Argos lopettaa luettelonsa tulostamisen 47 vuoden ja miljardin kopion jälkeen

Argus

Horoskooppi Huomenna

Argos -luettelo ei ole enää(Kuva: Argos)



Argos on sanonut, että se ei enää tulosta ikonista luetteloaan, vaan luetteloi tuotteet verkossa.



12-vuotiaalla on vauva

Se tulee sen jälkeen, kun lähes miljardi niistä on painettu 47 vuoden aikana sen julkaisemisesta.



Simon Roberts, toimitusjohtaja Argus ' emoyhtiö Sainsbury's, sanoi: Koska useimmat asiakkaat selaavat ja tilaavat verkossa, olemme päättäneet, että on oikea aika lopettaa Argos -luettelon tulostaminen.

Painetun luettelon poistaminen auttaa meitä joustamaan valikoimaamme ja tarjouksiamme sekä olemaan kilpailukykyisempiä hinnassa.

Vuodesta 1973 lähtien on painettu vuosittain kaksi painosluetteloa - asiakkaat voivat selata myymälää tai viedä kotiinsa.



Se oli jossain vaiheessa Euroopan painetuin julkaisu.

Osa Argosin ensimmäisestä luettelosta vuonna 1973 saatavilla olevista tuotteista



Mutta ajan muuttuessa siitä tuli yhä vähemmän merkityksellistä, ja Argos sanoi, että useimmat asiakkaat ostavat nyt verkosta, jossa on myös sivuliikkeitä, ja käyttävät nyt myös tabletteja, jotta ihmiset näkevät, mitä ostaa.

Se ei kuitenkaan ole luettelon loppu, ja pieni määrä kauppoja jatkaa laminoitujen luetteloiden käyttöä tammikuuhun asti, kun digitaaliset näytöt asennetaan.

Argos lisäsi, että sen joululahjaopas painetaan edelleen fyysisesti kotiin vietäväksi - jolloin lapset voivat ympyröidä ihanteelliset lahjansa.

Sainsburyn markkinointipäällikkö Mark Given sanoi: Aivan kuten asiakkaidemme maut ovat muuttuneet vuosien varrella, niin myös heidän ostotottumuksensa.

'Näemme yhä enemmän siirtymistä digitaalisiin ostoksiin käyttämällä mobiilisovellusta, verkkosivustoa ja myymäläselaimia.

'' Kirjan sulkeminen luetteloon auttaa meitä keskittymään tarjoamaan jännittäviä ja inspiroivia digitaalisia ostoskokemuksia vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin sekä myymälässä että verkossa.

Katso Myös: