Anthony Joshua kertoi, että hänellä on 'kaikki' voittaakseen Oleksandr Usykin uusintaottelussa

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Entinen maailmanmestari Mikey Garcia uskoo, että Anthony Joshua voi kostaa tappionsa Oleksandr Usykille tässä kuussa.



'AJ' jakaa sormuksen Usykin kanssa toisen kerran Jeddah Super Domessa Saudi-Arabiassa 20. elokuuta kun hän aikoo kostaa viime vuoden tappion ja lunastaa takaisin raskaansarjan tittelit. Joshua pyrkii tulemaan kolminkertaiseksi mestariksi ja uhmaa kriitikot, jotka väittivät hänen yrittäneen voittaa ukrainalaisen viime kerralla.



Joshua käy parhaillaan viimeisiä valmisteluja taisteluaan Saudi-Arabiassa uuden valmentajan Robert Garcian kanssa, ja puskurin välienselvittelyyn on enää kaksi viikkoa. Ja Garcian poika Mikey, joka on seurannut Joshuaa koko harjoitusleirin ajan, uskoo, että brittiläisellä raskaallasarjalla on kaikki mitä hän tarvitsee vastustaakseen Usykin tyyliä ja kukistaakseen hänet.



'Isäni ja minä katselimme [Joshuan junaa], annoimme mielipiteitä ja [Joshua] kiinnitti huomiota siihen, mitä isäni ja minulla oli sanottavana, ja myös Robert', Garcia sanoi arvioidessaan Joshuan mahdollisuuksia kostaa. FightHypen haastattelussa . – Meillä on hyvä fiilis ottelusta.

”Minusta tuntuu, että AJ:llä on kaikki voitavakseen taistelun. Katso ja analysoi jokaista taistelijaa, millaisia ​​taistelijoita he ovat. Ei ottaa mitään pois Usykilta. Usyk voitti ensimmäisen ottelun, joten ei ole kuin 'Voi vittu, sen pitäisi olla helppo taistelu.' Ei. 'Mutta kun katsot mitä hän tuo kehään, AJ:llä on kaikki mitä tarvitset voittaakseen taistelija kuin Usyk. Mielestäni hänen pitäisi voittaa ja sen pitäisi olla hyvä taistelu.

Voittaako Anthony Joshua Oleksandr Usykin? Kerro meille ennustuksesi kommenttiosio alla



 Anthony Joshua hävisi viime vuonna Oleksandr Usykille
Anthony Joshua hävisi viime vuonna Oleksandr Usykille ( Kuva: Toimintakuvat Reutersin kautta)

Joshua päätti erota pitkäaikaisen valmentajan Robert McCrackenin kanssa hävittyään Usykille viime vuoden syyskuussa. Hän on sittemmin ylennetty valmentaja Angel Fernandez ja yhdistetty Garciaan joka on uransa aikana kouluttanut 14 maailmanmestaria, mukaan lukien hänen poikansa. Garcia matkusti f Yhdysvalloista salassa aiemmin tänä vuonna aloittaa Joshuan koulutuksen hänen Loughboroughin yliopiston tukikohdassa.

Tämä on toinen kerta, kun Joshua valmistautuu kostoon onnistuessaan kumoamaan tappion Andy Ruiz Jr:lle vuonna 2019, kun hän voitti Lähi-idässä. Brittiläisen tähden voitto voi saada hänet aloittamaan megataistelun Tyson Fury joka tällä hetkellä odottaa voittajaa ja voisi olla valmis asettamaan WBC-kruununsa linjaan kiistattomassa yhteenotossa.



Garcia on kuitenkin vahvistanut, ettei taistelusta Furyn kanssa ole puhuttu ennen kuin Usykin kanssa on kostettu. 'Juuri nyt meidän on valmistauduttava Usykiin', Garcia sanoi. 'Emme ole edes tuoneet esille Tyson Furyta leirin aikana, tappelu Tyson Furyn kanssa olisi tietysti mahtavaa, jos pääsisimme Usykin läpi.'

Katso Myös: