Avios -palkinnot sulkeutumiseen: kuinka kauan sinulla on vielä aikaa käyttää pisteitäsi ja miten voit saada lentomatkoja nyt

British Airways

Horoskooppi Huomenna

Avios Rewards päättyy heinäkuussa 2018

Avios Rewards päättyy heinäkuussa 2018.(Kuva: REX/Shutterstock)



Avios Rewards -järjestelmä on suljettava tänä kesänä.



Kanta -asiakasohjelman jäsenet, joka tunnettiin aiemmin nimellä AirMiles, siirretään British Airways Executive Clubille.



Hieman hämmentävää, Avios pysyy kanta -asiakaspisteiden valuutan nimenä, joten vaikka voit edelleen kerätä ja käyttää Aviosia, sinun on nyt tehtävä se British Airways Executive Club .

Mitä kohdilleni tapahtuu?

Jos kieltäydyt kytkimestä, sinun on käytettävä pisteesi kuuden kuukauden kuluessa

Jos kieltäydyt kytkimestä, sinun on käytettävä pisteesi kuuden kuukauden kuluessa (Kuva: ikä fotostock RM)

Avios Rewards -järjestelmä suljetaan heinäkuussa 2018. Kaikille Avios -jäsenille luodaan uusi Executive Club -tili, jonka pisteiden saldo siirretään automaattisesti.



Jäseniin otetaan yhteyttä tulevina viikkoina, jotta he voivat täyttää uudet jäsenyystietonsa.

Jos et halua tehdä muuttoa, voit kieltäytyä, mutta sinun on tehtävä se 20. toukokuuta mennessä.



on parasetamoli turvallinen raskauden aikana

Sinulla on kuusi kuukautta siitä päivästä, jolloin valitsit pisteesi, ennen kuin ne katoavat lopullisesti.

Häviänkö?

'' Voimme todella varata vielä useampia lentoyhtiöitä nyt. '' (Kuva: Getty)

Chris Treadwell, Aviosin kaupallinen johtaja, on sanonut, että jäseniin tulee hyvin vähän muutoksia.

Järjestelmään tehdyt muutokset merkitsevät, että voit kerätä ja käyttää Aviosia useiden lentoyhtiöiden kanssa, mukaan lukien amerikkalaiset lentoyhtiöt , Qantas ja Air Italia .

Jos ansaitset Aviosia jollakin kumppanin luottokortilla, mikään ei muutu tällä alalla; keräämäsi Avios siirtyy vain uudelle Executive Club -tilillesi vanhan Avios -tilin sijasta.

Rob Burgess, kanta -asiakassivuston perustaja Suuntaa pisteisiin , sanoi: Ei ole mitään hätää avios.comin ja Yhdistyneen kuningaskunnan Avios Travel Rewards -ohjelman sulkemisesta.

'Lopputulos voi olla jopa puhtaampi ja helpompi seurata Aviosin maisemaa. Se ei ole, älä toista, piilotettu devalvaatio.

Flying Club Miles

Virgin Atlanticin fanit voivat kerätä Flying Club Miles vähentääkseen seuraavan lomansa kustannuksia

Virgin Atlanticin fanit voivat kerätä Flying Club Miles vähentääkseen seuraavan lomansa kustannuksia (Kuva: Virgin Atlantic)

Jeremy Clarkson Piers Morgan

Avios voi olla suurin nimi lentoyhtiöiden kanta -asiakaspisteissä, mutta se ei ole ainoa peli kaupungissa.

Jos rakastat matkustaa Virgin Atlantic , sitten Flying Club -järjestelmä kannattaa tsekata.

Ansaitset mailia, kun varaat lomaa Virginiltä, ​​ja siihen liittyy myös pari luottokorttia, mikä tarkoittaa, että voit kerätä kilometrejä kaikista menoista.

kyselyn lataus

Keräätkö Aviosia?

0+ ÄÄNETTÄ KAIKKI

JooÄlä

Esimerkiksi Virgin Atlantic Reward Card -kortilla saat 0,75 mailia jokaisesta käytetystä 1 punnasta, ja bonus 5 000 mailia, kun teet ensimmäisen ostoksesi kortilta. Ei myöskään vuosimaksua.

Flying Club Miles voidaan ansaita myös kuluttamalla lukuisten kumppanikauppiaiden kanssa, mukaan lukien Waitrose ja Debenhams , sillä aikaa Klubikortti pisteet voidaan myös muuntaa maileiksi.

Tarvitset vähintään 20 000 mailia lennon kattamiseksi, mutta voit yhdistää mailit käteiseen, jos sinulla ei ole tarpeeksi mailia.

Hotellien kanta -asiakasohjelmat

Suuret hotellibrändit, kuten Hilton ja Marriott, tarjoavat omia kanta -asiakasohjelmiaan.

Suuret hotellibrändit, kuten Hilton ja Marriott, tarjoavat omia kanta -asiakasohjelmiaan. (Kuva: iStockphoto)

Monet hotellit tarjoavat myös kanta -asiakasohjelmia, joissa voit muuntaa kanta -asiakaspisteet rahaksi seuraavalla lomallasi.

talviolympialaiset 2018 UK kertaa

Hyvä esimerkki on Hilton Honors -järjestelmä . Pisteitä ansaitaan, kun teet varauksen Hiltonilta tai käytät jotakin sen matkakumppaniyrityksistä, kuten Enterprise -autonvuokrausta.

Saatavilla on jopa Hilton Honors Platinum -luottokortti, joka palkitsee käyttäjät kahdella tai kolmella pisteellä jokaisesta käyttämästään 1 punnasta riippuen ostamastaan ​​tuotteesta, ja tarjolla on ilmainen yösertifikaatti, jos käytät 750 puntaa kolmen ensimmäisen kuukauden aikana kortti.

Ilmainen yöpyminen alkaa 5000 Hilton Honors -pisteestä.

Muita tutustumisen arvoisia hotellimalleja ovat mm Marriott Rewards , IHG Rewards Club ja Le Club AccorHotels -hotellit .

Lue lisää

Etsi matkatarjous
Risteilytarjoukset Kävelykelpoiset kaupungit Hiihtolomat Kaupunkiloman tarjoukset

Pysy uskollisena tai ostoksilla?

Kaikkien kanta -asiakasohjelmien avainsana tässä on uskollisuus - nämä järjestelmät todella kannattavat, jos käytät melkein aina näitä lentoyhtiöitä tai hotelleja lähdettäessä, olitpa sitten kesälomasi tai lyhyen yön.

Mutta jos olet sellainen henkilö, joka tykkää shoppailla ja haistaa edullista huonetta, ehkä käyttämällä LateRooms tai lastminute.com niin nämä suunnitelmat eivät todennäköisesti ole aikasi arvoisia.

Katso Myös: