Asda Black Friday -sopimukset peruutettiin vuonna 2016 - jo toista vuotta peräkkäin Walmartin omistama supermarket luopuu juhlistaan

Musta Perjantai

Horoskooppi Huomenna

Yhdysvaltain omistama elintarvikeketju Asda on ilmoittanut, että se ei osallistu tämän vuoden mustaan ​​perjantaihin - kaksi vuotta sen jälkeen, kun sen supermarketit tekivät otsikoita kaaoksen kohtauksista sen lyömättömän & apos; tarjouksia.



Supermarket -jättiläinen, jonka omistaa yksi Amerikan suurimmista Black Friday -kauppiaista, Walmart , on sanonut, että asiakkaat haluavat enemmän ympärivuotisia kauppoja kuin yhden päivän myyntiä, vaikka sen päätös vetäytyä tuli aiempien vuosien tappeluiden jälkeen, kun asiakkaat taistelivat alennetuista tuotteista.



Asda Black Friday Madness

Asda sanoo, että sen ostajat suosivat pysyviä tarjouksia flash -tarjousten sijaan



Asda sai kiitosta siitä, että hän toi Yhdysvaltain mustan perjantain ilmiön Yhdistyneeseen kuningaskuntaan vuonna 2013, mikä säästää taitavia brittiläisiä asiakkaita miljoonia. sähkölaitteista ja kodin tavaroista.

Mutta se sanoi, palaute osoittaa, että asiakkaat haluavat edullisia hintoja koko juhlakauden ajan eikä vain yhden päivän ajan.

liz truss sianlihamarkkinat

Russell Craig, Asdan mediasuhteiden johtaja, sanoi: Viime vuonna sanoimme, että olemme poistumassa Mustasta Perjantaista, koska niin paljon kuin olimme kehittäneet hyvin järjestetyn ja toteutetun tapahtuman, asiakkaidemme palaute oli selvää, että he eivät halunneet 'salamannopean myynnin' paine ja halusi tietää, että tarjoamme alhaisia ​​hintoja koko juhlakauden ajan. '



Kaaos: Ostajat taistelevat parhaista sähkövähennyksistä Walmart -kaupassa Amerikassa (Kuva: Bloomberg Getty Imagesin kautta)

Kahden peräkkäisen vuoden sopimusten jälkeen Asda järkytti miljoonia viime vuonna sen jälkeen, kun se lopetti myynnin bonanzasta viime hetkellä, ja paljasti sen sijaan, että se aikoi sijoittaa 26 miljoonaa puntaa enemmän kestäviin sopimuksiin koko juhla -ajan.



Asiakaspalautteen mukaan se väitti, että korkeapaineinen yhden päivän ekstravaganssi johtaa & nbsp; väsymykseen & apos; - ja monet ostajat itse asiassa mieluummin säästäisivät jouluna, myös perinteisessä kaupassaan, 24 tunnin pikamyynnin sijaan.

'Alhaiset hinnat koko juhlakauden ajan'

Asda lupaa säästää rahaa joka päivä sen avulla älykkäät hinnat - mutta kuinka hyvä sen 'juhlatarjoukset' ovat? olla?

abbie quinn aj pritchard

Vaikka se ei osallistu mustaan ​​perjantaihin, supermarketketju on luvannut pudottaa 50 tuuman 4K Ultra HD -television vain 299 puntaan 25. marraskuuta.

Polaroid -sarja on täysin Internet -yhteydessä ja sisältää nopean pääsyn Netflixiin, iPlayeriin, ITV Hubiin ja 4oD: hen.

Huhujen mukaan Roku - streaming TV -tikku on ilmoittanut suosionsa Streaming Stick myydään vain 19,99 puntaa 25. marraskuuta - 5. joulukuuta klo Amazon , Curryn PC -maailma , Tesco Direct , Argus - se on 10 puntaa alennettuun hintaan.

Roku Streaming Stick sisältää BBC iPlayerin, All 4: n, ITV Hubin ja Netflixin, Amazon Videon ja NOW TV: n 5 Demand 5 -palvelut.

Omena on aiemmin kieltäytynyt tapahtumasta, mutta kiusaa verkkosivustonsa kävijöitä lupaamalla kaupoista perjantaina, mutta Next ja Ikea ovat sulkeneet itsensä pois.

Amazon.co.uk on tarjonnut Black Friday -tarjouksia viime maanantaista lähtien, ja tämän päivän uusiin tarjouksiin kuuluu sen bestseller Fire-tabletti saatavana kaikkien aikojen alhaisimpaan hintaan 29,99 puntaa .

Asiakkaat voivat myös säästää jopa 45% valikoiduista Le Creuset -linjoista ja niistä Paperwhite Kindle on myynnissä hintaan 79,99 £ , 30 euron säästö.

Amazon on myös käynnistänyt tuhansia salamannopeita sopimuksia. rajoitetuille määrille tuotteita lyhyeksi ajaksi.
John Lewis tarjoaa jo 375 puntaa säästöä Samsung UE65KU6500 ultra HD -älytelevisiosta ja 175 puntaa Dyson DC75 Cinetic Big Ball pystysuorasta pölynimurista.

Lue lisää

olivia ennis-hill
Black Friday 2019 - vähittäiskauppiaat osallistuvat
Milloin on musta perjantai? Amazon Argus Currys PC World

Samaan aikaan Argosilla on 13 päivän alennus, joka sisältää alennuksia Dysonin pölynimureista ja televisioista, kun taas Boots aloitti tarjouksensa lauantaina yli 50%: n alennuksella joistakin sähköhammasharjoista ja Braun-parranajokoneista sekä säästäen sähkö-, kauneus- ja tuoksu.

Debenhams tarjoaa jopa puoleen hintaan tietyistä tuotteista joka päivä tällä viikolla, mukaan lukien kauneus-, terveys- ja sähkötuotteet, huonekalut ja 40% alennuksen leluista.

Fraserin talo on käynnistänyt kuusipäiväisen Black Friday -tapahtumansa 50%: n alennuksella, mukaan lukien Barbour, Ugg ja Michael Kors.

Supermarket jättiläinen Tesco järjestää 11 päivän myyntitapahtuman, joka jatkuu 1. joulukuuta asti. Päätapahtumana Black Fridayn aikana suurin osa Tesco Extra -myymälöistä avautuu klo 5.00.

Huutokauppasivusto eBay.co.uk paljastaa uusia tarjouksia joka päivä 29. marraskuuta asti.

kyselyn lataus

Aiotko tehdä ostoksia mustana perjantaina?

Yli 1000 ÄÄNETTÄ

JOOÄLÄ

Katso Myös: