Ariana Granden alasti valokuvavuoto - Singer sanoo, että hänen 'lil a **' on paljon suloisempi '

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Hänen edustajansa oli jo kiistänyt, että vuotaneet alastomat kuvat olivat jopa hänestä, mutta Ariana Grande tunsi selvästi tarpeen toistaa asian.



21-vuotias otti Twitterissä jälleen kertoakseen, että se ei ollut hän kiivaissa otteissa (OK, ymmärrämme!), Ja hän twiittasi jotain melko huvittavaa tehdäkseen sen.



Hän kirjoitti: jokaiselle 'alastoni' ja 'm & g -hinnoistani' käytävälle1 ei ole totta! minun lil perse on paljon suloisempi kuin että lmao & kiertue tiedot r tulossa pian.



Hänen vitsi -vastauksensa, joka onnistui sisältämään jonkin verran mainontaa itselleen, ilahdutti hänen seuraajiaan, vaikka se on jo uudelleentwiitattu jopa 16 tuhatta kertaa.

kuka on ferne mccann

Ariana sanoo, että kuvat eivät ole häntä (Kuva: Eroteme)

Entinen Nickelodeon -tähti, jota koko draama selvästi kutittaa, lisäsi: mutta todellisuudessa kuka tahansa, joka luuli niiden olevan itse asiassa minä ... rakastan sinua, mutta rukoilen puolestasi.



Arianan edustaja vahvisti maanantaina, että vuotetut valokuvat, joissa hänen väitetään poseeraavan alasti, ovat väärennettyjä, sillä hänestä tuli yksi yli sadasta julkkiksesta, joihin kohdistui anonyymi puhelinhakkeri, joka väittää saaneensa alastonkuvia - katso täydellinen luettelo täältä.

Kun ongelmista näyttäneitä kuvia ilmestyi Twitteriin, otimme yhteyttä hänen agenttiinsa, joka vahvisti: 'Nämä ovat väärennettyjä.'



danny john julesin vaimo

(Kuva: Splash)

Samaan aikaan Nälkäpelit -tähti Jennifer Lawrence on iskenyt hakkeria vastaan, joka jakoi kymmeniä alastonkuvia hänestä verkossa vasten tahtoaan.

Nimetön lähde vuodatti tänään valokuvat, joissa näkyy Nälkäpeli -näyttelijä erilaisissa riisuutumistiloissa.

Jenin agentti kertoi NEWSAMille: 'Tämä on räikeä yksityisyyden loukkaus.

Viranomaisiin on otettu yhteyttä ja he nostavat syytteet kaikista, jotka julkaisevat varastetut Jennifer Lawrence -valokuvat. ''

Ja tiistaiaamuna vahvistettiin, että FBI paljasti hakkerin eli hakkerit.

Viraston tiedottaja Laura Eimiller sanoi olevansa 'tietoinen tietokoneisiin tunkeutumista ja korkean profiilin henkilöiden laittoman materiaalin luovuttamista koskevista syytöksistä ja käsittelee asiaa'.

jacob rees moggin perhe

Live -päivitykset ja reaktio vuotaneisiin valokuviin täällä.

(Kuva: Splash)

Vastuullisen hakkerin hallussa on kuulemma 60 nimenomaista kuvaa Oscar-palkitusta tähdestä tinkimättömissä asemissa.

Muutamassa sekunnissa Internetin kuvien ilmestymisestä Jennifer Lawrence alkoi nousta Twitterissä.

'Tänään on hyvä päivä', kirjoitti fani.

ian mckellen patrick stewart

'Paras tapa merkitä viikko', lisäsi toinen.

Mutta jotkut J-Law'n fanit olivat raivoissaan kuvista.

'Toivon vain, että tämä ei pilaa tämän hämmästyttävän lahjakas, maadoitetun nuoren naisen luottamusta ja siten uraa', kirjoitti yksi käyttäjä.

'' Pojat, voitteko lopettaa #JenniferLawrence -alaston twiittaamisen, hän on persoona! Mitä sinä teet?! Ajattele ennen kuin twiittaat! '' sanoi toinen.

Katso galleria

Katso Myös: