Asda luopuu jopa 1200 työpaikasta, kun se uudistaa satoja myymäläleipomoita

Asda

Horoskooppi Huomenna

Asda kirvelee jopa 1200 työntekijää ravistellen myymälän leipomoita perinteisten leipäleipien kysynnän vähentyessä.



kuinka paljon kaloreita isossa macissa

Supermarket -jättiläinen on aloittanut neuvottelut nykyisen raaputusmenetelmän romuttamisesta 341 Ison -Britannian konttorissa.



Sen sijaan se siirtyy käyttämään keskitettyä leipomoa esipakattujen tuotteiden toimittamiseen kauppoihin joka päivä.



Muutto vaikuttaa 1200 työntekijään, vaikka Asda sanoo toivovansa siirtää mahdollisimman paljon muita rooleja, ja irtisanominen on viimeinen vaihtoehto.

Asda väitti, että vaihdon taustalla on muutos asiakkaiden ostokäyttäytymisessä viime vuosina.

Derek Lawlor, Asdan myyntipäällikkö, kertoi The NEWSAMille: Nykyinen myymälän leipomalli on rajoittanut kykyämme vastata asiakkaiden muuttuviin vaatimuksiin ja tarjota heille erikoistuotteita ja tuoreita leivonnaisia, joita he haluavat ostaa koko päivän.



Supermarket sanoi, että se reagoi muuttuviin asiakkaiden mieltymyksiin, joihin kuuluu myös aamiaistuotteiden kysyntä

Supermarket sanoi, että se reagoi muuttuviin asiakkaiden mieltymyksiin, joihin kuuluu myös aamiaistuotteiden kysyntä (Kuva: Bloomberg)

Asda muuttaa leipomoaan

Asda muuttaa leipomoaan (Kuva: LightRocket Getty Imagesin kautta)



Ehdotamamme muutokset tarjoavat paljon paremman ja johdonmukaisemman leipomotarjonnan asiakkaille kaikissa myymälöissämme. Tiedämme, että nämä ehdotetut muutokset ovat ärsyttäviä kollegoille, ja ensisijainen tavoitteemme on tukea heitä tässä prosessissa.

kuka on rouva brown

Asda sanoi, että miljardööri Issa -veljekset, jotka johtivat Asdan 6,8 miljardin punnan haltuunotosta, eivät olleet osallisina ehdotettuihin muutoksiin.

Kilpailu- ja markkinaviranomainen neuvottelee parhaillaan, vähentäisikö yrityskauppa kuluttajien kilpailua.

Kyseessä on toinen henkilöstön uudelleenjärjestely Asdassa, joka sanoi helmikuussa, että tuhannet työpaikat olivat vaarassa, koska se muuttui uudelleen, koska verkko -ostajien määrä kasvoi.

Yhtiö sanoi, että 5 000 työpaikkaa on vaarassa, koska se aikoo sulkea kaksi varastoa ja poistaa tuhansia back-office-työpaikkoja osana online-päivittäistavarakauppaa.

Ketju ei ole ainoa brittiläinen supermarket, joka ravistelee leipomotarjontaansa asiakkaiden kysynnän muutoksen vuoksi

Ketju ei ole ainoa brittiläinen supermarket, joka ravistelee leipomotarjontaansa asiakkaiden kysynnän muutoksen vuoksi

Leeds-yhtiö vahvisti virallisen kuulemisen henkilöstön kanssa, koska se pyrki sulkemaan kaksi niin sanottua pimeää myymälää Dartfordissa, Kentissä ja Hestonissa, Länsi-Lontoossa, ja siirtymään päivittäistavaroiden tilaamiseen paikallisten myymälöiden hyllyiltä. Päätös koskee 800 työntekijää.

Asda tekee myös suuria muutoksia kauppojen hallintaan. Se ehdottaa, että kassa-, hallinto- ja henkilöstötehtävät hoitaisi yksi monitaitoinen back-office-kollega.

Tämä ravistelu koskee 3 000 työntekijää, ja yritys viittaa käteisen käsittelyn vähenemiseen, kun ostajat siirtyvät kortteihin.

Toimitusjohtaja Roger Burnley sanoi, että pandemia oli johtanut suureen siirtymiseen päivittäistavarakauppaan ja liiketoiminnan oli sopeuduttava nopeasti.

Meghanin kirje isälleen

Kun asiakkaiden tottumukset muuttuvat jatkuvasti, meidän on kehitettävä liiketoimintaamme vastaamaan näitä vaatimuksia ja varmistettava, että liiketoimintamme on vahva ja kestävä pitkällä aikavälillä, hän sanoi.

Muutto tulee hieman yli vuoden kuluttua siitä, kun Tesco ilmoitti myymälän leipomoiden samanlaisesta järjestelystä siirtyessään leipomotuotteista, jotka leivotaan osittain myymälässä sen sijaan, että leivottiin tyhjästä.

Tesco ilmoitti muuttavansa 58 leipomoa, jotta ne voivat viimeistellä osittain valmistetut tuotteet.
Toiset 201 haaraa leipaisivat vain osan parhaista myyjistään tyhjästä.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: