Takaisin: Cameron lähettää raskaita töitä Adam Afriyien johtajahaasteen kumoamiseksi

Uk News

Horoskooppi Huomenna

25-1: Kertoimet Adam Afriyien kansanedustajalle - vaimonsa Tracy -Janen kanssa - seuraavaksi Toryn pääministeriksi(Kuva: Alan Davidson)



David Cameron määräsi eilen apulaisensa kumoamaan Adam Afriyien johtamishaasteen.



Backbencher järkytti pääministeriä sen jälkeen, kun kävi ilmi, että hänet oli asetettu haastamaan hänet, jos torit häviävät vuoden 2015 vaaleissa.



kasvojen karvojen poistotyökalu

Monimiljonääri Afriyie on kerännyt kahdeksan hengen joukkueen suunnitellakseen johtajuustarjouksen.

Paljastus paljastaa Cameronin tyytymättömyyden monien parlamentin jäsenten keskuudessa - huolimatta hänen viime viikolla antamastaan ​​lupauksesta järjestää kansanäänestys Britannian EU -jäsenyydestä

Mutta Downing Street oli eilen nopea leimaamaan auktoriteettinsa. Konservatiivipuolueen puheenjohtajan Grant Shappsin puhelun jälkeen Windsorin kansanedustaja Afriyie antoi TV -haastattelun ja ilmoitti tukevansa sataprosenttisesti Cameronia.



Hän sanoi: Tietenkin puhumme puolueen pitkän aikavälin tulevaisuudesta ja puolueen menestyksestä pitkällä aikavälillä, koska mielestämme se on brittiläisille parasta, mutta tällä hetkellä olemme 100% jäljessä David Cameronista.

Mutta kollegat myönsivät, että puoluetta tarttivat puheet siitä, voisiko pääministeri jatkaa, jos hän häviää seuraavat vaalit.



Vedonvälittäjä William Hillillä on tällä hetkellä Boris Johnson 4/1 täyttämään kenkänsä, opetusministeri Michael Gove 7/1, puolustusministeri Philip Hammond 10/1 ja Afriyie kaukana 25/1.

Herefordin kansanedustaja Jesse Norman, joka on myös saanut vinkkejä, on 33/1.

Eräs kansanedustaja sanoi, että Afriyien ympärillä oli ryhmä ja hän otti kuulusteluja. Hän lisäsi: Se selvittää, miltä tulevaisuus näyttää, jos koalitio loppuu ja emme ole hallituksessa.

jurgen klopp Liverpooliin

Afriyie kasvoi köyhyydessä Peckhamissa, Etelä -Lontoossa, englantilaiseksi äidiksi ja Ghanan isäksi.

Hän ansaitsi jopa 100 miljoonan punnan omaisuuden IT -yrityksen kautta ennen kuin hänet valittiin vuonna 2005. Mutta Afriyie, joka oli tähän asti suhteellisen tuntematon, nauroi ehdotuksille, että hän oli brittiläinen Obama.

Hän sanoi: Tätä tapahtuu aina, eikö niin? Olemme sekoitettu perintö, meillä on sama syntymäpäivä kummallisesti, mutta politiikkamme on hyvin erilaista.

Tory Nadine Dorries, I am a Celeb fame, sanoi, että Afriyie ei ollut ainoa kansanedustaja, joka ajatteli puolueen tulevaisuutta.

Hän lisäsi: On neljä ihmistä, jotka todennäköisesti ovat seuraava konservatiivien johtaja, Adam on todennäköisesti yksi, Jesse Norman, Boris Johnson tai Michael Gove.

Shapps myönsi soittaneensa Afriyielle, mutta vaati, että puheenvuoro johtajan tarjouksesta oli täysin epätosi.

maxine carr jamie edwards

Yhteinen perusta: Nick Clegg kertoo BBC: lle, että hän voisi tehdä yhteistyötä Labourin kanssa vuonna 2015, jos siellä olisi toinen ripustettu parlamentti (Kuva: Getty Images)

... jopa Clegg luopuisi pääministeristä

Varapääministeri Nick Clegg on ilmoittanut harkitsevansa koalitiota työväenpuolueen johtajan Ed Milibandin kanssa.

Lib Dem -puolueen johtaja sanoi eilen, että hän voi tehdä yhteistyötä, jos vuoden 2015 vaaleissa syntyy parlamentti.

Parin väliset suhteet ovat sulanneet, kun he ovat löytäneet yhteisen maan Euroopasta ja pääministeri David Cameronin suunnitelmista EU: n kansanäänestyksestä.

Hän kertoi BBC: n The Andrew Marr Show: Asenne työskennellä yhdessä poliitikkojen kanssa, joista et välttämättä ole samaa mieltä, koska brittiläiset haluavat sinun tekevän, on asenne, joka minulla on aina ollut.

Clegg valitti myös, että Cameronin kansanäänestyssuunnitelma herättää vuosien ajan salaperäisiä keskusteluja Yhdistyneen kuningaskunnan jäsenyyden täsmällisistä ehdoista.

charlotte edwardes robert peston

Mutta hän napsautti linjaa talouden jälkeen viime viikolla väittäen, että liittokansleri George Osborne oli leikannut menojaan liian nopeasti.

Hän sanoi, että koalitio pysyy suunnitelmassa A huolimatta kolminkertaisesta taantumasta.

Katso Myös: