain yhden kerran, eikä päiväkirjassa ole vielä päivämäärää tavata uudelleen, mutta kuka tietää?

Meillä oli hauskaa. Hän on ihana nainen. Keskustelimme siitä, millaista on olla parrasvaloissa.

Anthea Turner ja Grant Bovey

Anthea ja vieraantunut aviomies Grant Bovey (Kuva: PA)

Richard sanoi, että pari oli sitoutunut myös Anthean televisiouran aikana, joka oli huipussaan 90 -luvun alussa.

Hän sanoi: Hän kertoi minulle Top of the Popsin esittelypäivistä.

Anthea, 53, ja Richard, 52, näyttivät rennoilta kävellessään ulkona lauantaina.

Eräs katsoja sanoi: He näyttivät teini -ikäisiltä ensimmäisellä treffeillä ja näyttivät hyvin juttelevilta ja kikattelevilta.

Heillä ei näyttänyt olevan huolta maailmassa, ja Anthea näytti jättäneen ongelmansa kotiin.

Vain muutama päivä sitten paljastettiin, että entinen Blue Peterin juontaja Anthea valmistautui eroamaan kiinteistöliikemiesmiehensä Grantin, 51, kanssa.

Hän oli aiemmin ollut naimisissa entisen Radio 1 DJ Peter Powellin kanssa, mutta jätti hänet Grantille vuonna 1998.

Grant asuu nyt rakastajansa Zoe de Mallet Morganin kanssa, 25, vain kilometrin päässä 5,5 miljoonan punnan talosta Esherissä Surreyssa, jonka hän kerran jakoi Anthean kanssa. Heidän kotinsa on nyt myyty.

Grant oli asunut läheisellä terveystilalla ennen kuin muutti uuteen kotiinsa. On paljastunut, että Anthea kertoi ystävilleen: Avioero on ehdottomasti tarkoitus. Toistaiseksi emme ole tehneet mitään muodollisesti, mutta se on vain ajan kysymys. Minun mielestäni paluuta ei ole. Jumala, ei.

Anthea Turner

Anthea näytti hiljattain iloiselta huolimatta erosta aviomies Grantista (Kuva: WireImage)

Pari erosi hetkeksi viime vuonna sen jälkeen, kun väitettiin, että Grantilla oli suhde sisustussuunnittelija Zoeen, kun Anthea työskenteli TV -ohjelmassa Kanadassa.

Anthea antoi hänelle toisen mahdollisuuden, mutta pari hajosi, kun hän huomasi, että hän oli ollut jälleen yhteydessä Zoeen.

Mutta asiat näyttivät kääntyvän ylöspäin, kun hän astui ulos varakkaan Richardin kanssa, joka esiintyi Dragons ’Denissä vuonna 2006. Rikas lista arvioi hänen arvonsa 66 miljoonaksi punnaksi vuonna 2006, mutta uskotaan, että hänen todellinen arvo voi nyt olla lähellä 100 miljoonaa puntaa.

Eilen Richard paljasti entisen kumppaninsa Camillan, brittiläisen ja kahden hänen kolmen lapsensa äidin, muuttaneen suhteestaan.

Hän sanoi: Hän on kihloissa nyt. Luulen, että hän olisi vain hämmentynyt kaikesta ollakseen rehellinen. Richard oli myös naimisissa Sharon Shonen kanssa 30 -vuotiaana, kun hän ansaitsi omaisuuden kauppiaana Australiassa.

Lapsena hänet otettiin hoidettavaksi orpona ja Sharon sanoi: Suhteemme epäonnistui, koska emotionaalisesti hän ei voi antaa paljon ja luulen olevani lapsi eikä koskaan suudella ja lukea tarinoita ja halata sinua ennen nukkumaanmenoa tekee kaiken eron.

Aussie TV: ssä viime kuussa Richard myönsi: Olin hieman kehittymätön ja työhakuinen. Olen työskennellyt suhteideni parissa ja olen ystäviä Sharonin ja Camillan kanssa, he ovat minulle kuin sisaria nyt. Anthean tiedottaja sanoi, ettei hän keskustellut henkilökohtaisesta elämästään.

Anthea näyttää onnellisemmalta avioliitto -ongelmiensa jälkeen (Kuva: jos)

Katso Myös: