Pankkiiri on irtisanottu! Kuka on pahantahtoinen rahoittaja, kun kauppaa tai ei sopimusta kiristetään?

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kauppa tai ei kauppaa Pankkiiri

Deal or No Dealin legendaarinen pankkiiri on irtisanottu sen jälkeen, kun Channel 4 päätti kiristää näyttelyn



Deal or No Deal -legendaarinen pankkiiri on irtisanottu sen jälkeen, kun Channel 4 päätti kiristää näyttelyn tänään.



Nöyrä rahoittaja Glenn Hugill on työskennellyt sarjan parissa isäntä Noel Edmondsin kanssa siitä lähtien, kun se julkaistiin yksitoista vuotta sitten.



sam smith korkokengät

Mutta koska katsojat eivät voi nähdä tai kuulla häntä, kun hän tarjoaa kilpailijoille käteistä lopettaa pelin ennemmin tai myöhemmin, hän on kaukana kotitalousnimestä huolimatta siitä, että hän on yhdellä vuosisadan suosituimmista peliesityksistä.

Joten kuka on pankkiiri ja aikooko hän tehdä seuraavaksi?

Glenn Hugill

Mitä pankkiiri tekee seuraavaksi? (Kuva: PA)



Jotkut saattavat muistaa 45-vuotiaan Glennin Coronation Streetiltä 1990-luvulla, kun hän näytteli poliisi Alan McKennaa-kampaaja Fiona Middletonin [Angela Griffin] poikaystävää.

Näyttelijämaailman vaikuttavan särön jälkeen hän ryhtyi esittelemään ja jatkoi isännöimään Five -todellisuussarjaa The Mole ennen kuin hänestä tuli Channel 4: n Beauty And The Geekin tuottaja.



Vuonna 2005 hän allekirjoitti sopimuksen tuotantoyhtiö Endemolin kanssa työskennelläkseen silloin tuntemattomassa sarjassa Deal or No Deal.

Noel Edmonds

Glenn oli aina Noelin puhelimen toisessa päässä (Kuva: Kanava 4)

Kun sarjasta tuli suurempi menestys kuin kukaan odotti, Glenn päätti luopua esittely- ja näyttelijäurastaan ​​keskittyäkseen näyttelyyn kokopäiväisesti.

Vaikka hän ei koskaan esiintynyt kamerassa, kulissien takana, hän työskenteli erittäin tiiviisti kahden muun johtajan kanssa selvittääkseen taloudellisia tarjouksia houkutellakseen kilpailijat pois pelistä loppuun asti, jolloin he voisivat kävellä kotiin 250 000 punnan käteisellä.

Se uskoo, että kolmikko selvittää summan tietokoneen avulla - vaikka Nolen oli isäntänä aina Glenn puhelimen toisessa päässä.

Noel Edmonds

Röyhkeä rahoittaja Glenn on työskennellyt sarjan parissa isäntä Noelin kanssa siitä lähtien, kun se julkaistiin yksitoista vuotta sitten (Kuva: Rex)

miley cyrus mtv Awardsissa

Nyt Deal or No Deal on saavuttanut kukoistuksensa, mitä Glenn tekee seuraavaksi?

Jos Barclays tai HSBC eivät ole jo allekirjoittaneet häntä, uskomme, että hän saattaa näytellä tai esittää toisen kuvan.

Katso Myös: