Arsenalin siirtojen yhteenveto: Youri Tielemans vahvistui, kun Lucas Torreira vihdoin lähtee

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Arsenalin Valioliiga -kampanja on käynnissä, mutta se ei tarkoita, että siirtoliiketoiminta olisi pysähtynyt siihen, sillä Gunners työskentelee edelleen useiden sopimusten parissa, kun he haluavat jatkaa rahankäyttöä ja tuoda uusia kasvoja klubiin.



Pohjois-Lontoon asuun on yhdistetty vahvasti Leicester Cityn Youri Tielemans tänä kesänä ja on nyt mahdollisesti saanut valtavan sysäyksen tavoittelemaan belgialaista keskikenttäpelaajaa. Muualla Gunners kilpailee nyt yhdestä entisestä pelaajastaan, kun taas Lucas Torreira on vihdoin lopettamassa. Arsenaali painajainen, joka liittyy pysyvään muuttoon Turkkiin.



NEWSAM Jalkapallo tarkastellaan kaikkia uusimpia siirtotarinoita, jotka tulevat Emirates Stadiumilta…



Arsenal saa Tielemansin tehosteen

Arsenal jatkaa innokkaasti lisäämään keskikenttävaihtoehtojaan tänä kesänä, ja Leicesterin Youri Tielemans on suosikki seuraavana Mikel Artetan riveissä, ja Gunners on saanut lisäpotkua yrittäessään saada hänet maahan ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

missä gareth southgate asuu nyt

Mukaan Aurinko , Foxes pyrkii siirtymään Lyonin Houssem Aouariin tässä kuussa, ja uskotaan, että hänet voitaisiin tuoda Tielemansin tilalle, sillä itäisen Midlandsin seuran uskotaan myöntävän tappion pyrkiessään Belgian jäämiseen.

Arsenal ei kuitenkaan ole vielä tehnyt virallista tarjousta Tielemansista tänä kesänä, ja heidän uskotaan joutuvan maksamaan melkoisen palkkion saadakseen hänet maasta huolimatta siitä, että hän on saavuttanut sopimuksensa viimeiset 12 kuukautta. King Power -stadion.



  Arsenal on saanut mahdollisen lisäpotkun Youri Tielemansin tavoittelemiseen
Arsenal on saanut mahdollisen lisäpotkun Youri Tielemansin tavoittelemiseen ( Kuva: PA)

Odotatko Arsenalin vihdoin hankkivan Youri Tielemansin tänä kesänä? Kerro meille mielipiteesi alla olevassa kommenttiosassa.

Tykkimiehet kohtaavat kilpailua entisestä pelaajasta

Tielemans ei ole ainoa keskikenttäpelaaja, johon Arsenalin väitetään kohdistavan tässä kuussa, ja aiempien raporttien mukaan hänet on yhdistetty entiseen pelaajaan Ismael Bennaceriin, joka jätti Gunnersin vuonna 2017 ja käy nyt kauppaa Serie A:n mestarien AC Milanin kanssa tarjouksen kanssa. pöydällä.



Mutta mukaan Calciomercatoweb , Arsenalilla on kova kilpailu Valioliiga kilpailijat Liverpool allekirjoitukselleen, kun Manchester United on myös mainittu kiinnostuneena osapuolena, eivätkä he ole vielä saaneet vastausta Bennacerilta, koska he esittivät hänelle tarjouksen neljä viikkoa sitten.

Algerialainen maajoukkueen pelaaja hankittiin ranskalaisesta Arlesista vuonna 2015, mutta pelasi vain kerran liigacup-ottelun ennen kuin hänet myytiin Empolille kaksi vuotta myöhemmin. Sitten hän allekirjoitti sopimuksen AC Milaniin vuonna 2019 ja on tallentanut yli 100 ottelua sen jälkeen, kun hän auttoi heidät Serie A:n mestaruuteen viime kaudella.

Torreira siirtyy Galatasarayn puolelle

Samalla kun Arsenal yrittää lisätä keskikenttävaihtoehtojaan tänä kesänä, he yrittävät myös hankkia ylimääräisiä siirtovaroja siirtämällä pelaajia, joita he eivät enää tarvitse tai halua, ja Lucas Torreira aikoo jättää seuran sovittuaan sopimuksen turkkilaisen joukkueen kanssa. Galatasaray.

billie piper - häät

Näin kertoo siirtoasiantuntija Fabrizio Romano, kautta HITC , joka twiittasi, että Italiassa on jo suunniteltu kokous, jotta kauppa saadaan päätökseen ja että uruguaylainen myydään noin 5-6 miljoonan punnan maksua vastaan.

Torreira liittyi Arsenaliin Sampdoriasta noin 26 miljoonalla punnalla vuonna 2018 ja pelasi 89 ottelua kaikissa kilpailuissa kahden ensimmäisen kauden aikana seurassa. Hän kuitenkin putosi suosiosta Mikel Artetan johdolla ja on pelannut viimeiset kaksi kampanjaa lainalla Atletico Madridissa ja sitten Fiorentinassa kaudella 2021/2022, tehden 35 ottelussa viisi maalia ja kaksi syöttöä.

Katso Myös: