Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk 2: Ottelupäivä, Britannian alkamisaika ja alakortti

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Anthony Joshua yrittää voittaa kolme raskaansarjan maailmanmestaruuttaan toisen kerran, kun hän kohtaa Oleksandr Usykin heidän innokkaasti odotetussa uusintaottelussaan tänä kesänä.



Usyk ohitti Joshuan kattavasti Lontoossa viime syyskuussa, kun hän menetti tittelinsä toisen kerran kolmessa ottelussa. Neuvottelut uusintaottelusta kestivät kuukausia, kun Usyk päätti pysyä mukana Ukraina tarttumaan aseisiin Venäjän hyökkäystä vastaan.



Mutta ehdoista sovittiin vihdoin, kun Joshua suunnittelee kostoaan Saudi-Arabiassa aseistettuna uudella harjoitustiimillä, jota johtaa kuuluisa valmentaja Robert Garcia. Sillä välin Usyk luottaa toistavansa esityksensä lähes 12 kuukauden kuluttua mahdollisesta porkkanasta kiistattomasta yhteenotosta Tyson Fury tulevaisuudessa.



Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää uusintaottelusta...

Milloin Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk 2?

Anthony Joshuan toinen kohtaaminen Oleksandr Usykin kanssa tapahtuu 20. elokuuta. Useita päivämääriä oli sovittu sekä kesä- että heinäkuulle ennen kuin ilmoitus vihdoin tehtiin.

Raskaan sarjan uusintaotteluun valittiin useita paikkoja, mutta ottelu pelataan Jeddassa, Saudi-Arabiassa. Paluuta Yhdistyneeseen kuningaskuntaan mainostettiin sen jälkeen, kun alkuperäinen taistelu pelasi hyvin Tottenham Hotspur -stadionilla, mutta Lähi-itä tarjosi jopa 100 miljoonaa dollaria taistelun viemiseksi autiomaahan.



Tämä on Joshuan toinen taistelu alueella sen jälkeen, kun hän kosti onnistuneesti tappion Andy Ruizille vuonna 2019 vasta rakennetussa paikassa. Tässä yhteydessä taistelun on määrä käydä Jeddah Super Domessa, jonka kapasiteetti on 40 000.

Kumpi luulet voittavan - Oleksandr Usyk vai Anthony Joshua? Kerro meille kommenttiosio alla



missä hänen tumma materiaalinsa on kuvattu

Mihin aikaan Joshua v Usyk alkaa Isossa-Britanniassa?

Päätapahtuman kehäkävelyjen odotetaan olevan noin klo 21.00 Isossa-Britanniassa ja undercard alkaa noin klo 16.00. Tämä tarkoittaa, että päätapahtuma alkaa keskiyöllä Saudi-Arabiassa, mutta alkamisaika on asetettu niin, että Joshuan kotimaassa on mahdollisimman paljon kattavuutta.

Jos virität Amerikasta, ottelun odotetaan alkavan klo 16 itärannikolla ja klo 13 lännessä.

Kuinka katsoa television ja suoran lähetyksen kautta

Joshuan edellinen yhteenotto Usykin kanssa oli saatavilla Sky Sports Box Office -palvelusta 24,95 punnan hintaan Isossa-Britanniassa. Tässä yhteydessä sama lähetystoiminnan harjoittaja voitti kovan tarjouskilpailun uusintaottelusta ollessaan vastaan ​​suoratoistopalvelu DAZN.

Sky Sports on myös korottanut hintaa yrittääkseen kattaa kustannukset, ja fanit joutuvat maksamaan 26,95 puntaa saadakseen etuoikeuden nähdä Joshua ja Usyk toiminnassa. Tapahtuma alkaa klo 18 Sky Sports Box Officessa (Sky kanava 491) ja Sky Sports Box Office HD:ssä (Sky kanava 492).

Taistelut voidaan suoratoistaa mobiililaitteellasi, kannettavalla tietokoneella tai tietokoneella, mutta asiakkaiden on silti maksettava lähetyksestä. DAZN voitti oikeudet suoratoistaa taistelua muualla maailmassa, myös Amerikassa.

Usyk vs Joshua 2 alakortti

Filip Hrgovic vs Zhilei Zhang

Vältetty kroatialainen raskaansarjan tähti Filip Hrgovic kohtaa Kiinan voittamattoman Zhilei Zhangin IBF:n raskaansarjan maailmanmestaruuden viimeisessä eliminoijassa. Kilpailijat kohtaavat alun perin Canelo Alvarez vs. Dmitry Bivol -pelissä toukokuussa, mutta nyt he taistelevat Punaisellamerellä.

Callum Smith vastaan ​​Mathieu Bauderlique

Liverpoolin Callum Smith palaa hienoimman hetkensä paikalle, jossa hän pysäytti brittiläisen kilpailijan George Grovesin seitsemällä kierroksella King Abdullah Sports City Arenalla syyskuussa 2018 kruunatakseen WBA:n superkeskisarjan maailmanmestaruuden ja World Boxing Super Seriesin voittajan. Muhammad Ali Trophy.

Nyt kampanjoimassa kevyessä sarjassa, jossa hänet on sijoittunut ykkösehdokkaaksi WBC:ssä, 'Mundo' kohtaa Ranskan hallitsevan Euroopan mestarin ja 2. sijan WBC:n 175 kilon haastajan Mathieu Bauderliquen viimeisessä eliminoijassa maailmanmestaruudesta, jonka tällä hetkellä hallussa on. Artur Beterbiev.

Ramla Ali vs. Crystal Garcia Nova

on r kelly vankilassa

Badou Jack vs Richard Rivera

Andrew Tabiti vastaan ​​Tyrone Spong

Daniel Lapin vs Jozef Jurko

Ziyad Almaayouf vs Jose Alatorre

Kertoimet

Usyk 2/5

Joosua 8.15

Englanti v Tšekin tasavalta tv

Arvonta 16/1

Lainausnurkkaus

Oleksandr Usyk: Teen kovasti töitä harjoitusleirilläni ollakseni parhaassa mahdollisessa kunnossa uusintaottelua varten. Herran avulla voitan suurimmat haasteet, jotta se toteutuisi. Haluan yleisön olevan innoissaan taistelusta, haluan heidän muistavan sen loppuelämän.'

Anthony Joshua : 'Elokuun 20. päivästä on tulossa uskomaton mestaruustason nyrkkeilyilta. Tätä ei kannata jättää väliin kenellekään urheilun ystävälle, sillä on kaikki ainekset nyrkkeilyhistoriaan. Paikallisesti tiedän, että nyrkkeily on kasvanut valtavasti ja se oli Hienoa nähdä tuhansien ihmisten tulevan Riadiin 'Clash on the Dunes' -tapahtumaan. Toivon näkeväni Jeddassa vielä enemmän muutaman viikon kuluttua.'

Katso Myös: