Asda myy nyt vegaanisia Baileys -tuotteita - ja se osuu hyllyille juuri äitienpäivänä

Alkoholi

Horoskooppi Huomenna

Kaada meille lasi(Kuva: Baileys)



Et voi lyödä mukavaa lasillista Baileysia, mutta valitettavasti rakastettu kerma-likööri ei sovi kaikille, ja monet omistautuneet vegaanit joutuvat unohtamaan vuosien varrella.



Tähän asti, kun Baileys on juuri lanseerannut uuden mantelimakuisen, maidottoman version suositusta juomastaan.



itv:n kruunauskadun spoilerit

Kermainen ja hemmotteleva juoma, jota kutsutaan hieman teeskenteleväksi 'Almande', on ilmeisesti 'valmistettu murskatusta manteliesanssista, ruokosokerista ja puhdistetusta vedestä, jossa on aitoa vaniljaa'.

Joo, emme myöskään sano Almande ääneen ... (Kuva: Baileys)





koirat kielletty Isossa-Britanniassa

Ja ei vain vegaaneja, jotka voivat alkaa nauttia herkullisesta alkoholista uudelleen, ja jälkiruoka-makuisen juoman uusi painos sisältää myös puolet kaloreista tavalliseen verrattuna.

Vaikka normaali Baileys on 130 kaloria, upouusi Almande & apos; on kunnollinen 67 per annos. Tarkoittaako tämä, että voimme juoda kaksinkertaisen määrän?

Vaikka pullo on ollut saatavilla viime kuukausina, suuri supermarket Asda ovat nyt alkaneet osallistua toimintaan.

Asda on tällä hetkellä yksi ainoista supermarketeista, jotka tarjoavat uutta versiota (Kuva: Getty Images Europe)

Harry ja Sandra redknapp

Uudet maidottomat pullot saapuvat kauppoihin juuri äitienpäivänä, sillä ne tulevat Asda-hyllyille 1. maaliskuuta alkaen hintaan 16 puntaa kappale.

isoveli 2014 kotitovereiden nimet

Valitettavasti ei ole sanaa siitä, ovatko pullot saatavilla myös verkosta, mutta jos et asu lähellä Asdaa, älä huolestu, voit silti saada sen käsiini kuluttamatta omaisuutta.

Ocado ovat myös juuri alkaneet myydä suosittua juomaa, jossa aivan kuten Asda, he ovat laskeneet hintaa tavallisesta 20 eurosta 16 puntaan rajoitetun ajan.

Näyttää siltä, ​​että tykkää Sainsburyn ja Tesco heiltä varmasti puuttuu temppu, ja innokkaat yleisön jäsenet pyytävät jälkimmäistä Facebookin kautta aloittamaan vegaanisen painoksen varastoinnin.

Lue lisää

Lisää supermarketeista
Tesco tuo kauppoihin vegaanivyöhykkeitä Cadbury luo suklaaoranssi Twirl M&S jouluvalikoima Suolattu karamelli Baileys on täällä

Victoria Reeve, Asda Spirits -luokkasuunnittelija, kommentoi: Veganismin ja maidottomien ruokavalioiden määrän noustessa olemme innoissamme saadessamme varastoon Baileys Almanden-spinin klassiseen juomaan, joka antaa asiakkaillemme enemmän vaihtoehtoja henki-käytävällä.

Katso Myös: