Antonio Conte antaa Man Utd -varoituksen Tottenham-faneille, jotka odottavat mestaruussuojaa

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Tottenham Hotspur osoitti merkkejä siitä, kuinka tappavia he voivat olla ja kuinka vahvoja heistä on tullut Anthony Conte viime kausi kampanjan toisella puoliskolla tapahtuneen merkittävän käänteen jälkeen toi heille neljän parhaan sijoituksen ja paluu UEFA:han Mestarien liiga jalkapallo.



Spurs on sittemmin käyttänyt peliin lähes 100 miljoonaa puntaa kesän siirtoikkuna Yves Bissouma, Richarlison ja Djed Spence, kun taas Ivan Perisic, Fraser Forster ja Clement Lenglet ovat myös saapuneet Pohjois-Lontooseen.



Mutta vaikka Conte uskoo Tottenham ovat menossa 'oikeaan suuntaan', hän on varoittanut faneja, että heidän pitäisi katsoa miten Manchester United suoritettu viime kaudella suuren kesän jälkeen, jos he toivovat tittelinsä maksua.



Kun kysyttiin, pystyykö Spurs kuromaan eron Valioliiga Torstain ottelua edeltävän lehdistötilaisuuden kaksi parasta italialainen sanoi: 'Unohdit Chelsea ja tämä on suuri, suuri virhe. Puhut joukkueesta, joka voitti kaksi kautta sitten Mestarien liigan. Se on todella iso joukkue. Viime kaudella he voittivat seurojen maailmanmestaruuden.

'Miksi Chelsea ei ole tässä huippujoukkueiden ryhmässä? Minulle Chelsea on tässä ryhmässä. He haluavat pysyä siellä ja ansaitsevat tulla huomioiduksi tässä asemassa. Ja sitten on United. Jalkapallo ei ole yksi, enemmän yksi, [yhtä] kaksi. United sijoittui viime kaudella kuudenneksi huolimatta [Jadon] Sanchon siirtomarkkinoista, Cristiano Ronaldo ja [Raphael] Varane. Kaksi kautta sitten he sijoittuivat toiseksi.

'He tekivät tämän siirtomarkkinan yrittääkseen voittaa liigan ja sijoittuivat kuudenneksi. Minun mielestäni on kiinnitettävä huomiota kaikkiin näihin tilanteisiin. Tiedämme, että Englannissa on vaikea taistella voitosta, mutta haluamme yrittää olla kilpailukykyinen, yrittää parantaa viime kautta, ja tämä on tavoitteemme.



  Antonio Conte väittää, että Tottenham on
Antonio Conte väittää, että Tottenham on 'parantumassa', mutta sillä on vielä matkaa, kunnes he voivat kilpailla mestaruudesta ( Kuva: JUNG YEON-JE/AFP Getty Imagesin kautta)

Voiko Tottenham murtautua kolmen parhaan joukkoon tällä kaudella? Kerro meille mielipiteesi alla olevassa kommenttiosassa.

United on hyvä esimerkki siitä, että miljoonien käyttäminen maailmanluokan pelaajiin ei tarkoita, että sijoitut läheskään kärkeen, sillä Sanchoon, Varaneen ja Ronaldoon on käytetty noin 125 miljoonaa puntaa, ja Conte haluaa, että odotukset eivät nouse tälle tasolle. kuinka huonosti asiat voivat mennä.



Kuuden uuden sopimuksensa aikana Spurs on tehnyt hienoja lisäyksiä joukkueeseensa, mutta Conte varoittaa, että seuran fanien ei pitäisi nostaa toiveitaan mestaruussyytösten takia.

On kuitenkin syytä uskoa, että Spurs voi jatkaa viime kauden neljännestä sijastaan ​​ja haastaa kolmannen ja mahdollisesti jopa kaksi parasta, jos Harry Kane ja Son Heung-min jatkavat tuotantoaan parhaimmillaan. kyvyistään Conten johdolla.

Siitä huolimatta johtaja itse tietää, että heillä on vielä pitkä matka edessään, jotta he aikovat saavuttaa Manchester City ja Liverpool tällä kaudella. Hän sanoi: 'Jos minulta kysytään Citystä, Liverpoolista, vastaukseni on, että puhumme kahdesta maailman parhaasta seurasta, he ovat työskennelleet saman valmentajan kanssa seitsemän vuotta.

'Nyt he ovat mielestäni tilanteessa, jossa muiden on erittäin vaikea kaventaa kuilua, mutta meidän on tehtävä tämä. Myös siksi, että [saalis] Cityyn ja Liverpooliin, sinun on käytettävä 100 miljoonaa puntaa kuudelle pelaajalle. mene ja käytä se yhdelle pelaajalle tai kahdelle pelaajalle 100 miljoonaa puntaa, ja tämä on ero.

'Sinun täytyy juosta takaa ja he pysyvät edessäsi, mutta tiedät erittäin hyvin, että he ansaitsevat jäädä sinne, koska he työskentelevät erittäin hyvin saadakseen saman valmentajan ja tukemaan valmentajaa, [Jurgen] Kloppia, [Pep] Guardiolaa ja [ Thomas] Tuchel ja he ansaitsevat tämän. Voidaksesi tulla vahvaksi joukkueeksi, sinulla on oltava vakaus ja visio. Ajatuksen on oltava hyvin selkeä, ja sitten näet, että kuljet askel askeleelta ja yrität pienentää tätä eroa.'

Katso Myös: