Apple TV -sovellus käynnistyy uudelleen Isossa -Britanniassa - mutta paras on vielä edessä

Apple Tv

Horoskooppi Huomenna

Apple on käynnistänyt uudelleen TV -sovelluksensa, joka kokoaa yhteen suosittuja suoratoistopalveluja, tilauskanavia ja iTunes -latauksia yhteen paikkaan.



uutta lainsäädäntöä velkojen poistamisesta

Monet tavallisista suoratoistopalveluista ovat saatavilla sovelluksen kautta - kuten BBC iPlayer, ITV Player, All 4, My5 ja Amazon Prime Video - mutta Netflix eikä NowTV eivät ole luettelossa.



Käyttäjät voivat myös tilata Applen TV -kanavia sovelluksessa, vaikka vain kaksi on saatavilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa julkaisun yhteydessä - StarzPlay ja Smithsonian.



Näiden kanavien tilaajat voivat katsella ja ladata ohjelmia ja elokuvia sekä verkossa että offline -tilassa ja jakaa tilauksensa jopa viiden muun perheenjäsenen kanssa kerrallaan.

Miltä se näyttää?

Kun käyttäjät avaavat sovelluksen ensimmäisen kerran, heille esitetään erilaisia ​​vaihtoehtoja sisällön selaamiseen.

'Seuraava' näyttää jo katsomasi ohjelmat, joten voit jatkaa siitä mihin jäit mistä tahansa laitteesta Apple TV -sovelluksen avulla.



Tämän alla on 'Sinulle' -osio, joka näyttää henkilökohtaisia ​​suosituksia sen perusteella, mitä olet aiemmin katsonut.

Siellä on Uusi ja huomionarvoinen -osa, joka näyttää uusia elokuvan julkaisuja, palkittuja esityksiä ja trendikkäitä kohteita.



Sovelluksessa on myös oma Kids -osio, jossa korostetaan toimituksellisesti valittuja ohjelmia ja elokuvia kaikenikäisille lapsille.

Mitä sisältöä on saatavilla?

Nämä suositukset perustuvat yli 150 videosovelluksen ja suoratoistopalvelun sekä yli 100 000 iTunes -elokuvan ja TV -ohjelman kirjastoon.

Käyttäjät näkevät suosituksissaan sekoituksen sisältöä kanavista ja suoratoistopalveluista, joita he ovat tilanneet, samoin kuin niitä, joita he eivät käytä.

Tämä tarkoittaa, että voit napsauttaa TV -ohjelmaa tai elokuvaa vain, jos huomaat, että sitä ei voida katsoa maksamatta sen lataamisesta tai palvelun tilaamisesta.

Vaikka jotkut saattavat pitää tätä ärsyttävänä, Apple sanoi haluavansa esitellä laajan valikoiman sisältöä sovelluksen kautta.

Kuinka se pelaa?

Taivutetut kuparit varo! Vicky McClure, Martin Compston ja Adrian Dunbar palaavat toimintaan AC-12: ssa (Kuva: BBC/World Productions)

aubrey julkkis isoveli

Useimmissa tapauksissa, kun olet valinnut ohjelman tai elokuvan, sinut ohjataan automaattisesti isäntäsovellukseen katsomaan sitä siellä.

Joten jos valitset esimerkiksi Line of Duty, sinut ohjataan automaattisesti BBC iPlayer -sovellukseen aloittaaksesi suoratoiston.

Kuitenkin Apple TV -kanavat toistetaan suoraan Apple TV -sovelluksessa - samoin kuin mikä tahansa iTunesista ladattu sisältö.

Mistä voin katsoa sen?

Uudistettu sovellus on nyt saatavilla yli 100 maassa (mukaan lukien Iso -Britannia), iPhonessa, iPadissa ja Apple TV: ssä sekä kaikissa vuoden 2019 Samsung -älytelevisioissa ja valituissa 2018 -malleissa.

Sovellus on esiasennettu useimpiin näistä laitteista, joten sinun on vain varmistettava, että käyttöjärjestelmäsi on ajan tasalla.

Apple lisää myös tukea VIZIO-, LG- ja Sony -älytelevisioille myöhemmin tänä vuonna. Nämä laitteet saavat Apple TV -sovelluksen lisäksi tukea myös Apple AirPlay 2: lle ja HomeKitille.

Onko tuo se?

Vaikka uudelleenkäynnistys voi tuntua hieman hämmentävältä, paras on vielä edessä.

west ham-ystävyysottelut 2014

Apple aikoo tuoda pian lisää TV -kanavia Iso -Britanniaan - HBO, SHOWTIME, Channel, EPIX ja Tastemade ovat jo saatavilla Yhdysvalloissa.

Myös CBS All-Access- ja MTV-osumia lisätään ajan myötä.

Vielä tärkeämpää on, että Apple TV+, Applen alkuperäinen videotilauspalvelu, julkaistaan ​​syksyllä Apple TV -sovelluksessa, jossa on tähtiä täynnä alkuperäistä sisältöä.

Apple TV+ on ilman mainoksia, ja videosisältö on saatavilla pyynnöstä verkossa ja offline-tilassa kuukausimaksulla.

Applen alkuperäinen sisältö sisältää:

  • Steven Spielbergin 1985 -sarjan Amazing Stories -sarjan herätys;

  • Draama aamu -tv -uutisohjelmasta, jonka pääosissa ovat Reese Witherspoon, Jennifer Aniston ja Steve Carell, nimeltään The Morning Show;

  • Todellinen rikosdraama nimeltä Are You Sleeping, pääosassa Octavia Spencer;

  • Post-apokalyptinen draama Jason Mamoa ja Alfre Woodard, nimeltään 'See';

  • Pikku -Amerikka

    kuka on isoveli 2016
  • ...Ja paljon enemmän

Silloin Apple TV -sovellus tulee todella omakseen - ja siitä tulee Netflixin täysipainoinen kilpailija.

Katso Myös: