Argos myy koko kehon pituisia kuumavesipulloja hintaan 25 puntaa

Argus

Horoskooppi Huomenna

No tämä muuttaa kaiken



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



On saattanut olla talvi kymmenen vuoden ajan, mutta emme ole vielä tottuneet pakkasiin.



Mutta näyttää siltä, ​​että Argos on vihdoin löytänyt ratkaisun kaikkiin kylmän sään ongelmiin, ja vähittäiskaupan jättiläinen myy nyt koko kehon pituisia kuumavesipulloja.

Asettaen sinut takaisin 24,99 £, suurikokoiset vesipullot täyttävät ilmeisesti vain yhden vedenkeittimen, ja niiden koko on vaikuttava 75 cm-se on lähes kaksi ja puoli jalkaa-joten lämpöä on enemmän kuin tarpeeksi pitämään sinut mukavana.

Katso sen kokoa! (Kuva: Argos)



pubivisakierrosten ideoita

Ehkä innovatiivisin osa valtavaa vesipulloa on kuitenkin se, että sen mukana tulee hihna, joten voit helposti sitoa sen olkapäiden tai vyötärön ympärille.

Kaikki tämä kuuma vesi pysyy ilmeisesti lämpimänä jopa kuusi tuntia, mikä tarkoittaa sitä, että se on täydellinen yöaikaan (ja halvempi kuin lämmityksen pitäminen koko yön) tai viileinä päivinä toimistossa, jossa et voi hallita ilmanvaihtoa.



Valittavana on kaksi eri väriä, joissa molemmissa on pestävä pehmeä fleece -päällinen.

Ihanteellinen vatsakipuun - tai vain jos olet kylmä (Kuva: Argos)

Eikä vain me innostu vallankumouksesta, joka on koko kehon kuumavesipullo, jonka tuotteissa on 4,7 tähteä viidestä Argosin verkkosivuilla.

Yksi onnellinen asiakas kommentoi sanoen: 'Ostin tämän tyttärelleni, joka työskentelee kotoa eikä halua laittaa keskuslämmitystä korkealle. Hän kietoutuu vyötärönsä ympärille ja se pysyy lämpimänä vähintään 5 tuntia. toinen sanoi: 'Massiivinen koko, mutta täyttyy yhdellä kattilalla. Ehdottomasti suositella sitä. '

Jotkut käyttäjät pitävät sitä myös erinomaisena lääkkeenä kuukautiskipuihin tai vatsakipuihin, koska se voidaan helposti sitoa paikalleen vatsan ympärille - vaikka potkuroisit talon ympärillä.

*Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme tai palveluistamme, joista kirjoitamme. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja täältä.

Peaky Blinders -kuvauspaikat

Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Katso Myös: