Asda ja Tesco jakavat ilmaisia ​​vaippoja, vauva kasvaa ja pyyhkii uusille äideille ja isille

Asda

Horoskooppi Huomenna

Vastasyntynyt vauva

Se voi säästää pienen omaisuuden(Kuva: Getty)



Uudet vanhemmat, jotka haluavat säästää muutaman kilon pikkulapsensa saapumisesta, voivat noutaa kymmeniä ilmaistarjouksia tässä kuussa, mukaan lukien vaipat ja vauvanvaatteet.



black friday -tarjoukset 2019 uk

Asda ja Tesco jakavat molemmat ilmaisia ​​vaippoja, vauva kasvaa ja pyyhkii äideille ja isille rahaa säästävän sovelluksen kautta tuleville vanhemmille.



Supermarketit tarjoavat joukon tuotteita, mukaan lukien vaipat, pyyhkeet, vauvan kasvatus, sterilointitabletit ja Sudocrem.

Kauppa on saatavilla raskaussovelluksen Bountyn kautta, ja se sisältää erilaisia ​​ilmaisia ​​bonuksia joka kuukausi.

Yksi ostaja Äärimmäinen kuponki ja bargains Facebook Ryhmä paljasti, että hän sai kymmenen tuotetta ilmaiseksi pakkauksestaan ​​Asdalta.



Hänen vetonsa koostui kolmesta pyyhepakkauksesta, yhdestä pesuainenäytteestä, yhdestä huuhteluainenäytteestä, yhdestä vaippapakkauksesta, yhdestä vauvankasvusta, yhdestä raskausoppaasta, yhdestä Sudocrem -astiasta ja pullojen sterilointitabletista.

Tesco ei sanoisi, kuinka paljon pakkaukset ovat arvoltaan, mutta Little Angels -vaipat maksavat yleensä 89 dollaria Asdassa, kun taas pyyhkeet 40 dollaria.



Löysimme pienemmän 22 gramman Sudocrem -potin myynnistä Superdrugilta hintaan 2,99 puntaa, kun taas tavallinen valkoinen vauva Asdasta maksaa yleensä 2,75 puntaa kolmesta pakkauksesta.

Odottava äiti lisäsi, että hän otti pakkauksen tällä viikolla supermarketin apteekista.

Asda sanoo, että pakkaukset voidaan noutaa myös asiakaspalvelusta, ja että niillä on päivitetty tuotevalikoima maaliskuussa.

Tarjouksessa ei ole viimeistä käyttöpäivää ja voit lataa Bounty -sovellus ilmaiseksi sovelluskaupasta tai Google Playsta.

Rekisteröityneet voivat myös avata pääsyn ilmaiseen vauvan jalan koonseurantaan ja tukea ja neuvoja raskauden ja vanhemmuuden alkuvaiheessa.

44:n henkinen merkitys

Lisää vinkkejä ja säästöjä

Muita paikkoja, joihin odottavat vanhemmat voivat liittyä, mukaan lukien ilmaisia ​​lahjoja ja neuvoja:

Katso Myös: