Argos herättää kiihkoa Beauty and the Beast -salaussarjan alennushintaan

Argus

Horoskooppi Huomenna

Sekä Primark että Asda ovat jo keränneet valtavan kysynnän kauneus- ja hirviöteemaisille tuotteilleen (kuka voisi unohtaa sen kuuluisan Chip -mukin?), Ja nyt näyttää siltä, ​​että Argos on aloittamassa maagisen toiminnan.



Taitavat bargain -metsästäjät tarjousfoorumilla Uusimmat tarjoukset kaikki menevät villiksi tämä Kaunotar ja hirviö teesetti, joka sisältää sirukupin ja rouva Potts -teekannun sekä sokerikulhon ja kaksi lusikkaa.



Aiemmin myynnissä 24,99 puntaa, Argosilla on nyt laski lumotun teesarjan hintaa vain 9,99 puntaa - alin hinta tähän mennessä.



Nyt setti näyttää kuitenkin olevan loppuunmyyty verkossa Argosissa, ja saatavilla vain muutamissa valituissa kaupoissa ympäri maata.

Klo Tesco , sama sarja myydään hintaan 20 puntaa, vaikka Smytit Lelut myyvät sen hieman halvemmalla hinnalla 14,99 puntaa, ilmaisella Click and Collectilla tai ilmaisella toimituksella yli 20 £.

Jos vain heillä olisi aikuisten versio työpöydällemme (Kuva: Argos)



Vaikka rouva Potts & apos; silmät vilkkuvat, kun kaadat hänet, sirukuppi heiluu lautasellaan aivan kuten elokuvassa.

Primarkin odotettu Beauty and the Beast -tuotevalikoima tulee myymälöihin ympäri maata ensi kuussa, joten jos yrität edelleen saada haltuun Chip -kupin, etkä halua maksaa ebay -hinnat, Pidä silmät auki kesän jälkeen.



Siirry Bellen yli, nämä kaksi ovat todellisia suosikkejamme (Kuva: Argos)

Jos et voi odottaa syyskuuhun asti, Asdan kokoelma on jo supermarkettien hyllyillä ( ja verkossa ), johon kuuluu myös Bellen oma ikoninen puku 13 puntaa, paljon nukkeja ja suosikkimme - hullu Tea Party Cart 60 €.

Katso Myös: