Apple vaihtaa iPhonen akun hintaan 25 puntaa 'luottamuksen palauttamiseksi' vanhojen puhelimien hidastamisen jälkeen

Sovellukset

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Getty Images North America)



Apple alentaa takuun ulkopuolisen akun vaihto-ohjelman hintaa kaikille, joilla on iPhone 6 tai uudempi, jopa 25 puntaan.



Päätös seuraa väitteitä, joiden mukaan yritys tarkoituksella hidasti vanhempia malleja & apos; suorituskykyä ohjelmistopäivityksen avulla - se kieltää jyrkästi.



Apple kuitenkin pyysi anteeksipyyntöä asiakkailta tavasta, jolla se kommunikoi vanhempia iPhonia koskevista ongelmista.

esa-maksut pääsiäinen 2019

Normaalisti iPhonen akun vaihtaminen maksaisi 79 puntaa, mutta Applen mukaan uusi hinta on pyrkimys 'palauttaa luottamus kaikkiin, jotka ovat saattaneet epäillä Applen aikomuksia'.

Lisäksi Apple vaihtaa akun, vaikka se läpäisee missä tahansa Apple Storessa saatavilla olevan Genius Bar -diagnostiikkatestin.



(Kuva: Getty Images Europe)

- Olemme aina halunneet, että asiakkaamme voivat käyttää iPhoneaan mahdollisimman pitkään. Olemme ylpeitä siitä, että Applen tuotteet tunnetaan kestävyydestään ja arvostaan ​​pidempään kuin kilpailijoidemme laitteet ”, yhtiö sanoi.



Se paljasti myös, että se julkaisee uuden ohjelmistopäivityksen vuoden 2018 alussa, jotta käyttäjät näkevät paremmin akkujensa terveyttä.

Apple syyttää vanhempien mallien hidastumista akkujen kemiallisesti ikääntyvistä komponenteista - ja niiden kyvystä pitää varaus ajan mittaan vähentymässä.

mcdonald'sin salainen menu uk

(Kuva: Getty Images North America)

Yhtiö on jopa julkaissut yksityiskohtainen tukisivu joka sisältää lisätietoja paristoista ja niiden ikääntymisestä.

Apple vaatii lausunnossaan, että se toteutti varotoimia ohjelmistopäivityksiä käyttäessään noin vuosi sitten 'välttääkseen odottamattomat sammutukset iPhonessa 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus ja iPhone SE'.

Tämä on sittemmin laajennettu koskemaan iPhone 7: n ja iPhone 7 Plus: n käyttäjiä päivityksessä iOS 11.2, Apple sanoo.

Joten se oli yllättynyt, joten se sanoo saaneensa viime kuukausien aikana raportteja käyttäjien iPhonen hidastumisesta ja muista akkuongelmista.

suosikki seksikohtaus

Lausunnossa sanotaan: ”Tämän syksyn aikana saimme palautetta joiltakin käyttäjiltä, ​​joiden suorituskyky hidastui tietyissä tilanteissa.

(Kuva: Getty Images North America)

enkeli numero 922 tarkoittaa

'' Kokemuksemme perusteella ajattelimme aluksi, että tämä johtuu kahden tekijän yhdistelmästä: normaalista, tilapäisestä suorituskyvyn vaikutuksesta, kun päivitetään käyttöjärjestelmää, kun iPhone asentaa uusia ohjelmistoja ja päivittää sovelluksia, sekä pienistä virheistä alkuperäisessä julkaisussa, jotka ovat sittemmin kiinteä.

'' Uskomme nyt, että toinen tekijä näihin käyttäjäkokemuksiin on akkujen jatkuva kemiallinen vanheneminen vanhemmissa iPhone 6- ja iPhone 6s -laitteissa, joista monet toimivat edelleen alkuperäisillä paristoillaan. ''

Aiemmat mallit, kuten iPhone 5, 5S ja 5C, eivät kuulu paristonvaihdon alennettuun hintaan.

Lisäksi Apple sanoo, että alennettu hinta on asiakkaiden käytettävissä vain joulukuuhun 2018 asti.

Katso Myös: