Asda, Morrisons ja Sainsbury alensivat bensiinin hintaa toisen kerran viikossa

Asda

Horoskooppi Huomenna

Bensiinin hinnan laskusta ilmoitettiin jälleen keskiviikkona(Kuva: Getty)



Kolme suurta supermarkettia ovat jälleen alentaneet bensiinin ja dieselin hintoja.



Morrisons sanoi, että se alentaa dieselin hintaa 4p litralla ja lyijytöntä 2p litralla huomisesta (6. helmikuuta) kaikissa 335 huoltoasemassaan.



Ashley Myers, Morrisonsin polttoainepäällikkö, sanoi: Maailman öljyn hinta on laskussa, joten haluamme siirtää säästöjä asiakkaillemme mahdollisimman pian - ja pitää polttoaineemme hinnat selvästi Yhdistyneen kuningaskunnan keskiarvon alapuolella.

Pian sen jälkeen Sainsbury's lisäsi, että se alentaisi lyijyttömän bensiinin hintaa jopa 2 p litralla ja dieseliä jopa 4 p litraa - kaikilla 315 etupihalla.

Mutta tämä tapahtuisi vasta perjantaina.



Sainsburyn polttoaineen ostopäällikkö David Pegg sanoi: Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme elämään hyvin halvemmalla, minkä vuoksi laskemme polttoaineen hintoja toisen kerran niin monessa viikossa. '

** Näitkö paljon tai alennusta? Kerro meille webnews@NEWSAM.co.uk **



Asda laski jälleen ensimmäisenä hintoja (Kuva: iStock Editorial)

Asda aloitti kuitenkin kaiken sanomalla, että hinnat laskevat - arvasit sen - 2 p litraa lyijytöntä bensiiniä ja 4 p litraa dieselpolttoainetta.

Asdalla on myös kansallinen polttoainesäiliön korkki - mikä tarkoittaa, että kuljettajat, jotka täyttävät Asda -pumpun, maksavat enintään 118,7 p litraa lyijytöntä litraa tai 120,7 p litraa dieselöljyä.

Asdan vanhempi polttoaineen ostaja Dave Tyrer sanoi: 'Olemme iloisia voidessamme välittää nämä tukkuhinnat asiakkaille toista kertaa kahden viikon kuluessa, kun öljyn hinta jatkaa laskuaan.'

Tulee tuskin viikko sen jälkeen, kun viimeiset hintojen alennuskierrokset näkivät Asdan, Sainsburyn ja Morrisonsin pudottavan 3p litraa lyijyttömän ja dieselin kustannuksista.

Lue lisää

Kuinka alentaa ajon kustannuksia
Hypermiling - Kuinka käyttää 40% vähemmän polttoainetta Telematiikka - mitä se on ja miten se toimii Halvimmat autot, joita voit ostaa 6 asiaa, jotka kannattaa tarkistaa ENNEN MOT: n saamista

Säästä polttoainetta ympäri vuoden

  1. Tankkaa vilkkailla huoltoasemilla - Nämä asemat ostavat enemmän polttoainetta ja voivat hyödyntää hintojen laskua. 'Suurilla huoltoasemilla on toimituksia joka päivä, jotta ne voivat muuttaa hintaa', Arthur Renshaw, huoltoaseman analyytikko Catalist Experian, kertoi The NEWSAMille. 'Mutta pienessä huoltoasemassa kylässä voi olla toimitus parin viikon välein.'

  2. Valitse iso asema - Asemat ostavat polttoaineen tukkumarkkinoilta. Aivan kuten kaikissa muissakin neuvotteluissa, isot ostajat pystyvät paremmin tekemään sopimuksen.

  3. Etsi joukko asemia - Kun useat asemat ovat lähellä toisiaan, ne todennäköisesti laskevat hintoja houkutellakseen kuljettajia sisään. ”Jos olet Skotlannin ylämailla ja saarilla, sinulla on paljon vähemmän kilpailua kuin Manchesterin keskustassa”, Renshaw sanoi.

  4. Mitä kaikki muut latautuvat? Nettisivu PetrolPrices.com voit verrata alueesi hintoja. Se sisältää myös viimeisimmät keskihinnat, joten tiedät, jos sinut huijataan. Käytä sitä vertaillaksesi alueesi hintoja ennen kuin täytät.

  5. Pelaa supermarket -peliä - Supermarketit kilpailevat polttoaineiden hinnoista kaiken muun kanssa. Kun olet ostoksilla, pidä silmällä bensiinialennuksia tarjoavia kuponkeja. Mutta ole tietoinen kokonaiskustannuksista. 'Tämä on yksi tapa saada hinnat alle 1 punnan, mutta sinun on ostettava paljon ruokaa saadaksesi tämän tuloksen', PetrolPrices.com -sivuston omistaja Peter Zaborszky sanoi.

  6. Pysähdy maakuntien kaupungeissa - Lentokenttien, moottoriteiden, kalliiden kaupunkien ja maaseudun hinnat ovat korkeimmat PetrolPrices.com -analyysin mukaan. 'Kultainen polku on keskellä, missä vuokra on halpaa', Zaborszky selitti.

Katso Myös: