Apple WWDC 2020: Katso LIVE, kun Apple julkaisee uusia iPhone-päivityksiä

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Applen vuotuinen Worldwide Developers Conference (WWDC-konferenssi) on alkamassa, etkä halua missata sitä!



Konferenssi järjestetään tavallisesti Applen Cupertinon kampuksella, mutta tapahtuma pidetään tänä vuonna verkossa. koronaviirus pandeeminen.



Tapahtuman aikana Applen Tim Cook ei saa päivittää meitä monissa ohjelmistotuotteissaan, mukaan lukien iOS 14, WatchOS ja MacOS.



Sally lähtee Corriesta

Ja huhut osoittavat, että Apple voisi myös paljastaa joitain uusia laitteistotuotteita, mukaan lukien erittäin odotetut AirTagit.

WWDC 2020 alkaa virallisesti klo 18:00 BST (10:00 PT), mutta Applen suoratoisto on nyt käynnissä.

Suora lähetys on upotettu tämän tarinan yläosaan, tai voit katsoa sen Applen YouTube-kanavalla tässä .



S Online seuraa tapahtumasta myös suorana, joten muista palata sisään klo 18.00 tänä iltana!

(Kuva: Apple)



Vaikka Apple on pysynyt tiukkasanaisena tapahtuman ilmoituksista, huhut viittaavat siihen, että voisimme kuulla useita keskeisiä päivityksiä.

miltä madeleine mccann näyttäisi nyt

Teknologian jättiläisen odotetaan keskustelevan iOS 14:stä iPhonelle ja iPadille sekä uusista WatchOS- ja MacOS-ohjelmistoista.

Suurimman ilmoituksen odotetaan kuitenkin liittyvän Applen Mac-tietokoneita käyttäviin siruihin, joiden huhutaan muuttuvan Intel-siruista uusiin ARM-pohjaisiin.

Tästä on huhuttu useita vuosia, ja se on korostettu äskettäisessä Bloomberg-raportissa, jossa viitataan nimettömiin lähteisiin, jotka tuntevat Applen suunnitelmat.

Apple-logo roikkuu Apple Storen sisäänkäynnin yläpuolella Manhattanilla 5th Avenuella

Omena (Kuva: REUTERS)

14-vuotiaat tytöt
Uusinta tiedettä ja tekniikkaa

Siirtyminen ARM-pohjaiseen siruun antaisi Applelle mahdollisuuden tehdä ohuita kannettavia tietokoneita, joissa on parempi akunkesto ja mahdollisesti hiljaisemmat tuulettimet.

Siirtymä kestää kuitenkin todennäköisesti vähintään vuoden, mikä tarkoittaa, että meidän on odotettava jonkin aikaa, jotta voimme saada ne käsiimme.

Ohjelmistoilmoitusten lisäksi huhut viittaavat siihen, että Apple voisi myös julkaista uuden laitteistotuotteen nimeltä AirTags.

Tile-tyyppiset seurantalaitteet voidaan kiinnittää esineisiin, kuten avaimiin tai lompakkoon, jolloin voit löytää ja seurata niitä iPhonen kautta.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: