Apple saattaa paljastaa uuden iPhone-iPad HYBRIDin tapahtumassaan ensi kuussa, huhut viittaavat

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Applen huhutaan työskentelevän a uusi iPhone vuodelle 2018 toistaiseksi suurimmalla näytöllään, jonka avulla se voi nähdä joitain parhaista osista iPad liian.



The iPhone X Plussaan pitäisi tulla valtava 6,5 ​​tuuman OLED-näyttö, jonka oletettu resoluutio on 2688 x 1242.



Vaikka tämä resoluutio tarkoittaa 450 pikseliä tuumalla nykyisen 458 ppi: n sijaan iPhone X , se tarjoaa silti enemmän näyttötilaa.



Tämän seurauksena Apple voi käyttää iPadin vaakasuuntaista asettelua, joka tarjoaa enemmän tietoa näytöstä kuin iPhone pystyy tällä hetkellä näyttämään.

iPhone X Plus vaakasuora renderöinti (Kuva: Mac Rumors)

iPhone X Plus renderöinti (Kuva: Mac Rumors)



Uusi iPhone X Plus pystyisi näyttämään lisätietoja Mailissa, yhteystiedoissa, kalenterissa ja osakkeissa, kun sitä katsotaan vaakatilassa.

Tämän uuden iPhone-asettelusuunnitelman löysi iHelpBR haudattu iOS 12:n betaan ja Xcodeen.



Renderöintikuvat on luotu samasta lähteestä osoittaen, miltä tämä iPad-tyylinen maisemaasettelu näyttää lovilla varustetussa iPhonessa.

Huolimatta nykyisestä 5,8 tuuman iPhone X:stä, joka on suurempi kuin 5,5 tuuman näyttö iPhone 8 Lisäksi Apple ei ole tarjonnut iPadille vaakasuuntaista asettelua.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Apple tarjoaa tällä hetkellä näitä iPad-tyylisiä maisemaasetteluja suuremmissa puhelimissaan, mukaan lukien iPhone 6 Plus , iPhone 7 Plus ja iPhone 8 Plus .

Ehkä iPhone X:n huippuluokan näyttö teki tästä asettelusta vaikean. Nämä uudet tiedot viittaavat siihen, että ongelma on ratkaistu ajoissa iPhone X Plus:n suuremman näytön julkaisua varten.

Applen odotetaan julkaisevan kolme uutta iPhone-mallia, joissa kaikissa on lovinäytöt, tapahtumassa syyskuussa.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: