BA peruuttaa kesälennot ennen 5 000 punnan sakkoja ja mahdollisen punaisen listan pidennyksen

British Airways

Horoskooppi Huomenna

British Airways on peruuttanut 22 lentoa Milanoon

British Airways on peruuttanut kesällä lähtevät lennot(Kuva: ANDY RAIN/EPA-EFE/REX)



British Airways on peruuttanut satoja tänä kesänä suunniteltuja lentoja, kun ministerit jatkavat neuvotteluja laajennetusta punaisesta listasta ennen 5 000 punnan ulkomaanmatkojen kieltoa maanantaista lähtien.



Lentoyhtiö peruutti tänään heinä -elokuussa lähtevät lennot, vaikka Boris Johnsonin etenemissuunnitelma ehdottaa, että lomien pitäisi palata 17. toukokuuta.



on r kelly vankilassa

Tulee päivä sen jälkeen, kun terveysministeri Lord Bethell varoitti, että koko Eurooppa voidaan sisällyttää matka -punaiselle listalle. - eli matkustajien on oltava karanteenissa hotellissa saapuessaan.

Lordi Bethell sanoi: On mahdollista, että meidän on listattava kaikki eurooppalaiset naapurimme punaiselle listalle. Mutta se tehtäisiin erittäin pahoillani, koska olemme kauppavaltio.

Kuitenkin Matt Hancock vaati tänään, että hallituksella ei ole suunnitelmia näin rajuista toimista tässä vaiheessa. Kun häntä kuulusteltiin 17. toukokuuta, hän varoitti, että on vielä liian aikaista antaa kesälomille vihreää valoa.



Muutama päivä ennen kuin 5000 punnan sakon on määrä tulla voimaan niille, jotka rikkovat matkustuskieltoa.

British Airwaysin mukaan peruutukset ovat rutiininomaisia ​​lentoja, jotka heijastavat lentoyhtiökaupan (IATA) näkemystä, jonka mukaan ulkomaanmatkat eivät palaa pandemiaa edeltävälle tasolle ennen vuotta 2023.



teräspalloja militantti musta kaveri

Vertailureitteihin kuuluu vähemmän lentoja Italiaan, Alankomaihin, Saksaan ja Ruotsiin.

Sosiaalisen median käyttäjät valittivat myös, että easyJet on peruuttanut lentonsa, mukaan lukien lennot Ranskaan toukokuun lopussa.

Boris Johnsonin etenemissuunnitelman mukaan ulkomaisten lomien odotettiin jatkuvan 17. toukokuuta.

Kuitenkin ihmisiä neuvotaan varaamaan varovaisesti sen jälkeen, kun hän varoitti, että kolmas aalto Euroopasta lähes varmasti huuhtoutuu rannoillemme.

Matkan piti jatkua 17. toukokuuta - ennen kesälomaa (Kuva: PA)

Se tulee keskellä tiukempia rajoituksia ulkomailla, ja Saksa on nyt hätäjarrutuksessa. sisälle suojautuminen.

Yhdistyneen kuningaskunnan punaisella listalla on 35 maata, mukaan lukien koko Etelä-Amerikka, Etelä-Afrikka, Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja Qatar. Portugali oli listalla, mutta poistettiin viime viikolla.

Puhuessaan suunnitelmista punaisen listan laajentamiseksi Matt Hancock sanoi: meillä ei ole suunnitelmia tehdä niin.

Hancock kertoi BBC Breakfastille: Ymmärrän täysin ihmisten toiveet päästä pois ja viettää kesälomaa, ja tarkastelemme tätä kysymystä juuri nyt osana maailmanlaajuista matkailutyöryhmää, joka raportoi ensi kuun puolivälissä.

Varhaisin, joka ryhtyy toimiin, on 17. toukokuuta, mutta ilmeisesti suhtaudumme varovaisesti, koska haluamme, että kaikki tekemämme aukot ovat peruuttamattomia.

on stephen mulhern homo

Hän sanoi, että tarkemmat tiedot tulevaisuudesta julkaistaan ​​12. huhtikuuta.

Siihen asti pelkään, kuten ihmiset ovat tottuneet viimeisen vuoden aikana, rehellisesti sanottuna se on odottamista.

Koska teemme vain askelia, joiden uskomme olevan turvallisia, mutta toisaalta ymmärrämme, tietysti ymmärrän, kuinka ihmiset haluavat päästä pois kesällä, etenkin viimeisen vuoden jälkeen, jonka olemme kaikilla oli.

steve harperin suosittelu rivissä

Hallitus lieventää asteittaista sulkeutumista neljässä vaiheessa - 29. maaliskuuta, 12. huhtikuuta, 17. toukokuuta ja 21. kesäkuuta, jos tiedot sallivat.

British Airways sanoi: Olemme pahoillamme, että muiden lentoyhtiöiden tavoin käytämme nykyisen koronaviruspandemian ja maailmanlaajuisten matkustusrajoitusten vuoksi supistettua ja dynaamista aikataulua.

5 000 punnan sakko, joka vahvistettiin eilen Commonsissa annetussa lainsäädännössä, on aiemmin ilmoitetun 200 punnan sakon lisäksi, koska se ei täyttänyt matkustusilmoituslomaketta maasta poistumisen syistä.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: