Apple tekee tänä iltana suuren ilmoituksen iPhonesi tulevaisuudesta

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Apple paljastaa iPhonen, iPadin ja Apple Watchin ohjelmiston seuraavaksi tänä iltana.



Teknologiajätti pitää vuosittaisen Worldwide Developer Conference (WWDC) -konferenssinsa San Josessa, Kaliforniassa, jossa kerrotaan julkistavan uusia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan iOS-käyttöjärjestelmän suorituskykyä ja luotettavuutta.



molly-mae haag

Yhdysvalloissa julkaistut raportit ehdottavat myös, että Apple voisi ottaa käyttöön työkalun, joka auttaa käyttäjiä hallitsemaan paremmin laitteissaan vietettyä aikaa osana pyrkimyksiä parantaa digitaalista hyvinvointia.



Viime kuussa Google julkisti samanlaisen työkalun – joka julkaistaan ​​pian Android-käyttöjärjestelmälleen – jonka avulla käyttäjät voivat seurata, kuinka usein he käyttävät puhelintaan.

Applen toimitusjohtaja Tim Cook puhumassa WWDC 2017 -tapahtumassa

Applen tapahtumaa käytetään perinteisesti katsomaan etukäteen kaikki Applen ohjelmistoalustojen seuraavat versiot ennen kuin ne julkaistaan ​​yleisölle syksyllä.



Englanti vs muu maailma 2019

Se sisältää todennäköisesti ensimmäisen katselun iOS 12:een, joka on seuraava versio ohjelmistosta, joka toimii iPhonessa ja iPadissa.

Tapahtumassa, joka avataan Applen toimitusjohtajan Tim Cookin puheenvuorolla, odotetaan myös ensimmäisen katsauksen uusiin ohjelmistoversioihin, jotka käyttävät Apple Watchia, sen Mac-tietokonelinjaa ja Apple TV:tä.



milloin on sininen maanantai 2019

Muissa ilmoituksissa on ollut huhuja, että yrityksen iPhone SE:n uusi versio on kehitteillä, mikä voitaisiin myös julkistaa konferenssissa, kuten myös huhuttu halvempi versio HomePod-älykaiuttimesta.

Applen uusi langaton latausmatto AirPower, joka julkistettiin ensimmäisen kerran rinnalla iPhone 8 ja iPhone X viime vuonna ja sen on määrä julkaista vuonna 2018, saattaa myös esiintyä.

Apple järjestää kuitenkin myös perinteisen iPhone-tapahtumansa syyskuussa paljastaakseen älypuhelimensa seuraavan version, ja yritys voi halutessaan keskustella myös muista laitteistotuotteistaan.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: