Asiakkaat ovat raivoissaan, kun web-hosting-yritys 123-reg poistaa vahingossa satoja verkkosivustoja Internetistä

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Suosittu Internet-yritys kohtaa asiakkaidensa vihasta tänään erehdyksen jälkeen valtavien tietomäärien poistaminen Viikonlopun yli.



Se kaatui vahingossa määrittelemättömän määrän VPS-palvelimia (virtuaalisia yksityisiä palvelimia) offline-tilassa, mikä tarkoittaa, että omistajat ja vierailijat eivät voineet käyttää verkkosivustojaan.



123-reg.com tarjoaa isännöintipalveluita verkkosivustoille ja sähköpostitileille ja on työskennellyt lauantaiaamusta lähtien korjatakseen vauriot.



Ensimmäisessä seitsemästä päivityksestä sen tukisivu , yhtiö ilmoitti:

kuinka paljon arvoinen conor mcgregor on

'Tänä aamuna tiimeillemme kerrottiin ongelmista, jotka vaikuttavat VPS-tuotteemme suorituskykyyn. Tiimimme tutkivat edelleen, mikä on johtanut joidenkin asiakkaiden huonoon palvelutasoon.

123-reg.com-kotisivu



Neljännen päivityksen jälkeen asiat muuttuivat hieman vakavammiksi:

911-numeron merkitys

'Tiimimme jatkavat työtä palauttaakseen VPS-palvelut takaisin normaaliksi koko illan ja yön ajan sekä sisäisten että ulkoisten asiantuntijoiden avulla.
Jos olet tällä hetkellä offline-tilassa ja haluat palauttaa omasta varmuuskopiostasi ajan säästämiseksi, voimme määrittää sinulle uuden VPS-kuvan. Kerro siitä tukitiimillemme.



Maanantai-iltapäivään mennessä ongelmaa ei ollut vielä ratkaistu.

Ei ole yllättävää, että asiakkaat, jotka luottavat palveluun ylläpitääkseen ja ylläpitääkseen verkkosivustojaan ja sähköpostitiliään, eivät ole tyytyväisiä.

Yhtiö ilmoitti asiakkailleen sähköpostitse viikonlopun aikana yrittääkseen selittää tapahtuneen.

'Osa 123-reg VPS-alustan puhdistusprosessia skripti ajettiin kello 7.00 16.04.16. Tämä komentosarja suoritetaan näyttämään meille päätietokantaa vastaan ​​aktiivisten koneiden lukumäärä.

'Skriptin virhe osoitti 'nolla-tietuetta' -vastauksen tietokannasta joillekin live-VPS:ille. Näille asiakkaille tämä loi 'vika'-skenaarion - virtuaalikonetta ei näkynyt ja isäntäkoneen sisältö poistettiin tehokkaasti. Tiimimme tutkimusten tuloksena voimme päätellä, että kohtaamat ongelmat ovat johtaneet joidenkin asiakkaiden tietojen menettämiseen.'

Yhtiö sanoo tekevänsä kovasti töitä korjatakseen virheen.

'Tiimimme ovat työskennelleet pitkään yöhön palauttaakseen niin paljon kuin mahdollista. Olemme myös investoineet ulkopuolisiin konsultteihin toipuaksemme parhaalla mahdollisella tavalla.

online henkilökohtainen stylisti uk

123-regillä on noin 800 000 asiakasta Yhdistyneessä kuningaskunnassa, eikä se ole kertonut, kuinka montaa se vaikutti, vaikka se väittääkin, että se on 'pieni osuus'.

Se on antanut lausunnon NEWSAMille tämän artikkelin julkaisemisen jälkeen.

'123 Regiä koskevan artikkelisi jälkeen halusimme antaa päivityksen tästä tilanteesta. Saimme teknisen vian, joka on koskettanut vähemmistöä 123 Reg-asiakkaasta. Vika rajoitettiin 67 palvelimeen 115 000:sta (Euroopassa), ja on tärkeää huomata, että vain osa asiakkaista 67 palvelimella on vaikuttanut.

'Tutkimme kunkin VPS:n palauttamista tapauskohtaisesti ja työskentelemme yksilöllisesti asiakkaiden kanssa pitääksemme heidät ajan tasalla verkkosivuston palautusprosessista. Työskentelemme niin nopeasti kuin pystymme palauttaaksemme palvelun normaaliksi.

”VPS-tuotteemme on hallitsematon palvelu, ja suosittelemme aina, että asiakkaat ottavat varmuuskopiot suojatakseen odottamattomilta ongelmilta.

Manchester United aloitti

'Asiakkaat, jotka olivat ostaneet 123 Reg-varmuuskopiota, voivat olla verkossa nyt, samoin kuin ne, jotka käyttävät toista ratkaisua verkkosivustojen varmuuskopiointiin. Jos asiakkaat palauttavat omia varmuuskopioitaan, tämä ei korvaa toimiamme.

'Lisäksi omista varmuuskopioistaan ​​palauttaneet asiakkaat isännöivät nyt uusilla palvelimilla. Käyttämällä uusia palvelimia varmistamme, että emme ylikirjoita aiempia palvelimia ja vaikuta tietojen palautusprosessiin. Teemme yhteistyötä Krollin, johtavan tietojen palautusasiantuntijan, kanssa palauttamisprosessin hallinnassa.

'Haluamme esittää pahoittelumme asiakkaille, joita asia koskee, ja vakuuttaa heille, että teemme kaikkemme palauttaaksemme heidän tietonsa mahdollisimman nopeasti. Pidämme asiakkaat ajan tasalla, kun palautamme heidän verkkosivustonsa.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: