Barclays kirves vaihtotilille alennuksia kaikille 17 miljoonalle asiakkaalle tästä päivästä lähtien

Barclays

Horoskooppi Huomenna

Asiakkailla on myös 3. elokuuta asti mahdollisuus aktivoida verkkopankkinsa, jotta he voivat jatkaa Blue Rewardsin käyttöä

Asiakkailla on myös 3. elokuuta asti mahdollisuus aktivoida verkkopankkinsa, jotta he voivat jatkaa Blue Rewardsin käyttöä(Kuva: © Tim Morozzo / Greenpeace)



Barclays on myöntänyt käteispalautuksen kaikille asiakkaille tästä päivästä lähtien - eli kymmenet tuhannet ihmiset eivät enää voi ansaita rahaa käyttäessään tiettyjä jälleenmyyjiä.



Järjestelmä maksaa vaihtotiliasiakkaille rahat takaisin, kun he tekevät ostoksia vähittäiskauppiailla, kuten B&Q ja Asos.



Kuitenkin aiemmin tänä vuonna pankki -jättiläinen ilmoitti suunnitelmista luopua käteispalautuksesta kaikille 22. kesäkuuta.

Lainanantaja, jolla on noin 17 miljoonaa asiakasta, kertoi The NEWSAMille, että noin 0,5% ihmisistä käyttää järjestelmää edelleen usein. Tämä tarkoittaa, että päätös koskee vähintään 85 000 tilinhaltijaa.

Kaksinkertaisella iskulla lainanantaja sanoi, että asiakkailla on myös 3. elokuuta asti mahdollisuus aktivoida verkkopankkinsa jatkaa Blue Rewardsin käyttöä.



Määräajan umpeutuneet voivat menettää pääsyn palkintojärjestelmään kokonaan.

aisling bea michael sheen
Blue Rewards -asiakkaiden on myös rekisteröidyttävä verkkopankkiin 3. elokuuta mennessä, jotta he voivat jatkaa etujen käyttöä

Blue Rewards -asiakkaiden on myös rekisteröidyttävä verkkopankkiin 3. elokuuta mennessä, jotta he voivat jatkaa etujen käyttöä



Blue Rewards maksaa 4 puntaa kuukaudessa - järjestelmä kirjaimellisesti palkitsee sinut Barclays -tuotteiden hankkimisesta. Se on nyt ainoa tarjolla oleva palkitsemisjärjestelmä.

Järjestelmän jäsenet ansaitsevat vähintään 7 puntaa kuukaudessa edellyttäen, että he maksavat vähintään 800 puntaa 30 päivän välein ja heillä on kaksi suoraveloitusta. Se tarjoaa myös lisäetuja asuntolaina -asiakkaille.

Palkinnot maksetaan suoraan asiakkaan Blue Rewards -lompakkoon - se on aina ollut edellytys rekisteröitymiselle joko Barclays & apos; verkkopankkipalvelu tai sen sovellus siirtää nämä tulot päätilillesi.

Lainanantaja on kuitenkin asettanut tälle määräajan, joten sinun on rekisteröidyttävä verkkopankkiin 3. elokuuta mennessä, jotta voit jatkaa järjestelmän käyttöä.

ben ystävistä nyt

Sen mukaan suurin osa asiakkaista on jo tehnyt niin.

Oletko Barclaysin asiakas? Kerro meille mielipiteesi cashbackista alla olevissa kommenteissa

Jokaisella, joka ei ole kirjautunut sisään 3. elokuuta mennessä, on kahden kuukauden puskuri ennen peruuttamista.

Jos jäsenyytesi peruutetaan, palkintotulosi siirretään automaattisesti linkitetylle Barclays -tilillesi tai sinulle lähetetään sekki postissa.

Sinulle ilmoitetaan myös kahden kuukauden varoitusajalla tästä tapahtumasta.

Barclaysin tiedottaja kertoi The NEWSAMille, että vain pieni osa asiakkaista käyttää sen cashback -järjestelmää. Asiakkaille, jotka ovat käyttäneet järjestelmää viimeisten 18 kuukauden aikana, ilmoitetaan järjestelmän sulkemisesta.

Asiakkaat, jotka ovat tehneet ostoksia käteispalautuksella 22. kesäkuuta asti, saavat edelleen cashbackin.

Barclays ilmoitti ottavansa tällä hetkellä myös yhteyttä Barclays Blue Rewards -asiakkaisiin kertoakseen muutoksista.

'' Koska tarvitset verkkopankkia tai sovellustamme palkitsemislompakon hallintaan, olemme päättäneet päivittää käyttöehtomme siten, että jatkossa sinun on rekisteröidyttävä joko verkkopankkiin tai Barclays -sovellukseen saadakseen Blue Rewards -palkinnon ”, tiedotteessa todetaan.

'' Tämä vaikuttaa hyvin pieneen määrään asiakkaita, ja meillä on tuki omalla verkkosivustollamme tai Barclays Digital Eaglesin kautta, jotta he voivat rekisteröityä joko verkkopankkiin tai Barclays -sovellukseen, joka on ilmainen ja suoraviivainen. ''

Asiakkaat, jotka menettävät käteispalautuksen pankkinsa kautta, voivat Vaihda toiselle lainanantajalle tai käytä sen sijaan ilmaisia ​​sivustoja, kuten TopCashback ja Quidco .

Katso Myös: